icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

petrikazuzka
19. sep 2017

@jance333 s tym by ma to tiez zaujimalo, dnes mi dr. povedala ze mam pouzivat gulickovy vankus...pred tyzdnom to bolo ok dned uz maly naznak, ze pozor na prelezaniny

olylili
19. sep 2017

@slniecko323 ja som pri dievčatách od začiatku všetko úplne jedla vôbec som nedávala pozor a nič im nebolo a on? Hrôza nič len zapražanu polievku s rascou čo mi už aj ušami ide fuj

blondie257
19. sep 2017

@jance333 ja nic vyprazane som nemohla ani pred tehu...a teraz ani nepokusam

blondie257
19. sep 2017

@jance333
@zuzacka16
my mame presne to iste...na chrbat, hlava na pravu stranu....ked jej otacam na lavu alebo ju dam na bok....nespokojna, nevie sa ulozit.. zacne mat nervu a potom ne a ne prestat revat.... hlavicku mala zlezanu uz od toho ako bola v bruchu... uz sa trocha upravilo ale je tam mierne zlezana hlavicka na pravej strane.
ja jej aj podkladam plienku, aj vankus polohovatelný mam od kamosky ale ona silou tu hlavu vtlaci do vankusa a urobi si po svojom....

kchan
19. sep 2017

Baby aj ja mam rovnaky problem s malym. On preferuje zas lavu stranu, stale tal otaca hlavu. Ak ho davam na bok tak aby mal hlavicku na pravej strane alebo ked je na chrbte tak mu zatarasim lavu stranu aby nemohol otocit hlavku na tu pavu stranu ale on tiez hned chyta nervy a normalne nasilu otoci hlavu do vankusa a potom sa jeduje ze nemoze dobre dychat. Aj sa ho snazim stimulovat hrackami..vzdy ked spi mu otacam hlavu. Ale nevidim ziadne zlepsenie. Aj mam taky pocit ze celkovo preferuje viac lavu stranu tela, ze aj lavou ruckou sa viac hraje, castejsie si ju pcha do pusinky... a na brusku sa velmi jeduje. Buduci tyzden ideme na poradnu, tak sa poradim s lekarkou ako s nim cvicit 🤔

juliane126
19. sep 2017

@blondie257
@olylili takze vyprazane sa nesmie? Jauz jem asi vsetko okrem strukovin. Teda hrasok jem i zelenu fazulku.
Dnes som mala spaldove palacinky so spenatovo mrkvovou omackou a syrom.
Do mesiaca by uz koliky mali prestat,ci?

jance333
20. sep 2017

@juliane126 nemyslím, že sa vyprážané nesmie, akurát, že niektoré detičky to asi zle znášajú. a jasné, že to neni zdravé ani pre nás. ale tak ja som doma robila rezne za 9r. čo som vydatá teraz presne tretí krát 😂 z vyprážaných šampiňónov malej napr. nič nebolo.

slniecko323
20. sep 2017

@jance333 no huby ako v tehotenstve, tak aj pri dojceni sa nemaju konzumovat...bola by som opatrna.

jance333
20. sep 2017

@slniecko323 hej, viem, kvôli ťažkým kovom, ale tak raz za čas sa snaď nič nestane

blondie257
20. sep 2017

@juliane126 ako vravi jance333 niektorým detičkam to nerobí dobre. a aj poniektorým dospelým ako mne 🙂
ja vobec ani vyprazane ani olej ani mast ani maslo nemozem. u mna take rezance s tvarohom su nasucho 😀 ked sa zpraží maslo krce a hned ide von a boli brucho.takze nepokusam ani teraz.

ale zas paradajky paprika a uhorka malej nerobí nič....to asi preto, že som cele tehu žila len na zelenine so syrom 😀

kitty18
20. sep 2017

@blondie257 tak ja som minuly vikend skusila syr vysmazany a v pohode 😉 a dnes idem robit pizzu tak uz sa tesim teraz na nu 😂 mojej malej az tolko nevadi co zjem mozem aj kukuricu si dat ... 😉 ale strukoviny som este neskusala to sa bojim ...

blondie257
20. sep 2017

@kitty18 ja so skusila šošovicu a v pohode, sice viacej prdkala ale bez bolesti bruska.
pritom ak si prezriete co sa odporuca jest dojciacim maminam v zahranici , tak napr. sosovicu odporucaju na prdkanie aj stolicu.
ja osobne po sosovici parada na velku potrebu 😂

katuscakzms
20. sep 2017

Mamky ako vaše detičky sledujú hračky. ..môjho to upúta aj sem tam otočí hlavu za hračkou ale vela krát ma má na haku a pozerá si kde chce, aj ma keď počuje tak sa začne usmievať ale pozerá inde...potom po mojom snažení ma zachytí pohľadom. Inak kolotoč sleduje pekne aj hračky na hrazdicke vela krát pekne sleduje keď si čo nich udiera, či televízor, ale neviem či je v pohode ze ešte odbocuje pohľadom inam a nezaujíma sa

juliane126
20. sep 2017

@katuscakzms hracky pridu na rad neskor. 3-4mesiac. Teraz je pre naseho najvacsia zabava sledovat tvare a chichotat sa. A brm brm zvuky. Oni este nevidia 100%,tak preto maju rady obrazy na bielej stene,kontrasty. Az priblizne po 4. Mes. Vidia jak my

juliane126
20. sep 2017

@blondie257 preto ja zas sosovicu nesmiem😠 a tak mi chuti. Asi najviac zo strukovin. Ani cervenu

juliane126
20. sep 2017

Ahojte, maju uz vase babatka pri polohe na brusku otvorene dlane ci este zatate pasticky? Tie starsie myslim. Nas este to 2.

jance333
20. sep 2017

len taký malý dotaz ku sledovaniu TV.. pozor na to,baby. neterka tak strašne rada sledovala telku, odmalička, segra bola rada, že ju to zaujalo, že má čas aj na staršiu dcéru, ale potom prišli problémy - malá bola mimo sledovania tv vynervovaná, plačlivá, mala problémy so spánkom.. až keď jej telku obmedzili na minimum, dala sa zase dokopy. pre také malé deti je to priveľa vzruchu a podnetov, namáha to aj očká aj celkovo nervový systém, takže pozor. samozrejme, každý nech si robí ako chce, ja len tak varujem 🙄

katuscakzms
20. sep 2017

@juliane126 áno to som čítala ale on svoje hračky nad sebou pekne sleduje a niekedy aj mňa zo strany na stranu ale niekedy vôbec okovy nemal záujem a to som si nebola istá či je to ok ze niekedy áno a niekedy nie...ďakujem za odpoveď,ja si už vôbec nepamätám ako bolo pri dcerkach, ale podľa videa sa mi zdá z dcérka už lepšie sledovala

kitty18
20. sep 2017

@blondie257 ja sa bojim aby ju nebolelo brusko no skusim ved uz bude mat zachvilku ukonceny 3 mesiac tak uz by si mohla zvyknut na vsetko 😂

lili_1
20. sep 2017

@slniecko323 ja som si davala vecer 2 deci cierneho piva na mlieko a potom mi povedali ze je to mytus 😂 ale dobre sa mu spalo aspon a mne tiez 😂

lili_1
20. sep 2017

Inak aj koliku su individualne....niekto nema vobec dakto len do 3 mesiaca a niekto aj do pol roka... 😒 ja tiez vobec vyprazane...velmi citlive brusko ma nwm preco 😔 a najhorsie je ked sa ide niekam na oslavu a tam kopec jedla alebo ked do teba zacne hucat niekto ze preco nejem to a to..nech sa poriadne najem lebo nebudem mat mlieko.... 😠

kchan
20. sep 2017

Baby prosim poradte... co moze byt toto na dasnach? Su to len presvitajuce zubky? Ci? Maly mi posledne dni dost tazko a skaredo papa, casto vypluva flasu a tvari ze nechce a zaroven by aj chcel... dakujem za rady ❤

slniecko323
20. sep 2017

@lili_1 ja si dam obcas pivko, aby som lepsie pospala 🙂

slniecko323
20. sep 2017

@jance333 je to slobodne rozhodnutie kazdej mamicky. Ja osobne by som huby neriskovala.

terez01
21. sep 2017

@kchan nie sú to zúbky,iba kostna lamela ,normálny fyziologický stav, zúbky "nepresvitaju" ... Ak sa budú prerezal nahmatala hrnčeky na spodnej hrane alveolu..

blondie257
21. sep 2017

@slniecko323 ta asi zacnem i ja s pivom 😀..len kto nakoji v noci malu ...bo mna i deco piva zloží😂

blondie257
21. sep 2017

babenky ako zvyknete ukladat drobcov vasich k spanku?

kchan
21. sep 2017

@terez01 dakujem za vysvetlenie ❤

kchan
21. sep 2017

@blondie257 ja vecer ked je okupany a napapany chvilu potulkam v naruci, zabalim do perinky dam pusinku a do postielky a odidem z izby, zaspi do 10min 😊

blondie257
21. sep 2017

@kchan ani nehovor ..
.moja tak akurat do 5 min vreskot spusti ....ja chcem aby zaspinkala v klude...☹
Dakedy aspon na cici zaspala a teraz zadrieme no akonahle sa odtiahnem rece..co reve..nervne vrieska....vlasy si vytrham asi... 😨

A cez den?