Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Strasne mi blbne MK cez mobil, tak len strucne -vcera rano planovanou sekciou v spinali sa narodila nasa mala babika Ludmilka, 2550g 47cm. Potom doma si precitam ako sa vsetky mate, zatial pozdravujem a drzte sa :-*
Dievcata dnes sme s Eliskou zas klokankovali a aj mi ju prilozili k prsniku a ona sa prisala a sala,sme boli so sestrickou prekvapene,dnesbol den plny zazitkov,vaha 1620g,len nech pribera,nech uz ideme domov,uz som v tej nemocke treti tyzden😢uz cista depka ma chyta😢
@ttami este vydrz moja,uz je to na dobrej ceste...len nech papa a pribera...
Ja este tiez neviem ako na tom sme vahovo,kedze mne mliecko len kvapka ale pridaje sa mala tak,ze az ma bradavky bolia.tak snad sa to mliecko rozbehne.
Dnes uz som chodila,kateter vybrali tak ja sa pomaly davam dokopy.
Akurat mi.dnes moj porodnik povedal viacero info ohladom sekcie.
Prebehla bez komplikacii,ale Emka mala nielen okolo krku 2x obtoceny pupocnik ale aj okolo nozicky 2x,ze prirodzene by to moc neslo
Moja zlata sa tam musela vytrapit ☹ tak je dobre ze to bolo uz teraz...kto vie ako by to bolo neskor...
Babenky drzkajte sa vsetky..tie co mate za sebou aj tie co este len pred sebou
Ahojte mamičky. Mám 18 dní do TP. Momentalne ma trápia trošku prehánky. V priebehu hodiny a pol som bola 5 krát na WC, aj to som vyšla, umyla ruky a behala naspäť
😖 iné bolesti ani kríže ani nič ani to tvrdnutie nemám. Teda tvrdnutie neviem rozoznať 😀 polovička ma tu stresuje že to už budem rodiť hrôza 😂 máte s tým niektorá skúsenosť ?
@blondie257 aj mna bolia bradavky. Vcera konecne vecer sa mi prisal na obe no niekedy to je trapenie a tiez len kvapka mi mliecko. No verim ze bude to oki.
@kattky snad sa nam to kojenie rozbehne... 🙏
Lebo byt tu dlhsie ako 5-7 dni nemienim ostat...teda nevyhnutne na moje zotavenie a hura domov....pri Natke to bolo 11dni lebo chudla vela a nepriberala...tak snad tato bude hladosko a pojdeme domov cim skor.
@blondie257 daakuujeem ti😉
Seginatko emuska,mala to tazke v brusku,dobre,ze uz urobili sekciu,kojenie sa urcite rozbehne,pri sekcii trosku neskor,u mna sa mala narodila vo stvrtok a mlieko som mala v nedelu v noci mi vytekalo z praveho prsnika a v pondelok som zacinala s odsavanim,
@ttami no jj nemala to tam lahke,chvalabohu ze tak.Ani prva to nemala lahke v brusku...jeden z dovodov,preco.som druhe uz nechcela... ale som rada ze Emka je tu,ze sme zdravucke...a tesime sa.
Tak ja dufam,ked sekcia v utorok bola,dnes stvrtok...ze by sa to uz mohlo rozbehnut... 🙏 i ked to je individualne
Dnes konecne mozem uz nieco papat tak predsa na tu tvorbu mlieka okrem vody a cajov nieco treba.
Babenky este otazocka...na potporu tvorby mlieka uzivate nejake speci pripravky?
Mne svagrina poradila Senovku a Benedikt ale v tobolkach,ze tam je vyssia koncentracia ako v cajoch.
A ze caje zvyknu robit mimi zle ale tobolky ok.
@blondie257 mne teraz rano na vizite povedala doktorka, ktora ma odrodila, ze ked vsetko bude oki, tak zajtra pojdem domov. Uz som zmakla aj wecko dnes. A este ultrazvuk mi urobia a skontroluju ci tam nemam nejake krvne zrazeniny.
Ahojte kocky..tak mi ud utorka tiez doma..maly je zatial taky placko ale tak snad sa utrasieme casom..vcera sme boli uz aj na prechadzke..
@blondie257 ja som brala pri prvej senovku aj benedikt v kapsuliach a super mi to pomohlo na mlieko...teraz som zatial nepotrebovala,tak uvidime ako bude dalej..a pri prvej som po sekcii dostala mlieko tiez az na nejaky siesty den,teraz sa maly narodil vo stvrtok a mliecko sa tak ozajstne rozbehlo v nedelu...urcite to casom nabehne a rozpapate sa...😉
@juliane126 už je pohode ani si nemusím odsávať mala papa Fajne teraz ťahá.Nee nemám hebammu načo stíham všetko hej už na druhý deň som varila pratala syn mi pomáhal som pohode mala v nemocnici prechladena teraz spolu kašle vôbec nemôžem teraz žiadne lieky dať ,tak len tá prírodné sa liečiť musí piatok bude mat 1tt.
@matulka1981 no super,takze mozem to skusit....diiik
@kattky tak ti fajne,kolko dni si bola zatial...na "pobyte" 😂
Ja z na wc na malu od vcera,kedze mi vybrali kateter..dnes prve jedlo...ze jablkova vyziva 😀 ....a teple mlieko 🙄 co ja eee....a teple ani tolko...no som sa prekonala...a uz mi huči v traviacom trakte 😂
@blondie257 no od pondelka som tu. Dnes este ultrazvuk mi budu robit. Teraz mi ukazala sestricka ako natahovat bradavky a davat malemu do pusy, aby sa prisal. Aspon jedna sa odhodlala.
@blondie257 neboj nic vsetko bude i mlieko i prisatie,len treba jest,teraz mas este dietu,ale postupne sa to zlepsi,moje prve jedlo bol cisty vyvar i krupica a bolo to pre mna najlepsie jedlo v zivote po 2 dnoch hladovky😀
Ja zatial nic neberiem na podporu laktacie,odsajem 40ml netusim ci je to vela,ale som velmi rada ze aspon nieco sa podari a z fam,ze sa mi vyhne zapal,uz nechcem zazit ziadnu bolest,lavy cecik mam slabsi,ten musim furt masirovat a prve dni i nahrievat

Tak po dlhom utrpení(odtok plodovej vody, kontrakcie a neotvaranie sa) prišla sekciou na svet naša láska 💕 Elenka 5.7.2017 o 10:25, 3300 g, 49cm. Je zdravá, nádherná je to naša princezná :-*
Trhala sa mi maternica a mala otočený pupocnik...keby som šla normálne tak to neprežije.
Som rada ze to Panbozko tak zariadil. Vďaka ti Bože
A vám mamičky držím palce aby ste už mali tie pokladiky pri sebe.
Foto doloziim