icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

nenuska25
10. júl 2017

@romi2 parada, gratulujeem 🙂

lilianna1xs
10. júl 2017

Baby moja mala je taká zlata len papa a spinka mlieko mám dosť som rada že kojím.Syn mi pomáha,až sa čudujem Jak starostlivý je k sestričke .

olylili
10. júl 2017

@lilianna1xs jeeej aká chutná je pekné že syn pomáha dúfam že aj moje kočky budú také ochotne 😊

elliie
10. júl 2017

@lilianna1xs blahozelam❤ šikovný je

jarunka102
10. júl 2017

@lilianna1xs ta je rozkosna 🙂 mala vila 🙂

ttami
10. júl 2017

@romi2 blahozelame k syncekovi😉

katie23
10. júl 2017

@lilianna1xs Waw...obaja su nadhernucky. K malej gratulujem a rychle zotavenie prajem❤❤❤👫

lilianna1xs
11. júl 2017

@kattky to aj ja som taká citlivá teraz .Ako sa Vám darí

katie23
11. júl 2017

Baby je mozne, ze sa my opat vratili ranne nevolnosti...som 39 tyzden...😨

14hviezdicka12
11. júl 2017

@katie23 ku koncu tehotenstva to byva 🙂 drzim palce

katie23
11. júl 2017

@14hviezdicka12 No uz 3 den kazde rano my je tak zle ako na zaciatku tehotenstva...

sofia1
11. júl 2017

@katie23 ja som 33tt a tiez od vcera mi nechuti jest,strasnu zahu mam som pomooc,co na zahu??😡

olylili
11. júl 2017

Bože baby mám 10 dní do tp a sekcia vobec nenaplanovana vo štvrtok keď pôjdem na poradňu to budú 8 dní nemocnica má plný stav lekári dovolenky keď začnem rodiť normálne urobia mi akútnu? Nemôžem rodiť prirodzene

14hviezdicka12
11. júl 2017

@sofia1 napi sa mlieka alebo suchy chlebik 🙂

@katie23 tak este chvilku vydrz zachvilku sa babo vypyta na svet a ani nebudes vediet ze ti bolo zle ;)

kchan
11. júl 2017

@olylili ako je mozne ze ti nenaplanovali sekciu? Ved ty nemozes ist prirodzene... to mas inak pravdu, Antolska je preplnena, muzova sesterka tam isla rodit a jeden den ju najprv poslali domov ked krvacala ze to nic neni a na dalsi den ked uz mala aj bolesti tak ju poslali do Ruzinova lebo nemali pre nu miesto 🙄

olylili
11. júl 2017

@kchan veď toto nikto sa s tebou nebaví len rýchlo rýchlo ani moc nevysetria nič na papier skopiruju z predošlej poradni a ideš preč predoperačné mám už vyše týždňa no o sekcii ani slovo a už mavam aj dosť bolesti jazva ma strašne už tretí deň páli tak neviem ako čo to bude

sofia1
11. júl 2017

@14hviezdicka12 mlieko pomohlo na 5 min.

kchan
11. júl 2017

@olylili asi som aj rada, ze som sa nakoniec rozhodla rodit v Ruzinove a nie tam...

zeytin
11. júl 2017

@kchan Aj ja budem rodiť v Ružinove... ako tak čítam, nádej, že sa dostanem na nadštandard je mizerná.... keď je toľko mamičiek - rodičiek.... Ja už by som aj išla... najlepšie niekedy v noci..

olylili
11. júl 2017

@kchan to buď fakt rada lebo je to tam pod úroveň ale už mám toho dosť ja si tam vo štvrtok sadnem a neodídem kým nebudem mať termín sekcie

kchan
11. júl 2017

@olylili treba na nich zatlacit. Ved nemozes prist jeden krasny den do nemocnice s tym, ze rodis a vlastne ani nevies co s tebou budu robit. Nehovorim, ze Ruzinov je nejaka elita, ale ked pridem na poradnu, dr aj sestricka sa ma aj 5min dookola pytaju ako sa mam, ci mi je dobre, ci mam nejake otazky na nich. Dokonca minuly tyzden som mala konzultaciu s docentom kliniky (tiez som mala uraz panvy, tak sa mal vyjadrit ci mozem ist prirodzene alebo sekciou) a bol neskutocne mily. Vsetko mi krasne vysvetlil, povedal, ze sa nemam bat... Lekari sa ti pozru do knizky ako sa volas a volaju ta menom, co je pre mna take prijatelne, citim sa lepsie..
@zeytin ja sa tiez chystam na nadstandard, hadam sa mi ujde 😁 termin mam o 6dni a veru uz si zelam kazdy jeden den posledne dva tyzdne aby sa maly vypytal. A tiez najlepsie v noci, nebolo by tak pekelne horuco 😣🙄

olylili
11. júl 2017

@kchan veď ja som tiež mala ísť k docentovi aby mi dal termín no už som nedošla strašnú zlosť mám tam na nich a to nie len ja celá čakáreň mamičiek nadáva

slniecko323
11. júl 2017

@olylili urcite na nich zatlac, aby Ti dali termin. A ak by sa Ti dovtedy rozbehol porod, tak Ti musia urbit urgentnu sekciu. Ved sekciu mozu urobit aj v sluzbe.

olylili
11. júl 2017

@slniecko323 budem musieť zatlačiť lebo som nervózna z toho len tam robí strašne nepríjemná lekárka strašne vrieska po mamickach ani sa jej nič opýtať lebo koniec že zdrzujeme

slniecko323
11. júl 2017

@olylili taka nizka starsia na kratko ostrihana cervene vlasy?

katie23
11. júl 2017

@olylili Ako je mozne, ze tak riskuju??? Mas moznost ist aj inde rodit? Ved vsetky vysetrenia pred sekciou uz mas nie?

olylili
11. júl 2017

@slniecko323 hej ona dúfam že teraz tam bude iná lebo sa menia

olylili
11. júl 2017

@katie23 ano všetko už mám len termín sekcie nemám ...od 34tt chodím tam na poradne neviem či by som teraz mohla ísť do inej nemocnici

katie23
11. júl 2017

@olylili Ja by som sa minimalne informovala...

slniecko323
11. júl 2017

@olylili uz je vysoky termin, urcite Ti uz daju datum. Mozno povie, zajtra pridite s vecami, pojdete do programu. Len nepanikar. Termin mas buduci piatok, bude dobre, uvidis 😉 👍Lekari vedia co robia aj ked sa mamickam zda, ze nie. Maly uz bude riadny valibuk.. 😂