Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@juliane126 no ano vzdy som vstavala skoro.tusim to ma takto Emka zafixovane od casu co bola v brusku.
My vobec nechceme byt na brusku...hned vyvraciava obsah zaludka a botom place asi ju pali zaha...😔
Ahojte maminky,nepatrim sice k Vam,mam februarove dievcatko.ale chcem sa spytat,nemate medzi sebou neaku slobodnu mamicku,co ma dievcatko? Mam neake drobne vecicky po malej,prevazne ciapocky,pancusky,neake leginky a rada by som jej ich podarovala a urobila radost. Nie je toho vela,fakt par kuskov,ale nechcem to zbytocne drzat doma,my sme to skoro ani nenosili. Predavat to nechcem,na bazaroch je toho dost,radsej urobim radost. Prepacte ze sem pisem,ak bude treba,zmazem. Pekny dnik
Zeby laska sesterska?
Prvykrat odkedy je Emka doma vidim starsiu mojkat mladsiu.to chcelo zvecnit a na veelke platno vytlacit a zavesit na stenu.
Dnes starsia 11r ....ten cas leti brutalne rychlo....
Nedavno som ju prebalovala a teraz riesime spolu chalanov,obliekanie a pod.babske zalezitosti...
Starsia mi vravi,,mami uzi si moje spovede lebo Em uz bude chodit za mnou" 🙂
@blondie257 nadherna foto
@blondie257 nech im to takto vydrzi navzdy ❤️
@blondie257 Jej podarena je😍😍😍Velka slecna👭
@kattky
@senta_sofia
@katie23
Dakujeme 😘
@blondie257 Krasne su babenky😉aj tvoja je 23.8?Moja ma dnes 7r.ona tiez stale malu chce mojkat na rukach☺a bracek tiez by ju rad nosil☺
@erikababula jeej tak maju rovnako narodky 👍
Uzasní su vsetci traja
@lili_1 jeej, vahu mali na gram rovnaku len nas je o trosku mladsi. I pri prepustani mali rovnaku vahu. ale silni su rovnako.
@juliane126 pokiaľ priberajú je dobré 🙂 to je hlavné 👍
@blondie257 ani na tebe nechce lezat? Nas je na bruchu vacsinou nekludny a vzdy sa dviha. Nevie si proste lahnut a oddychnut. A na mne sa bucha o moje kosti
@juliane126 ani nas nechce byt moc na brusku. Dviha sa a ked uz nevladze, tak zacne plakat.
@nenuska25 aj my sme to mali....az zahnisane..kozny lekar kazal tie zahnisane zazusovat cistym tekutym pudrom.pomoho
Ahojte, viete poradit nejaku dudu. Naseho upokoji, len ju vypluva. Hlavne v kociku by sa zisla. Mame nuk zatial. Mensie vypluje okamzite.
@juliane126 kaucukovy dudel má náš najradšej
@juliane126 naša nechce cumeľ, len veľmi výnimočne, keď sme vonku, zobudí sa a je z toho nervózna. nedávno sme kupovali fľašku Lovi a bol pri nej cumeľ, ten zobrala na milosť v týchto prípadoch
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/b4sc6bfNwC...
@erikababula my sme dnes tiez boli 😊😊 cakala som ze horsie bude celkom dobre to zvladla a teraz uz hodinu a pol spi 😊😊
@zuzacka16 Aj ja som si myslela ze bude aj hordie ze bude az moooooc plakat ale plackala tak normalne.a tiez hodku spi vytrapili ju😊
@erikababula tak ta moja potiahla nakoniec 3 a pol hodinovy spanok 🤣🤣 ale boli statocne tie princeznicky nase 😊
@zuzacka16 jej to spala krasne nasa 2.5h.a potom revuuuuuu ju trapi strasne brusko teraz sme vyskusali baby calm to jej troska pomaha a maju novinku na trhu probiotika Linex.tak aj to jej pomaha na brusko.
@erikababula no na to ze ju brusko trapi tiez pekne dala 😉 tak nech vam to rychlo zaberie 😉 my zas nemame takito problem no cez den sa nevie nejak ulozit na spanok a je viac hore a ja potom nic nedokazem urobit 😊😊
@zuzacka16 aj my sme na tom tak..cez den velmi tazko zaspava..pospinka pekne ked je chladnejsie vonku v kociku....dnes poobede zabralo az 200min zuzlanie cicika a aj to pospala len hodinu.
@erikababula
Baby ja sa tak bojim prepichovania usiek...ja pri tom nechcem byt....
A vsade v PO nastreluju az od 6.mesiaca
@blondie257 hej aj ja som si vsimla ze pospi ked je vonku chladnejsie vtedy aj doma vie pekne pospat inak nie..neboj sa toho prepichovania nam to pediatricka robila a nebolo moc placu ja som pri tom nebola cakala som v cakarni..

@juliane126 pri narodení mal 3670g ale do dvoch dní schudol na 3250g lebo sa mi nechcelo spustiť mlieko iba kolostrum a dostal žltačku tak prespal skoro celé dni a na 6 deň nás púšťali domov s váhou 3440g... Narodil sa 1.7.