Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka nas tiez musi byt v perinke inak nespime vobec...asi tyzden ked bolo tak horuci tak som ho davali do trj ulitky ale to sa mu nepacila nespal skoro vobec ,mm sa nad rano nasr... zaviazol ho do periny spal aspon 2 hodiny...odvtedy ho davam do perinky,spodok mu neuviazem nech ma nohy volne a nexh mu tam ide vzduch....tento tyzden ako bolo tak horuco tak bol uva v plienke,dnes som mu uz body dala.tiez som sa bala aby sa neprehrial ale evidentne mu to tak viac vyhovuje...a spime aspon trochu v noci...😉S refluxom si neporadim,ale skusila by som zajst sa spytat dr...predsa ked tolko grcka...potom uz len vyskusr cosi na zhustenie mliecka nutriton alebo gastrotus baby sirup na reflux...ale to by sa sa urcite s dr poradila😉Drzte sa
@petrikazuzka aj my mame niekedy take dni , ked sa viackrat pogrcka. Potom zase par dni nic a takto sa to opakuje. Pokial to nie je vyslovene stale a vyslovene ze grcka prudom velkym tak reflux by to nemal byt
@blondie257 kedy bude v lidli? 😉
My tiez mame placlive obdobie. Mame krce bruska. Bolo uz dobre a mame to opat. Vcera tak plakal, ze sa nemohol nadychnut. Velmi som sa zlakla. Velmi sa nam strhava zo sna a aj je ako keby vystraseny. Vzdy rucky vystiera a hned place. Utisit ho ide iba v zavinovacke.
@kattky to iste mame aj my...no aj grckame tak to zacinam pripisovat refluxu 😢
To prejde, môj je taký ako popisujete a na druhý deň je dobručký. Aj mne grckal prúdom, až som sa nalakala, aj cez nos. Teraz s ním narábam naozaj ako v rukavičkách, aby nevygrckol a dávam mu flašu vo vyvýšenej polohe, postielku mám tiež vyvýšenú. Až už pár dní takto negrckal, ešte aj lepšie spinká. 🙂 Moja šuntička, už má 5100 gr a v pondelok 7 týždnov. 🙂
@slniecko323 od stvrtka.17.8
@blondie257 🙂 zlatúšik, krásne rastie. naša presne na deň v tom istom veku a včera na poradni nám navážili 3390 😀 ale dobre, rada sa teraz nosí na rukách, keď nemôže zaspať, asi by mi odpadli, keby priberala rýchlejšie 😂
babule, keď je horúco, skúste zabaliť detičky do tenkej deky napr.
https://www.youtube.com/watch?v=kueaDNInwdMnaša sa nedá zabaliť, ju to rozčúli ešte viac, tak jej len podržím nôžky a rúčky, kým sa neukľudní a potom spí.
@jance333 ja to presne tak.isto.robim,zabalim ju do deky aby tymi rukami a nohami nerozhanala kade tade...obcas nervaci ale nakoniec sa ukludni a zaspi....
@lyly11 Hodila som foto saty su jej akurat este tusim aj troska volnejsie do krstu dorastie ☺
@erikababula krasna je kolko ma mala?
@kattky to ze troska vygrca je normalne....hlavne pri pohybe,manipulacii aj ked si odgrcne
@lilianna1xs uzasna jeeee..a jak sa krasne smeje...nasa este nie
Pozeram,ze ma klasika cumel...okruhly a kaucukovy....ja nemozem zohnat ,lebo nasa odmieta akykolvek tvarovany zo silikonu....a potom len furt na cici je
@erikababula kraaaasna
@erikababula krásna je 🙂))

baby ak tu niektora ste este teraz, zase sme mali jedno z tych nepokojnejsich vecerov, po papani grckal 7x, zacinam sa obavat, ze to je reflux...kedze strasne sermoval tak napato s rucickami, neukludní sa za 2hod. dala som ho do perinky aj s ruckami dnu a zaspal do 10min., len teraz mam obavy, ci sa neprehreje 😢 ak ho rozbalim zobudi sa, mam skusenost uz...vopred dakujem
zajtra uz bude mat ulitku, ale som ju dnes 1x po kupe vyprala...