icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
15. júl 2017

@lilianna1xs ďakujem 😊

partishka
16. júl 2017

Baby otazka...maly ma 6 dni a nevjem co mu mam obliekat na spanie aby mu nebolo moc teplo alebo zima...v izbe mame tych 22-23℃

petrikazuzka
16. júl 2017

Bolo to krasne obdobie... no vcera od 14.05 uz mame Petríka 3210g 48cm

kchan
16. júl 2017

@partishka podla mna netreba moc prehrievat a babusit babatko na noc. Tych 22-23 stupnov je akurat. Kludne mu postaci klasicke pyzamko overalik.. si teda ja myslim 😉

kattky
16. júl 2017

@lilianna1xs vyskusam

ttami
16. júl 2017

@petrikazuzka gratulujeme a prajeme krasne chvile spolu😉

ttami
16. júl 2017

@kattky ja tiez pouzivam klobuciky avent,su super,aspon mozem sa,pokusat s malou kojit,sa lepsie vie prisat,lebobona zas este nevie tak vsetko do pusy vtiahnut,mam tie z tou dlhsou spiskou,skoro ako cumel na flasu,kupovala som tov zdravotnic.potrebach a ked tak tak oni ti pomozu pri vybere,kt.je pre teba vhodny😉

anaj44
16. júl 2017

Dievčatá som v 38 ty a dnes mám nejaký hnedkasty výtok čo to znamená?

romi2
16. júl 2017

@anaj44 zátka 🙂

romi2
16. júl 2017

@petrikazuzka všetko dobré, gratulujem

kattky
16. júl 2017

@ttami dobre vediet. Dakujem.

kchan
16. júl 2017

Baby prosim Vas, moze byt hlienova zatka priesvitna a vo forme "vajecneho bielka"? Proste huste ako sopel... od vcera som zospodu taka uplne mokra ako ked je zena vzrusena a dnes zo mna toto vyslo..dnes mam den TP.. dakujem za rady

kitty18
16. júl 2017

@kchan ja som taku mala ked zacala odchadzat 😉 tiez bola priesvitna 😉

kchan
16. júl 2017

@kitty18 no tak som zvedava kedy uz konecne porodiiiiim 🙈😅

slimstar
16. júl 2017

@partishka no ja dávam vrch s dlhými rukávmi a spodny diel tiež dlhý. Pred pár dňami,sa dosť ochladilo,vonku bolo len 9 stupňov a mal studené ručičky, dala som aj čiapku. Ale ak by bola tropická noc, tak len body s krátkym.

anaj44
16. júl 2017

@romi2 ďakujem mali ste pravdu už aj voda odtiekla

zeytin
16. júl 2017

Juj dievcata, nejaky strach som dostala z porodu... kazdy to berie tak, ze ved to tretie porodis aj na vratnici lavou zadnou, ale... neviem, zacinam mat riadny stres...

elliie
16. júl 2017

@zeytin neboj sa bude dobre. Najdôležitejšie je byť pozitívna... hovoriť si že sa tešíš na babo....
Alebo si daj epidurálku ak nechceš cítiť bolesť....

miriama11
16. júl 2017

@zeytin uplne chapem, ja druhe a tiez mam strach. Ale snazim sa ukludnovat ze to bude rychle .ale ked idem do poradne v nemocnici tak mam riadny stes , jak ked som bola mala a isla som ku zubarovi 😂

romi2
16. júl 2017

@anaj44 tak predpokladám , že už ste v najlepšom 🙂, držím palce

zeytin
16. júl 2017

@elliie
@miriama11
Zvladla som dva porody bez epi, dam to aj teraz, snazim sa mysliet pozitivne, ale ked mam volny cas, tak prichadza ten iracionalny strach... Mala som krasne oba porody, ale ta bolest tam bola vzdy... teraz je to porod po 6tich rokoch... Len som potrebovala vediet, ze nie som sama, ktora ma strach.

miriama11
16. júl 2017

@zeytin ja som si dala pred tym epiduralku ale prd pomohla bolesti rovnake akurat jedno pozitivum to malo ze mi to velmi urychlilo porod.ale tak hadam to dam bez teraz.

zeytin
16. júl 2017

@miriama11 Urcite ano, moc ti drzim palce 🙂 a posielam vela sily.

miriama11
16. júl 2017

@zeytin dakujem , aj ja ti drzim palce, pozeram ze uz by si mala mat termin, ja na dalsi vikend, mysli ze to bude aj dlhsie

kayla_gombosova
16. júl 2017

Ahojte 🙂 viete mi prosím Vas niekto povedať od kedy sa berie prenášanie? TP mám 23.7 a 25.7 ďakujem 🙂

zuzacka16
16. júl 2017

@kayla_gombosova vsak si este stale v termine mas cas..kazdy DR bere to uvahy iny datum ale mas tam rozdiel len 2 dni..

kayla_gombosova
16. júl 2017

@zuzacka16 áno viem že ešte som v termíne, len som približne chcela vedieť ako to je a odkedy sa to počíta. Pretoze onelho priateľ odchádza do zahraničia tak by som bola rada ak by to stihol keďže maličkej sa nechce ani sa nejak nechystá :(

zuzacka16
16. júl 2017

@kayla_gombosova no ja som mala iba jeden termin cize v podstate od nasledujuceho dna sa to pocita..niekde to pocitaju uz den terminu za prenasanie ale v podstate normalna tehotnost je od 38tt do 42tt..mozes aj 2 tyzdne skor aj 2 tyzdne neskor porodit

senta_sofia
16. júl 2017

@zeytin ja som tiez rodila tretie, ani tak z porodu som nemala strach, ako z tiho, ze co ked sa nieco poserie, cize podla mna je to uplne prirodzene 😉

anaj44
16. júl 2017

@romi2 ďakujem áno ráno výtok o 4 voda a už máme za sebou
Ak vy este nie držím palce