Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kchan jaaj další fesak ....😍
@olylili ja nejdem ani skusat, lebo odchylka merania plus minus 5 cm. Este mi vyjde mensi ako pri porode😊. Mesacny mal zevraj 58cm.
Ked pozeram tie kosele co im davate, nerevu vam pri obliekani. Nasa revala do 4 mesiaca vzdy a maly svetre ani vidiet.
@juliane126 nás plače pri akomkoľvek obliekaní a čiapku má len cestou z pôrodnice keby som mu dala čiapku tak reve až modrý kým mu je nedám dole
@slniecko323 ved aj ty mas 😉 ako sa vám darí?
@olylili na sa zase pri davani ciapky protestuje nervným revom ale bohuzial musí ju mať takže.... nerada by som zazila bolesti uška .....
a ked spi v kociari...teda ked zaspava ... musí mať čiapku na očiach až.... asi jej usijem tu blbost na oci...nech ma tmu😂
@blondie257 nás musí mať zase našulkanu plienku drží si ju ako kliešť 😀
@sanylind Nemalo by to vadiť, veď je to 100% šťava... ani by z toho nemalo nadúvať. Akurát sa z toho môže priberať... hroznový cukor 🙂 .... Ja pijem tak 2 dc denne, rozrábam si to s vodou... už ma nebaví piť čistú vodu 🙂 A pri tom mojom hladošovi mám stále pocit, že mám málo mlieka 🙂 Rozrobené s vodou to fakt chutí ako vinea bez bubliniek 🙂
@blondie257 mame sa dobre, sme na dovolenke v tatrach. Malemu tatransky vzduch prospieva, vonku spi perfektne 🙂'Ale je to plačko... snad sa to zmeni, obliekanie zvacsa katastrofa ako vacsina deti, pri kupani konecne neplace, ale nadsene sa netvari- v tomto sa potatil 😂 Papame cez den kazdu 1,5 hod, ked sme von tak aj po 2,5 hod 😉 Ale je to zlatušik náš a robí nám veľkú radosť ❤😊
@olylili
@slniecko323
@blondie257 baby nase Julovciatka su vsetko krasne deticky 😍😍😍 inak aj moj tak "miluje" ciapku 😏 sa tesim ma zimu...
@slniecko323 jasne ze su to nase lasocky co robia den za dnom zivot krajsim. 😍
Tak ste zmenili vzduch...no veru..vysokohorsky je super....nasa Em v presove vonku vobec nespi...no u nas doma...obec vo vyvysenej polohe...ostrejsi vzduch....robia svoje...krasne pospi vonku v kociari aj 4hod....
U nas sa striedaju dobre a zle dni...ale to asi u kazdeho nie len deti
S prvou dcerou obliekanie ci ciapka bez problemov...
S Em je to horsie...dakedy v pohode inokedy zlost
@blondie257 ja som z Tatier bola som u rodičov na dva týždne mly spal ako bábätko 😁 teraz zase na západe čistý boj 😢 a u nás je to tiež na striedačku raz dobre inokedy zle lekárka vravela že len potrebuje z toho vyrásť 😊 tak nech len pekne rastu tie naše zlatička 💗
@blondie257 ja sa ho s ciapkou len dotknem a hysteria nastupuje :(
@slniecko323 ako u nás mám strach zo zimy
@olylili presne tak. Oni z toho vyrastú a na čiapku si zvyknú ;)
@katuscakzms to vezera suprovo
@blondie257 áno len nenašla som to tu,cez net mi ukazuje len zahraničné stránky ...sestra mi stále pošle link na niejaku zaujímavosť a ja to potom hľadám. ..upútalo ma to,lebo môj drobec si už teraz cuca ručičky
@katuscakzms nasa tiez v jednom kuse zuzle ruky a vsetko co pride k ustam a neskutocne sliní
@blondie257 tak môj len pred 2 týždňami prišiel na to že ma ručičky čo pasujú do pusi, zatiaľ ešte nieje taký uslintany ale veľmi sa na to obdobie teším 😄
@katuscakzms na Aliexprese to nie je?

@olylili mozu ist spolu nahanat frajerky 😂