Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Baby otazka...maly ma 6 dni a nevjem co mu mam obliekat na spanie aby mu nebolo moc teplo alebo zima...v izbe mame tych 22-23℃
@lilianna1xs vyskusam
@petrikazuzka gratulujeme a prajeme krasne chvile spolu😉
@kattky ja tiez pouzivam klobuciky avent,su super,aspon mozem sa,pokusat s malou kojit,sa lepsie vie prisat,lebobona zas este nevie tak vsetko do pusy vtiahnut,mam tie z tou dlhsou spiskou,skoro ako cumel na flasu,kupovala som tov zdravotnic.potrebach a ked tak tak oni ti pomozu pri vybere,kt.je pre teba vhodny😉
Dievčatá som v 38 ty a dnes mám nejaký hnedkasty výtok čo to znamená?
@petrikazuzka všetko dobré, gratulujem
Baby prosim Vas, moze byt hlienova zatka priesvitna a vo forme "vajecneho bielka"? Proste huste ako sopel... od vcera som zospodu taka uplne mokra ako ked je zena vzrusena a dnes zo mna toto vyslo..dnes mam den TP.. dakujem za rady
Juj dievcata, nejaky strach som dostala z porodu... kazdy to berie tak, ze ved to tretie porodis aj na vratnici lavou zadnou, ale... neviem, zacinam mat riadny stres...
@elliie
@miriama11
Zvladla som dva porody bez epi, dam to aj teraz, snazim sa mysliet pozitivne, ale ked mam volny cas, tak prichadza ten iracionalny strach... Mala som krasne oba porody, ale ta bolest tam bola vzdy... teraz je to porod po 6tich rokoch... Len som potrebovala vediet, ze nie som sama, ktora ma strach.
Ahojte 🙂 viete mi prosím Vas niekto povedať od kedy sa berie prenášanie? TP mám 23.7 a 25.7 ďakujem 🙂
@kayla_gombosova vsak si este stale v termine mas cas..kazdy DR bere to uvahy iny datum ale mas tam rozdiel len 2 dni..
@zuzacka16 áno viem že ešte som v termíne, len som približne chcela vedieť ako to je a odkedy sa to počíta. Pretoze onelho priateľ odchádza do zahraničia tak by som bola rada ak by to stihol keďže maličkej sa nechce ani sa nejak nechystá :(
@kayla_gombosova no ja som mala iba jeden termin cize v podstate od nasledujuceho dna sa to pocita..niekde to pocitaju uz den terminu za prenasanie ale v podstate normalna tehotnost je od 38tt do 42tt..mozes aj 2 tyzdne skor aj 2 tyzdne neskor porodit
@zeytin ja som tiez rodila tretie, ani tak z porodu som nemala strach, ako z tiho, ze co ked sa nieco poserie, cize podla mna je to uplne prirodzene 😉

@lilianna1xs ďakujem 😊