Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs jeeej aká chutná je pekné že syn pomáha dúfam že aj moje kočky budú také ochotne 😊
@lilianna1xs blahozelam❤ šikovný je
@lilianna1xs ta je rozkosna 🙂 mala vila 🙂
@lilianna1xs Waw...obaja su nadhernucky. K malej gratulujem a rychle zotavenie prajem❤❤❤👫
@kattky to aj ja som taká citlivá teraz .Ako sa Vám darí
Baby je mozne, ze sa my opat vratili ranne nevolnosti...som 39 tyzden...😨
@katie23 ku koncu tehotenstva to byva 🙂 drzim palce
@14hviezdicka12 No uz 3 den kazde rano my je tak zle ako na zaciatku tehotenstva...
Bože baby mám 10 dní do tp a sekcia vobec nenaplanovana vo štvrtok keď pôjdem na poradňu to budú 8 dní nemocnica má plný stav lekári dovolenky keď začnem rodiť normálne urobia mi akútnu? Nemôžem rodiť prirodzene
@olylili ako je mozne ze ti nenaplanovali sekciu? Ved ty nemozes ist prirodzene... to mas inak pravdu, Antolska je preplnena, muzova sesterka tam isla rodit a jeden den ju najprv poslali domov ked krvacala ze to nic neni a na dalsi den ked uz mala aj bolesti tak ju poslali do Ruzinova lebo nemali pre nu miesto 🙄
@14hviezdicka12 mlieko pomohlo na 5 min.
@olylili treba na nich zatlacit. Ved nemozes prist jeden krasny den do nemocnice s tym, ze rodis a vlastne ani nevies co s tebou budu robit. Nehovorim, ze Ruzinov je nejaka elita, ale ked pridem na poradnu, dr aj sestricka sa ma aj 5min dookola pytaju ako sa mam, ci mi je dobre, ci mam nejake otazky na nich. Dokonca minuly tyzden som mala konzultaciu s docentom kliniky (tiez som mala uraz panvy, tak sa mal vyjadrit ci mozem ist prirodzene alebo sekciou) a bol neskutocne mily. Vsetko mi krasne vysvetlil, povedal, ze sa nemam bat... Lekari sa ti pozru do knizky ako sa volas a volaju ta menom, co je pre mna take prijatelne, citim sa lepsie..
@zeytin ja sa tiez chystam na nadstandard, hadam sa mi ujde 😁 termin mam o 6dni a veru uz si zelam kazdy jeden den posledne dva tyzdne aby sa maly vypytal. A tiez najlepsie v noci, nebolo by tak pekelne horuco 😣🙄
@olylili urcite na nich zatlac, aby Ti dali termin. A ak by sa Ti dovtedy rozbehol porod, tak Ti musia urbit urgentnu sekciu. Ved sekciu mozu urobit aj v sluzbe.
@slniecko323 budem musieť zatlačiť lebo som nervózna z toho len tam robí strašne nepríjemná lekárka strašne vrieska po mamickach ani sa jej nič opýtať lebo koniec že zdrzujeme
@olylili taka nizka starsia na kratko ostrihana cervene vlasy?
@slniecko323 hej ona dúfam že teraz tam bude iná lebo sa menia
@olylili uz je vysoky termin, urcite Ti uz daju datum. Mozno povie, zajtra pridite s vecami, pojdete do programu. Len nepanikar. Termin mas buduci piatok, bude dobre, uvidis 😉 👍Lekari vedia co robia aj ked sa mamickam zda, ze nie. Maly uz bude riadny valibuk.. 😂

@romi2 parada, gratulujeem 🙂