Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Baby koľko Vám kakaju drobci ? Náš ma dnes týžden a druhý den nekakal iba piska. Je to normálne ? Lebo papa dost, tak preto sa bojím. Ďakujem za vaše odpovede
@ashley31 dakujem velmi pekne 🙂
@ivonkaivikk ak je dieta dojcene, moze nemusi mat stolicu kazdy den, moze mat aj po 3-4 dnoch.
@slniecko323
Ano plne dojčené 👍🏻 No tak si ma upokojila
@ivonkaivikk dokonca ani tyzden nemusi kakat mozno aj dlhsie, jednoducho spracuje vsetko mliecko😉Pokial nie je nepokojny tak je to ok
@slniecko323 gratulujeme este raz...drzkajte sa,mojkajte...rychle zotavenie a sup domov si uzivat s tatinkom,ze ste sa stali rodicmi....
@ivonkaivikk presne ako pisu babenky...niektore dojcene kakaju do kazdej plienky,niektore raz za 2-3dni a dokonca aj tyzden nemusi kakat a vsetko je ok.
Hlavne je,ze nema bolesti,koliku
My sme pripad,ze na plienkach teda neusetrime...kaka do kazdej plienky....
@slniecko323 gratulujem 🙂 tak ste to uspesne dobojovali 😉
@ivonkaivikk ticho zavidim. Tvoj maly dokaze mliecko plne stravit. U nas to je do kazdej plienky. Aspon nemas robotu so zapareninami.
Mamičky co plne kojite dávate v tých horúčavách aj nejaké tekutiny alebo stačí len mliecko?
@olylili len kojim
@senta_sofia ďakujem 😊
Ked som neumrela na bolest po sekcii a hematomoch....tak jednoznacne umriem na bolest chrbta 😒
A mala by sa na rukach vyvazala...
@juliane126 nie ste sami s tymi plienkami....nasa do kazdej kaka...chvalabohu ze bema problem si poprdat a vykakat sa....ale zas kazda plienka ci den ci noc....aj v noci min2x musim prebalovat....potom sa prebudime...samozrejme nespime....a kolotoc
Chodíte s drobcami už aj von?
Baby radte prosim spravila sa mi hrca v pravom prsniku..
@olylili zatial len na dvor okolo domu...ak myslis kocikovanie
@blondie257 ani nehovorte, ja som bola ako lazar, uz som zacala chodit spavat o 21:00. 🙂 Mne pomohlo na bolest chrbta kojit poleziacky a dva krat som si dala lokalne Flector gel a pomohlo.
Ja som zasa mala horucky 38,1, bola som u doktora, hovorí že mám kojiť a dal mi paralen a octanovu mast, už mi to prešlo. Ale momentálne riešim nočné potenie. Každú noc sa potím, až tak, že mám mokré návliečky a plachtu. Čítala som o tom a majú to aj iné ženy v šestonedelí, že vraj je tom vplyvom hormónom a zbavovania sa vody, či čo.
My zasa musíme ísť očnému a všade majú dovolenky,úplne na nervy a tie horúčavy.
Ani ja nedávam vodu, ale na požiadanie mlieko. Mama mi tvrdila, že mám dať vodu a každý tvrdí niečo iné.
Na prechádzky teraz v horúčavách nechodíme, ale keď bolo normálne tak na hodinu - dve, viac sa nedá. Je to dosť náročné, ani nemám čas na nič a ešte ma štve, že nič neoblečiem, len dvoje také polonohavice. 🙂
@blondie257 áno áno kočíkovanie
Kocky do kedy ste brali magnezium?
@olylili
My dávame aj vodičku, nám to povedala pediadricka, ze medzi kojenim treba vodičku. 🙂 pri tých horúčavách
@zuzacka16 skusit rozmasirovat a ponukat babu aby to vytahalo
Ahojte baby! Nas syn Radovan sa narodil 11 dni po termine, 21.7.2017 s mierami 3910 g a 53 cm...mala som velmi tazky 23 hodinovy porod a maleho tahali vakuum extraktorom. Apgar mal 9 z 10, ale mal zvysene zapalove parametre (poprosila som dotorku nech sa na neho pozrie lebo plakal velmi a aj prešedol vcera). Teraz je na antibiotikach, snad sa vserko da do poriadku. Drzte palce!
@senta_sofia ďakujem pekne 🙂
Mas pravdu, bol to boj... 😉
@slimstar to potenie si zivo pamatam pri prvom, som vstavala ako keby ma osprchovali... nebola si poopuchana? Asi mesiac to trvalo, lez som sa dopotila 😅
@nenuska25 drzim palce aby bol v poriadku 😉 ak si mala odtecenu vodu, mohla sa daka infekcia rozbehnut, pevnw verim, ze si ho odsleduju. Podstatne je, ze ste v poriadku, niekedy mam pocit, ze to tlacia do prirodzeneho porodu za kazdu cenu, pre vas by bol cisarsky vykupenim a chvalabohu, ze len 9 z 10
@slimstar mozme flector gel? Nam kojenie poleziacky moc neide,mala sa nevie dobre prisat. Plus prsia ked su naliate tak aj tazsie a moj chrbat dostava zabrat.
Uz som.zufala,ani na rukach ju nedokazem mat ako boli

@slniecko323 gratulujem ku Matejkovi