Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 ahoj, pozeram ze chodis do TN nemocnice. Gynekolog ma poslal buduci utorok na prijem - ak sa dovtedy nic nerozbehne. Ako to tam prebieha? Mozem prist len tak hocikedy cez den nech ma skontroluju? Dik za odpoved 🙂
@olylili drzime palcee😘
@blondie257 dakujeeem 😊
@chamomilllka mas prist na hospitalizaciu uz ci len na poterminovu poradnu??
Dobre ranko baby, viete mi prosim niektora povedat kolko zvykne Ruzinov nechat prenasat ? Dakujem 😊
Nasa láska Gabriel sa narodil 9:16 s mierami 4400g a 51 cm obaja sme v poriadku 😊👶💙
@olylili gratulujem 😊 A ta vaha, to je sila, kde mas ty tie deturence ulozene 😅
@senta_sofia
@nenuska25 ďakujem dievčatá celá sála sa čudovala 😀 nemohli ho zo mňa vybrať úplne pod rebrami bol
@olylili blahozelam a skore zotavenie prajem 😉
Aj my už máme bábo, narodilo sa nám dievčatko: Alica, 8.7. 2017, 3700 g / 51 cm.
@slniecko323 ďakujem 😊
@cinnamon111 gratulujem!
@cinnamon111 aj my cakame Alicu😍gratulujeme
@olylili gratulujem
@olylili
@cinnamon111 kocky blahozelam k babatkam a vela zdravia prajem
@olylili
@cinnamon111 dievcata gratulujem k anjelikom a vela,vela zdravicka im prajem a vam skore zotavenie 🙂

@lilianna1xs Ja som tu moju capla uz do kocika lebo mam doma este 2.5rocneho syna vobec som sa mu nemohla venovat ked malu mam furt na rukach.tak som to vyriesila takto no spinka asi pol hodku dala som jej espumisan uvidime dojedy vydrzi.hlava mi ide prasknut by som spala aj ja😉