Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili ale ved mi.to obdobie vydrzime...lebo musime 😂
Baby maly ma dnes mesiac a este stale mu neodpadol ten pupocny pahyl ci jak sa to vola je to normalne?
Tak parada akurat menim plienku a kukam ze to odpadlo...len neviem ako to ma vyzerat...bo tam jak mu to odpadlo tak to ma take cudne take mokre sa mi zda a trosku zlte to vyzera co s tym dako mu to mam vycistit niecim ?
@partishka liehom slabsim teraz neviem presne kolko % to treba cistit. Pekne sa to vysusi...
@partishka 3% peroxid a cistit,zasusat...aj pekne dovnutra...
Pokial nekrvaca z neho je to ok
Baby kolko ml umeleho mliecka vypiju vase deti?
Baby nas Noe je uz tyzden chory sem tam kasle dve noci boli nocna mora plakal pri papani a nonstop sopliky stale odsavam a kvapkam nasivin a ziadna zmena :( v nedelu na pohotovosti povedal lekar ze to je zo sucheho vzduchu zeby???
@petrikazuzka takmer hneď. nepamätám presne, možno jeden deň ešte plakala a potom kľud. pri Devite to prešlo hneď.ten deň, čo som ho nedala už bolo dobre. skús vysadiť vigantol na dva-tri dni a uvidíš sama, či je nejaká zmena
@jance333 uz vcera sme nedavali...nedam ani dnes a uvidime...najprv som si nahovarala, ze pricinou su horucavy, potom som si hovorila, ze to bolesti bruska ma, potom vcera som zistila, ze spln (inak od 15.7 ani netusim aky je den a datum nie este spln 😁) no a posledna nadej este ten vigantol...
@zlatino9
My mame 4 týždne, a maly vypije 130ml. 100 ml mu bolo malo.
@zlatino9 ahoj my mame 7tyzdnou a mala papa 90ml kazde 2hod.
@petrikazuzka tiež som hľadala príčiny v hocičom, hlavne v mojej strave,ale nemôžeme predsa žiť len na zemiakoch 😂 po týždni nás napadlo, či to nie vigantol a bingo... škoda zbytočného trápenia malej, ale čo už. hlavne, že sme na to vôbec prišli.
@blondie257 Malicka je uzasna😍😍😍
@ivonkaivikk no my mame 7t a pije 90. Ked sme davali 120, primar na detskom povedal, ze je to vela.
@erikababula my tiez 90 ale ma sa davat po 3hodinach umele. Nerobi jej to zle na brusko?
Ahojte,kolko vam vydrzia babetka na brusku? Nemyslim spat, ale zdvihat hlavku, cvicit.
Lebo nas sa naucil ako tak otacat, tak je to casto tak do 10 sekund. Potom ho musim pretocit a zas.
@ivonkaivikk vau
@zlatino9 ja zas neviem odhadnúť koľko jej mám dávať mala ma 7tt a keď jej dám 90ml kazde dva hodiny chce zas papať ale stále nechá troska bo flaske.takze viac krat papa viac sami ml podľa mna nevipije.ona chce viac krat papať ,v noci musím kazde 2hodiny stavať občas vydrží 2,5 hod.teraz som vymenila mliecko pretože pila hipp vkuse mala bolesti bruska kŕče ,lekár mi povedal že môže byt to premiér silne mlieko že mám kúpiť z tých lacnejších mliek tie sú jemnejšie.Teraz som jej zmenila chvála nohu tretí deň už nemá bolesti bruska.skoda že mám malo materského mlieka chcela som dlhšie kojiť nevyšlo to,prsia vôbec nemám už zaliate keď som kojila bola hladná bolo jej to malo.Neviem kamoska mi vravela že mal jej inak dávkovat 90ml mám dať o pol odmerky viacej nemám sa riadiť podľa tabuľky neviem či by ozaj vydržala aj 3-4hodinky.
@zlatino9
Tak vies primár neni bábätko, ktorého kŕmiš. Nášmu bolo 90 malo. Každé dieťa je iné, ked som mu dala 90, bol len nervózny. 🙂 ani negrckame 😉
@lilianna1xs no ja davam tych 90 po 2,5-3h kedze sa um dlhsie travy a z toho su bolesti. Vecer mi vydrzi od 22:00 do 4tej a potom kazde 3hod.
@zlatino9 nie napapa sa a spinka uz nema ani take bolesti...klop klop☺

@blondie257 nás má tiež pravidelne vyprázdňovanie na hodinu 😀 a tiež vydrží sám ležať 5 minút inak keď je hore len na rukách už si kríze necítim a o siedmej nám začína boj plač až kým okolo deviatej nezaspi