icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slniecko323
7. júl 2017

@blondie257 a inak sa mam fajn, az na to, ze som nemotorna, tazko sa mi vstava z postele 😀 ale vydrzimeeee 🙂

silvikaaa1
7. júl 2017

ahoj dievcata, takze nam sa dnes narodil Timeus s mierami 3650g a 51cm, bola to divocina a to som si hovorila ze druhy porod bude uz lahsi..,, ;)

slniecko323
7. júl 2017

@silvikaaa1 blahozelaam 🙂

senta_sofia
7. júl 2017

@slniecko323 za mna teda takemu babu ako som ti pisala, sedia lepsie tie 2

slniecko323
7. júl 2017

@senta_sofia dakujem pekne

miriama11
7. júl 2017

@slniecko323 ahoj ja som kupila chicco plienky par balikov a kupila som aj tie dada ale zatiel nie su odskusane, ale su makke ale podla mna pachnu za umelinou , kamoska vravela ze chicco vydrzia dlho suche a babylove su fajn ale hnes su mokre. Pampers sa bojim kupit ale potom skusim malicky balik kupit a uvidime co to spravi

ttami
7. júl 2017

@silvikaaa1 blahozelame a prajeme rychle zotavenie a veela zdravia😉

blondie257
7. júl 2017

@slniecko323 pytala som sa lekarky,uplne taka zlata mladucka bola,tak ze dnes daju nutrilon kedze mne mliecko este nenabehlo,aj som jej vravela ze po kvapkach ide,ze prikladam stale aby sa tvorba spustila,ibaze je hladna a place samozrejme potom,tak mi dali na vyber bebu alebo nutrilon aby zacala priberat.
A na prepustenie som sa pytala,no odpoved bola taka nejednoznacna,lebo este nepriberala.

Suhlasim ze v domacom prostredi to rozbehneme,doma je domaaaa...
Urobim vseeetko preto aby sa to rozbehlo.....este zahojit bradavky musim....bo popraskali

olylili
7. júl 2017

Baby čo to môže byť teraz ma začalo svrbiet telo a keď si to miesto poskrabem urobí sa mi tam ako keď vás žihľava poprhli nič alergénne som nejedla

olylili
7. júl 2017

Tak to vyzerá

kattky
7. júl 2017

@blondie257 aj moje bradavky su popraskane, tiez bolia no umyvam ich a aj kremujem vzdy.

zuzacka16
7. júl 2017

@nenuska25 aha no sme na tom rovnako potom,aj ja brusko hore,aj zatka,aj vsetko len rozdiel ze ja by som mala mat babu a tie sa zevraj skor pytaju,no uz tomu neverim 😂😂 a ty chlapca nie??ani mne nikto toho hamiltona este nespominal,len co som citala od druhych bab..u nas zevraj 10 dni nechaju prenasat tak uvidim ako v utorok dopadnem na CTG..

blondie257
8. júl 2017

@kattky mne pomohla na tie bradavky vzorka z kufrika,vola sa to Dr.Hoj-prsia hoj. Az som prekvapena,lebo.som mala nieco ine a nic nepomahalo.

A ideme sa pochvalit,konecne mliecko sa spustilo viacej,vcera vecer mala vytiahla 20ml a dneska rano znova 20ml...nakoniec az zaspala ako ju to zmohlo.
Vzali ju na vizitu...tak sa modlim 🙏 pre pozitivne spravy.
Aby sme sli domov,lebo tatino nam uz odchadza v nedelu v noci spät do prace ,aby sme si aspon troska doma spolu uzili cas....🙏🙏🙏

kattky
8. júl 2017

@blondie257 super. Ano aj ja mam tu mas. No dostala som. Ja si natieram tou z dmka babylove. Ja dnes som si 30 naodsavala rano. Maleho mi priniesli a spinkal, tak som odsala a potom mu dala vypit.

silvikaaa1
8. júl 2017

dievcata chcem sa ozpytat, sj vy mate bolesti ked kojiteako sa vam zavynuje maternica? lebo ja mam strasne silne a pri prvom som
ich vobec nemala

14hviezdicka12
8. júl 2017

@olylili ahoj moze to byt nejaky druh alergie alebo tzv. ŽIHLAVKA .. ak teda nemas doma nejaky hmyz ktori by toto spôsoboval.

blondie257
8. júl 2017

@silvikaaa1 ano mam take bolesti...a pri stahoch aj spinim viac...a boli fajne kolkokrat mala dudka

blondie257
8. júl 2017

@kattky a to ta este nechcu pustit domov!?? Sak ked aj mliecko mas

senta_sofia
8. júl 2017

@olylili ja mam nieco podobne, zrejme to bude kombinacia potu/tepla, lebo tiez citim ako keby svrbenie a ked sa poskriabem,mam take divne flaky

kattky
8. júl 2017

@blondie257 no maly zltacku ma. Musime cakat na vysledky. Ak mu bilirubin klesne pod 210, tak pojdeme domov. No ak nie tak musime zostat. Vcera mal bilirubin 290. Ma aj cerveny zadocek vraj z teho co ho ozaruju a ma citlivu pokozku.

blondie257
8. júl 2017

@kattky no...domov sa nekona....
Skonstatovane ze musi vypit 70ml,tak je zvysila lekarka davku,doteraz odo mna 20,potom sa dokrmovala z flase,tusim tam bola 30tka.
Vcera sa mi zdala zltejsia,
Dnes uz spava,netaha,apaticka....zltacka...fasa...hodnotu bilirubinu neviem.

Taze.....😒

kattky
8. júl 2017

@blondie257 to iste sme mali aj my. Nam sestricka nenapadne povedala, ze vysledky ma uz dobre, tak ze mozno nas doktorka pusti domov. Mame pockat na vizitu.

blondie257
8. júl 2017

@kattky silno drzim palce aby ste sli...doma je domaaaa

petrikazuzka
8. júl 2017

ach zienky ked to tak cele citam, uzijeme si my pre nasich drobcov...najprv chceme sup sup do nemocky nech to mame za sebou, potom zase trpneme ci je vsetko ok, nech nas cim skor pustia domov...uz sa na to tesim, i ked to bude tazke...
ja zacinam mat take depkovske obdobie...manzel pracovne vytazeny je, pride utahany aj vytoceny...mne je potom zo vsetkeho do placu...navyse sa uz tak pozorujem a sa mi zda, ze mam zdurene uzliny 😢 neviem ci to z vody studenej...alebo to suvisi s tehotenstvom...ani neviem, ci ist k lekarovi s tym, ci cakat do stredy na poradnu...a inak zacinam dnes 38.tyzden ale uz v stredu Dr. vravel, ze vyzeram byt uz na 39., ze kedykolvek...tak som zvedava velmi...

Nejake maminky z KE, ktore to este v juli tiez caka? ze sa mozno stretneme

kayla_gombosova
8. júl 2017

@petrikazuzka ahoj ja som z KE 🙂 23.7. Máme termín ale nejak sa malej nechce zatiaľ :😒od rána pobehujem, pratam, umývam okna, umývam podlahu a nič. Zajtra mi začína 39 tt no má m pocit že porodím až na 50 tt 😂 rodiť budeme v starej nemocnici ty?

miriama11
8. júl 2017

@petrikazuzka aj ja som z ke tiez 38

kayla_gombosova
8. júl 2017

@miriama11 ahoj kde budeš rodiť? A kedy máš termín? 🙂

miriama11
8. júl 2017

@kayla_gombosova my sme si uz pisali spravu, v saci budem rodit😉

blondie257
8. júl 2017

@kattky no akooo? Pustili vas domov?

chloe6
8. júl 2017

Ahojte,tak som sa vypytala o tyzden skor.Volam sa Evelin narodila som sa 8.7 o 12.58.Vazim 3280g a 49cm😉