icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lyly11
9. júl 2017

@slniecko323
🙂))) vážne? A ešte si tu?

jja
9. júl 2017

Ahojte dievcata...tak ja uz zacinam 40 tt..a furt nist....cakala som ze pojdem aj dva tyzdne skor a nie...maly si hovie v brusku ako vo vaticke. Prve som 9 dni prenasala...len to bolo vo februari a nejako lepsie som to znasala...t

jja
9. júl 2017

Teraz uz nevladzem....vsetko ma boli...chrbat....krize..zo spody ma vsetko boli....bruxho ma taha a tlaci....asi mam malu kozu na nom...maly ma tlaci kde sa len da. Vobec nedokazem existovat...sediet tak 5 minut...lezat 10... a chodit este menej....zajtra idem do poradne...som zvedava co noveho mi povie.

slniecko323
9. júl 2017

@lyly11 nie, som doma. Este mam troska casu do porodu 🙂

ttami
9. júl 2017

@lyly11 blahozelame a prajeme krasne chvile s malou😉
@erikababula daakuujem🙂

kattky
10. júl 2017

@laura1804 jasne napisem 😉

jja
10. júl 2017

No..vysledok z poradne...ak do stredy neporodim mam sa hlasit na prijem v nemocke....a teraz nechapem....termin mam v pondelok 17. .....to mi daju vyvolavacku skor ako mam termin? Ci tam budem 2 tyzdne len tak lezat?....ked ten moj dr.je taky mumak...nic nepovie...

elliie
10. júl 2017

@jja skor myslel yoho 19 v stredu za sa mas hlásiť

14hviezdicka12
10. júl 2017

@jja odkial mozme mi vediet co ti doktor povedal ?? Ved mu zavolaj a spytaj sa ho .. podla mna dr neni mumak len ty nepocuvas a ked tak ved sa pytaj naco mas usta.. od stredy ( co bude teraz 12.7 ) je do pondelka 17.7. Je 5 dni o akých 2 tyzdnoch vravis ??? Nechapem preco ta poslal do nemocky skor ako mas termin proste zdvihni rit mobil a volaj to bude mudrejsie ... vela stastia a drzim palce

lyly11
10. júl 2017

@slniecko323 tak držím palce silno nech je pôrod rýchly a drobček rýchlo pri mamke 🙂)

senta_sofia
10. júl 2017

@jja tipla by som,ze myslel buducu stredu, nie tuto, ja som na termin bola este u svojho a o 2 dni som sa mala ukazat v nemocke, dal ti aj nejaku spravu do nemocnice?

jja
10. júl 2017

Ja som sa pytala ktoru stredu...tak tuto stredu...usi mi zatial funguju

jja
10. júl 2017

Viem ako to chodi s prenasanim....prve som prenasala....preto som v pomykove....povedal tuto stredu na prijem...cize 12.7.do nemocky s kufrom. Myslela som ze su tu aj nejake baby z TN co to poznaju preto som sa pytala....a praveze nic mi nedal...iba prikaz...12. Do nemocky. Ked som sa spytala preco tak skoro...tak sa pozrel na mna so zdvihnutym obocim ci mam nejaky problem...

matulka1981
10. júl 2017

@jja ahoj...ja som rodila vsetky 3 v tn...prve dve som prenasala...a pri prvej mi som sa mala hlasit v nemocke na osmy den po termine a pri druhom na treti po termine ale to preto tak skor lebo prva isla sekciou nakonie tak preto to nechceli nechat dlhsie..som prekvapena ze ti povedali tak skoro...a ku komu chodis ku gyn?

matulka1981
10. júl 2017

@jja a kedy mas presne termin?

jja
10. júl 2017

@matulka1981 vsak aj ja som pri prvom isla na 8 den po termine na prijem. V knizke mam 17.7. Dnes mi pivedal okolo 17.
No nic. Pojdem tam v stredu...prinajhorsom na vysetria a ma poslu domov😀

miriama11
10. júl 2017

@jja a ty chodis do nemocnice na poradnu?

jja
10. júl 2017

@miriama11 Nie....

miriama11
10. júl 2017

@jja aha tak podla mna lekar myslel ze ked sa to nespusti do stredy treba sa hlasit na poradnu do nemocnice, u nas sa chodi od 36tt ja som zacala az 38 , taze len sa objdenat na poradnu , dalej to budu riadit oni 😉

miriama11
10. júl 2017

@jja ked sa neobjednava u vas v nemocnici tak tam iba v stredu ist . Nemyslim si ze hned budu brat na prijem ,

slniecko323
10. júl 2017

@lyly11 velmi pekne dakujem ;)

zuzacka16
10. júl 2017

@jja no ja som dnes prvy den po termine a zajtra mam poterminovu poradnu a rodit budem v TN a nepovedali mi ze mam prist uz s vecami len mi urobia okrem bezneho vysetrenia CTG este..a ty si este v termine nebudu ta este hospitalizovat ak nemas komplikacie podla mma

elliie
10. júl 2017

Mám 15 dni5do terminu pôrodu. Dievčatá vsetko čo som cítila je preč... uz par dní mi netvrdne brucho VÔBEC! (mala som rizikove tehu od zaciatku aby som neporodila skor 8 tb magnezia naa deň. Uz ho neberiem od 36tt)
Nemám ani nočné bolesti ani bolesti v krížoch..... uplne sa cítim super ako kedy som ani tehotna nebola!!!!!
Veľmi ma to rozčuľuje lebo skoro cele tehu som prelezala a teraz behám robím a nič sa nedeje iba mam pocit že z toho pôrod tak skoro nebude ani náhodou 😢😢😢😢😢

nenuska25
10. júl 2017

@zuzacka16 ja mam dneska termin a stale teda nic, uvidime, co zajtra na poradni

laura1804
10. júl 2017

@elliie to poznam, aj ja som rizikova, v 20 tt som lezala v nemocke kvoli otvaraniu, od 30 tt ma strasia, ze idem rodit a ja furt nic...tak zajtra rano nakoniec vyvolavacka.

zuzacka16
10. júl 2017

@nenuska25 a to CTG ti ako dopadlo hm

elliie
10. júl 2017

@laura1804 juuj toto je na tom to najhorsie čakáme to každú chvilku a nakoniec prinášame ......
tak ti prajem aby si to zvladla ľavou zadnou a aby ste boli obidvaja zdraví....

nenuska25
10. júl 2017

@zuzacka16 mam len zaznam, zajtra na poradni mi povie doktorka....Tak uvidime, snad je okej.

zuzacka16
10. júl 2017

@nenuska25 aha ja ze ti nieco aj k tomu povedali..tak zajtra budeme vediet obe 😉

romi2
10. júl 2017

Baby tak dnes konečne O 14.30 som porodila prirodzene Leuska S miera mi 51 A 3910g. 😨 masaker ale rýchly. Odhad bol 3300 g tak sme trochu nad 😉