Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@sanylind neviem aky je rozdiel medzi klinom ktory bezne predavaju a klinom, kde sa pise refluxny...stupne nie su tam uvedene
Dievcata Vam ktorym babetka trpia bolestami bruska len chcem pripome ut nepinete nahodou tie ktore kojite kojenecky cajik? Alebo nedavate detom feniklovy cajik?
Pozor na to, velmi vela detom orave to robieva krce alebo bolesti bruska aj mojej aj som o tom vela citala...
Lebo fenikel robi tvorbu vetrov...
Ked nahodou skuste vynechat na par dni ci sa nezlepsi...
@petrikazuzka no veď to je podľa mňa ono to čo mám cez deň odfotim a potom co mám od sesternice ten je taký mäkší ale to má dlho odkiaľ neviem skúsim opýtať
Ja kojenecky caj pijem salku po duskoch cely den,lebo som z neho este viac hladna
Ja teda pijem čaj na kojenie 2-3 denne ako kedy a malinký sa krúti a prdí stale tak isto🤔
Ja vobec nepijem ani kojenecky ani feniklovy caj a i tak ho bolieva brusko 😔
No baby ja odporucam uvarit original korenie rascu alebo fenikel...uz som aj mixovala s anizom....ja tak robim sebe aj malej a pohode...hned sa lepsie Emke prdkalo a kakalo.....a aj mne 😂
Ahoj čo dávate na teplomer keď merate v ritke teplotu?
@sanylind
Skus vynechat tento kojenecky cajik na par dni. Aj moju z nej bolelo brusko a i formovala som sa od mamiciek a vela deti bolo tak isto. Robi tvorbu vetrov a tym padom este viacej musia prdkat a od toho moze boliet brusko.
Deticky co aj tak prdkaju radsej by som tento caj nedavala.aspon na par dni skusit bez mozno bude lepsie..
@freya1111 ano, tie caje su na zastavene vetry, vtedy pomahaju
@blondie257 prosim ta ake pomery robis lebo moja 5.dni nekakala uz a som nestastna z toho 😔
@zuzacka16 davam jednu cajovu lyzicku mierne kopcovitu a dam do vody dojcenskej do smaltovaneho hrnceka cca 2.5dcl a prevarim..trosku necham povriet...i hladim a pijeme.
Ak cisto kojis nemusi mat aj 7dni stolicu.
Nasa najpr kakala do kazdej plienky a teraz akokedy...niekedy raz denne inokedy aj 3 dni nic....brusko ju neboli...prdka v pohode uz sa naucila ze si pokrci nozicky ked ju rozbalim z plienky....a vtedy prdka....a najlepsie sa jej prdka a kaka v kresielku alebo vajicku ked ma stlacenw brusko.no vtedy sa stane ze aj na chrbat a brucho vytlaci 😅
@blondie257 ako moja prdka ak stary chlap takze vetry nema zastavene len nekakaka kazdy den doteraz sa vzdy na 5ty vykakala a dnes je 6ty den a nic 😔 a nie je iba kojena davam aj moje aj umele no vidim ze chce kakat a neda sa 😔
@zuzacka16 my vam posleme. My aj 4 az 7x denne,co je zase vela roboty😀. Stale musim chodit prebalovat i vonku. A za chvilu zima, tak hadam kvoli tomu neostaneme doma
@juliane126 och posli staci nam raz za den ci dva 😊 ale ak ju len kojis je to normalne..no ja kojim aj UM davam a kakavala vzdy na 5ty den a to bola riadna naloz 😁😁 no a dnes 6ty den a nic a rano uz trosku aj pomrnkavala za brusko
@olylili do kedy si malu cisto len kojila? Tu starsiu myslim. Lebo mam pocit, ze ked bude mat maly tak 8kg, tak to uz nedam. A tymto tempom to je mesiac maximalne 2. A moje tukove rezervy su cochvila prec. Zas budem mrznut v zime.
@zuzacka16 posielam... neboj, dnes to bude. Naordinuj jej trosku viac ,,sportu,, a hned to bude.
Dnes maly zaspal nocnym spankom o tretej v noci. Uz tacinam byt kaputt. Od piatej striedacka s manzelom na rukach podriemkaval.
@juliane126 no dnes asi tazko stale nic zle si poslala 😂😂 ale spinkala mi 4 hodky v kociku tak nie je este tak zle na tom 😉
@juliane126 ja mám momentálne 48kg a 173cm žiadny tuk všetko na mne visí pri každom som to tak mala a mlieka mám veľa prvú som kojila 2,5 roka a druhú 2 roky a 9 mesiace a teraz to bude asi rovnako a mám neskutočnú chuť na sladkosti a kalorické jedlá
@juliane126 a len čisto kojene boli 6 mesiace potom som začala s prikrmami

@olylili Emka spí v starom kočíku po Natalke.... v takom co sa brutálne dobre hojda klasicky aj do strán ... a musá s nou natriasat aby spala...takze u nas rovný chodni nehrozí, to je hned hore....
no veru ja tiez...casto ju ja napína ako jej vráti mliecko zo zaludka ked spi rovno ..musí byt stale vo vyvysenej polohe
@sanylind aha dakujem...takze lepsie je ten vyssi..... po obchodoch s malou nechodim to sa jej bars nepaci ....musim pohladat na nete