Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@anaj44 na foto asi 5 a pol tyzdna
@olylili
@blondie257 ale kusy idu zo mna riadne
@kattky to aj zo mna idu...ale M to este nie je
Babenky,skusali ste niektora zvuky na ukludnenie ci uspatie miminka? Ako napr.sum mora,fenu,vysavaca.....ci zvuky maternice ( to zabera na kamoskinu malu,tiez julovka) ???
@blondie257 ano skusala som to taky sum co je na kolotoci nad postielku no nema uspech 😉 vysavac som este neskusala 😊😊
@blondie257 skúšali sme aplikáciu 🙂 občas zaberá vysávač alebo klasický kolotoč nad postieľkou 🙂 ale najviac zaberá ozajstný vysávač 😂
No lebo cez youtube sa da pustit vselico mozne....
A nam.nezabera nic....nechapem....ani zvuk v maternici,ani sum mora,ani kolotoc zvuky prirody....ja nechapem.....jedine na ukludnenie zabera moja cici...ale uz je taka vyzmochlena ze konec....ani kojit z nej nemozem jak ma boli...a cumel nechce ☹
@blondie257 mala som toto pred tyzdnom a cely tyzden vkuse od rana do vecera bola hore a to myslim doslivne nepocitam to 5-10 minutove spanie po kojeni..som na nervy uz bola ale aspon ze v noci ju vyplo a spala aj 6-7 hodin..teraz uz trosku lepsie som zvedava dokedy 😊😊
@zuzacka16 no mala aspon v noci spi ale kazde 2hod kojim,nevadi ej prebalenie..hlavne ze ma cici nablizlu...uz mi z toho hrabe a nehovoriac o bolavych bradavkach...kamoska odvedla ma tiez julovcatko a ich mala spi v kuse...cez noc krasne spi 4-5hod...
A nasa cez den nic...mam pocit ze je taka čulá ako polrocne babo....ona aj chce spat,vidno na nej,aj ziva aj oci si zakryva rucickami....ale ne a ne zaspat.....a ked uz tak len na cici....akonahle ju odpojim a snaha ju prelozit....do 5min hore.
A,ked ju mecham spat na rukach...sa strhava a nato sa zobudi ze rukami alebo nohami cukne....
Uz vselico mozne som skusala....aby sa nestrhavala zo spanku
@blondie257 tak mne ked v noci zaspi tak vkuse tak prespi minimalne 5 hodin a viac a dnes v noci dala 8 hodin 😂😂 ale ja kojim no aj dokrmujem lebo nemam tolko mlieka 😕 takze preto tak aj prespi..a cez den sme tiez toto mali predosle dni ale ona aj dost plakavala keby len pozerala a bola tichucko ze sem tam zaplakala ok ale to skoro furt plakala uz som bola na nervy..varit upratat na wc ist to nula bodov..jest som aj cely den nejedla len ked bol niekto doma..
@blondie257 presne toto mam s malou aj ja skoro kazdy druhy den ...jeden den v pohode a druhy den je cely hore a ked nema prso tak reve predvcerom mala taky den od 10tej do 00.30 hore bola a potom zazracne 6hodin spala prvy raz...uz som myslela ze sa obesim....vcera v poho a uvidime co bude dnes....
Inak...balite nasiroko?
@blondie257 aj môj má rád tie zvuky aj práčky
@blondie257 ja mu púštam jemnú hudbu, napr Modern Talking, Bad boys blue, Dieter Bohlen. Malý je ticho a dokonca aj zaspí. Napr. táto sa mu páči 🙂
a na bradavky si dávam Bepanthen Care, mne pomohol, už ma to nebolí ..
@blondie257 A skusila si kupat malicku v hypermangane? Nam to velmi zabralo...
@blondie257 a nosievate sa? V šatke alebo nosiči...malý keď nevedel zaspať že bol nervny z toho tak som ho šupla do nosiča alebo šatky a do cca 5 min zaspal až chrapal 😂 a bez problémov 2 hodky vydržal kým nebol zas hladný 🙂 ...už mi ani vo vaničke nechce byť vonku chodíme v nosiči a doma aspoň navarim upracem popri tom ako on spí v ňom 😉
caute matky 🙂 ako prezivaju vase deti plac? nas maly akonahle zacne plakat hned sa dusi ako keby mu zabehlo, nevie sa nadychnut a cely je cerveno fialovy. je to hrozne, mam stres z toho jedy sa opat rozplace:( ma to niekto z vas?:(
@lili_1 ja mám dva nosiče (ergobaby a mei tai), ale obidva sú jej ešte veeeeelikanske. sú odporúčané až od 3 mesiacov,ale ona je tak malinká, že asi ani vtedy sa ešte nebude dať. práve dumám, že predsa kúpim aj šatku a skúsime šatku. v kočiari mi nezaspí ani za nič a ja som už načisto nešťastná a frustrovaná, že nikam nemôžem ísť, len keď je muž doma a zoberie nás autom..
@minneli27 fukni mu do tvare, to ho donuti nadychnut sa, ale ak to ma zakazdym ak place, neviem, u nas to bolo len ked sa rozrevali moc
@lili_1 aky drobacek krasny. My sme o tri dni starsi a uz ma 5,5 kg. Ja ho nechcem moc ucit na satku, lebo nosit 10kg babo tiez nie je hracka. Dceru som nosila v Manduce,kym nezaspala a potom sup ho do postele ci do kocika. Ale az od 3 mesiacov,predtym tam nechcela byt a ani vo vanicke.
Teraz mam pozicanu satku, tak ju budem musiet pouzit,kedze je to dobre na vecerne stresiky.
@milagros nas to tiez obcas mava. Je prilis unaveny aby zaspal. Horkotazko zaspal v lahu pri kojeni, ale to som sa 3 hodiny ani nepohla, kym to nebolo prec.
@juliane126 ja mám objednanu šatku veľkosti 6 (4.6m) 🙂 a viazanie klasické s uzlom vzadu 🙂
@senta_sofia ano, stale mu fukam, niekedy ho musim aj pobuchat... trochu sa bojim toho co bude ak mu nieco bude a zacnet revat tak naozaj. zatial chvalabohu neplakal az tak silno iba nejake jemne nariekania ale uz aj pritom sa dusi... ;/

@juliane126 kolko tyždnov ma?