Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 Ja som sa tiez velmi bala ale mala sa vyspinkala a uz bola uplne v pohode a dnes ked som jej to cistila ani necekla uz ju to neboli..😊
@zuzacka16 To aj ja som tak cez den malo spinka a je dobrucka len ked lezka rozbalena na podlozke vtedy si aj poblaboce aj sa zasmeje nahlas😊a potom ona zacne od 19tej do 21 plac...alebo pred vcerom mala bolesti od 13:30 do 21:30 ani ju polozit nic nezaberalo len hompalat na rukach a aj tak mala krce chudatko.dr.mi povedala ze bolesti aj bude mat ze ju to potom prejde.Vsak to vie aj blbec len keby mi nedavala taky sirup hentaky sirup a nezabera zbytocne do takej malej hnusobu davam.keby jej nepomohol tento baby calm uz by som to nechala tak.Inac tiez nic od malej nespravim kym som bola v robote bol snou manzel dosla som domov bola som chvilku s malou okupala napapala tatinko uspal a ja som sla zehlit.teraz v pohode spinka a ja uz konecne lezim.A zajtra zas do roboty a zas vseeetko dokola...Uz ledva cakam nech ma aspon 5mes.ked uz konecne budeme prikrmovat😊
Baby ked vam deti placu skuste mliecko HA mne je mala spinkava skoro cely den, ale po krmeni sa vzdy zvlastne krutila a vecer boli okolo 6-7 place a po hypoalergennom to prestalo. Cez den spi obcas hore a vecer uz vydrzi 5 hodin spat. Inak na brusko odporucaju Babycalm a plac moze byt aj z potniciek a prehriatia. Ak s nimi chodite teraz von tak vecer mozu plakat z toho.
ahojte kolko vám vazia drobce naš ma 5t a váži skoro 5kg nie je to vela? /4920/
@erikababula tak to mas fajn ze nespi a je dobra moja je viac placliva ale je to uz lepsie ako pred 2.tyzdnami..jooj s tym bruskom ti nezavidim budes to musiet vydrzat do 3.mesiaca zevraj potom je uz klud..a ty uz chodis do prace?wau to ta obdivujem ci na materskej je muz?
@anaj44 nas mal po mesiaci cez 5kg, teraz uz cez 6kg. Asi mu dam dietu😊. Dieta moze pribrat do pol klla za tyzden prvy mesiac. Nas dal asi 400g. Ale standart je 200 az 350g. A dieta nerastie rovnomerne. A ak su rodicia vysoki, rastie o to rychlejsie.
@zuzacka16 Hadam uz po 3mesiach to bude lepsie...Ano chodim do prace ale len.4dni po 1hodinky a vikend sob.6hod nedela 4hod...tak do mesiaca 6dni a 14hod .Da sa to striedame sa s muzom on od rana robi a ja od 16tej.tak celkom v pohode.
@anaj44. Nasa ma 9tyzdnov a ma 4300g sme na UM.Ked sa narodila vazila 2730g
Babenky,prisla som na to,ze maa Em mala koliky ked som zjedla/vypila mliecne vyrobky.
Odledy som vsetky zo stravy vylucila mala je spokojnejsia
Maminy chcem sa spytat - uz v nemocnici nam zacalo prave ocko zahnisavat,dostali sme kvapky ocuflash no raz to ma lepsie raz horsie..neviete poradit nejaky prirodny recept cim by sme sa toho zbavili?nechcem aby nam dr dala antibioticke kvapky..dakujem
@zuzacka16 hej skus mliecko materske kvapnut do oka...nasmu mladsiemu to pomohlo obcas...ale nakoniex ked sa mu to stale opakovalo sme museli ist na preplach kanalikov slznych
@blondie257 koliky spôsobuje kravska bielkovina ktorá je v mlieku....ja som tiež kvôli tomu vysadila mliečne výrobky už skoro mesiac ale ako mi chýba ten vápnik tak ma strašne bolia kosti a stráca sa mi moje MM 😒 dr nám dala Nutrilon HA lebo sme alergici a čítala som že pomáha štiepiť tu kravsku bielkovinu aby bola lepšie stráviteľná...tak aspoň syry jogurty a bezlaktozove mlieko môžem 🙂 ...dávam mu z neho 2x 90ml denne zvyšok MM
@anaj44
My mame 6 týždňov, a 5200g 🙈🤷🏼♀️
@zuzacka16
My sme mali zapalene obe ocka.ocna dala kvapky antibiot. A pekne sa vyliecili....ocuflash je slaby...
@smiesko20143 no ved uvidim co povie na to DR buduci tyzden ci da tiez nejake ATB kvapky ci hned na ocne posle
Dievčatá keď bol dnes muž zaniesť na úrade papiere o rodičovský a príspevok pri narodení kedy by som mala dostať peniaze na účet zabudol sa opýtať
@olylili ja som davala ziadost s papierami koncom jula a este peniazky nedosli
@blondie257 mne pri prvých tiež dosť neskoro prišli preto sa pýtam
@zuzacka16 urcite radsej atb kvapky na par dni, ako preplachovanie kanalikov. Este mozes skusit ocianku rostkivu, da sa kupit caj v sypanej forme a s tou mu to vymyvat niekolkokrat za den. Obsahuje ju aj ten ocuflash, ale bylinka je bylinka.
@senta_sofia davam od dnes kamilky tak uvidim co to za tyzden spravi a uvidim ako sa DR vyjadri..no ak jej to budu musiet preplachovat ci prepichovat nic s tym neurobim

cafte 🙂 riesili ste uz niekora prepadnutu fontanelu?