icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

petrikazuzka
11. aug 2017

baby ak tu niektora ste este teraz, zase sme mali jedno z tych nepokojnejsich vecerov, po papani grckal 7x, zacinam sa obavat, ze to je reflux...kedze strasne sermoval tak napato s rucickami, neukludní sa za 2hod. dala som ho do perinky aj s ruckami dnu a zaspal do 10min., len teraz mam obavy, ci sa neprehreje 😢 ak ho rozbalim zobudi sa, mam skusenost uz...vopred dakujem
zajtra uz bude mat ulitku, ale som ju dnes 1x po kupe vyprala...

matulka1981
12. aug 2017

@petrikazuzka nas tiez musi byt v perinke inak nespime vobec...asi tyzden ked bolo tak horuci tak som ho davali do trj ulitky ale to sa mu nepacila nespal skoro vobec ,mm sa nad rano nasr... zaviazol ho do periny spal aspon 2 hodiny...odvtedy ho davam do perinky,spodok mu neuviazem nech ma nohy volne a nexh mu tam ide vzduch....tento tyzden ako bolo tak horuco tak bol uva v plienke,dnes som mu uz body dala.tiez som sa bala aby sa neprehrial ale evidentne mu to tak viac vyhovuje...a spime aspon trochu v noci...😉S refluxom si neporadim,ale skusila by som zajst sa spytat dr...predsa ked tolko grcka...potom uz len vyskusr cosi na zhustenie mliecka nutriton alebo gastrotus baby sirup na reflux...ale to by sa sa urcite s dr poradila😉Drzte sa

bubibu
12. aug 2017

@petrikazuzka aj my mame niekedy take dni , ked sa viackrat pogrcka. Potom zase par dni nic a takto sa to opakuje. Pokial to nie je vyslovene stale a vyslovene ze grcka prudom velkym tak reflux by to nemal byt

blondie257
12. aug 2017

Bude v lidli

slniecko323
12. aug 2017

@blondie257 kedy bude v lidli? 😉

kattky
12. aug 2017

My tiez mame placlive obdobie. Mame krce bruska. Bolo uz dobre a mame to opat. Vcera tak plakal, ze sa nemohol nadychnut. Velmi som sa zlakla. Velmi sa nam strhava zo sna a aj je ako keby vystraseny. Vzdy rucky vystiera a hned place. Utisit ho ide iba v zavinovacke.

olylili
12. aug 2017

@kattky toto presne máme aj my

kattky
12. aug 2017

@olylili Ach jaj. Ja ani uz nestiham na internet ist. Teraz som tu, lebo sme u svokry, tak ona je s nim. Inak doma nic nemozem doma urobit. Vsade bordel ako v tanku

olylili
12. aug 2017

@kattky nápodobne som zúfalá z toho dúfam že to všetko rýchlo prejde

kattky
12. aug 2017

@olylili no aj ja ... Znovu sme zacali espumisan davat. Velmi sa bojim ked tak silno place, aby opat sa nezasiel.

olylili
12. aug 2017

@kattky my tiež dávame espumisan v pondelok mu kúpim aj biogaju probiotiká sestrinej to pomohlo

petrikazuzka
12. aug 2017

@kattky to iste mame aj my...no aj grckame tak to zacinam pripisovat refluxu 😢

slimstar
12. aug 2017

To prejde, môj je taký ako popisujete a na druhý deň je dobručký. Aj mne grckal prúdom, až som sa nalakala, aj cez nos. Teraz s ním narábam naozaj ako v rukavičkách, aby nevygrckol a dávam mu flašu vo vyvýšenej polohe, postielku mám tiež vyvýšenú. Až už pár dní takto negrckal, ešte aj lepšie spinká. 🙂 Moja šuntička, už má 5100 gr a v pondelok 7 týždnov. 🙂

olylili
12. aug 2017

@slimstar môj tiež dosť grca tiež kolo neho ako okolo malovaneho vajca 😀 nás má tiež 5100g včera mal 4 týždne 😊

blondie257
12. aug 2017

@slniecko323 od stvrtka.17.8

blondie257
12. aug 2017

@kattky
@olylili
Baby my sme na.tom tiez tak...
Ani v postielke.nechce sama byt...zacne plakat neskutocne a ked ju vezmem na ruky utositak.ma tak chyti rucickami co ma az stipne ako boli a nechce pustit

blondie257
12. aug 2017

@slimstar
@olylili
A ja povazujem nasu za fajnu baculku... A budeme mat v utorok 6tyzdnov a mame nejakych cca 4300g

jance333
12. aug 2017

@blondie257 🙂 zlatúšik, krásne rastie. naša presne na deň v tom istom veku a včera na poradni nám navážili 3390 😀 ale dobre, rada sa teraz nosí na rukách, keď nemôže zaspať, asi by mi odpadli, keby priberala rýchlejšie 😂

jance333
12. aug 2017

babule, keď je horúco, skúste zabaliť detičky do tenkej deky napr.

https://www.youtube.com/watch?v=kueaDNInwdM

naša sa nedá zabaliť, ju to rozčúli ešte viac, tak jej len podržím nôžky a rúčky, kým sa neukľudní a potom spí.

blondie257
12. aug 2017

@jance333 ja to presne tak.isto.robim,zabalim ju do deky aby tymi rukami a nohami nerozhanala kade tade...obcas nervaci ale nakoniec sa ukludni a zaspi....

kattky
12. aug 2017

@olylili nasmu vyteka mliecko z pusy ked sa hybe. Tak nezvracka iba ked sa mu lepsie grgne, tak vtedy z neho vyde troska mlieka. Asik 3x sa stalo, ze mu mliecko cez nostek vyslo.

lilianna1xs
12. aug 2017

Nasa ma 5 kila.ka ju davam spat na brusko ked je nekludna zaspi hned.

erikababula
13. aug 2017

Lyly11. Dakujeme☺

erikababula
13. aug 2017

@lyly11 Hodila som foto saty su jej akurat este tusim aj troska volnejsie do krstu dorastie ☺

lilianna1xs
13. aug 2017

@erikababula krasna je kolko ma mala?

blondie257
13. aug 2017

@kattky to ze troska vygrca je normalne....hlavne pri pohybe,manipulacii aj ked si odgrcne

blondie257
13. aug 2017

@lilianna1xs uzasna jeeee..a jak sa krasne smeje...nasa este nie

Pozeram,ze ma klasika cumel...okruhly a kaucukovy....ja nemozem zohnat ,lebo nasa odmieta akykolvek tvarovany zo silikonu....a potom len furt na cici je

blondie257
13. aug 2017

@erikababula kraaaasna

miriama11
13. aug 2017

@kattky ahoj ked sa zajde tak mu fukni do ust 😉

lyly11
13. aug 2017

@erikababula krásna je 🙂))