icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
21. sep 2017

@blondie257 nezavidim ti 😢 ani perinka nepomaha? Dudlik avent? Viem, ze ti odmieta cumliky, ale ten avebt je taky podobny bradavke... cez den tiez v pohode, dva krat sme vonku a v kociku bud spi alebo pekne lezi a sleduje oblohu, doma bud v postielke alebo mi zaspi aj na hracej deke pocas "hrania" ale najcastejsie so mnou v posteli, si ho tulkam 🤗 chcem si ho vychutnat aspon pri poobednom spanku ❤ a cez den vacsinou musi mat dudlik pri zaspavani, vecer zaspava bez neho

katuscakzms
21. sep 2017

Boli sme včera na poradni,tak malý sa predviedol v plnej kráse ako vie kričať a samozrejme keďže ma aj zvýšený svalový tonus, tak predviedol lekárke aj to,sa pri tom reve prehybal aj 8cm nad podložku 😞 vyzeralo to tak akoby som s nim vôbec necvicila ( čo mam nakazane od neurologicky) všetko to cvičenie len tak zahodene za hľavú,tak pravdepodobne budeme musieť chodiť cvičiť. ..ďalšiu poradňu mame 11.10 a čaká nás prvé očkovanie,na ktoré sa neteším- dcérka mala teploty z neho 😕

lili_1
21. sep 2017

Ahojte ja som dnes neodolala a objednala si pizzu 😀 a zozrala ju celuuuu 😅 tak uz len cakam na reakciu maleho 😔
..my smr mali byt ockovany uz minulu tyzden ale kedze som do vcera brala antibiotika kvoli chorobe tak nas neockovali pre istotu

olylili
21. sep 2017

@blondie257 nás so spánkom nič nové len ruky a rev aj prvé dve také boli začínam mať pocit že kojene deti sú také nepokojné lebo keď čítam tie na umelom sú kľudne spokojné a dobre vyspia už mi len málo treba k tomu aby som praskla s kojenim dve po tri roky mi stačilo celu noc prespali až keď som ich odstavila

kchan
21. sep 2017

@olylili ja si inak tiez myslim, ze kojenie a umele mlieko zohrava velku rolu pri spanku babatka...predoslu noc mi maly dokonca prespal az 8hodin bez papania, standard bol 6hod. A to mi aj zacal menej papat cez den, asi tym ze sa ochladilo a nepotrebuje tolko tekutin alebo co..

slimstar
21. sep 2017

@kchan mne nechce jesť, naje sa z jedného prsa odvalí sa nabok a je vysmiaty ako lečo, keď mu chcem dať znova, tak začne blabotať a odťahovať sa. Ja mám málo mlieka a teraz mi ešte ani nechce, už aj predtým som dávala um zakaždým po kojení, teraz nechce ani to. Podarí sa to po hodine od kojenia, alebo ked spí, alebo ked vyhladne. 🙂 inak prospieva a pribera, ale museli sme dať väčšie odstupy a samozrejme prechádzky na čerstvom vzduchu ho vyhladujú, tak to sa potom vrhne na cecok 🙂

juliane126
21. sep 2017

@slimstar po tretom mesiaci deti uz nepriberaju tak vela, tak ani nepotrebuju tolko jest. Kojenia uz su menej caste. Skoda, ze nas o nicom nevie.Nas sa za 2 mesiace zdvojnasobil.

juliane126
21. sep 2017

@olylili isto to s tym suvisi. Ale i od deti zavisi. Nasa dala hned 6 hodin od zaciatku, neskor i 13hod s jednym kojenim,co som ju ja budila,lebo som sla prasknut.Ale cez den spala 1x. Maly spi 4x,ale v noci 10xvstavat

slniecko323
22. sep 2017

@blondie257 no poviem Ti, nepi cele, len take 2 dcl, bo budes na mraky 😂

slniecko323
22. sep 2017

@blondie257 u mna to iste. Poslednu dobu je maly riadny zavislak na mne. Nic.nestiham, vsetko.sa.mi.kopi, lebo zaspi pri kojeni na mne a ked ho dam do postielky, je do minuty hore, na gauc,.este rychlejsie... cumlik nechce, napina ho, vypluva. Tak dookola, tisenie, aby zaspal-nezabera, jedine prso.. stacia sekundy a ocka zavrete,.zaspinka.. po pol hodke si ho.dovolis ulozit-pohroma,je hore :( A vecer tie revy, no susedia na mna zavolaju asi socialku.

blondie257
22. sep 2017

@slniecko323 ta mne staci aj tie 2dcl a budem na mraky 😂 akeby ze dam celee....ta taka flegma k plaču malej.....take 2dcl piva kazdy vecer tak doraz by prestala byt vybabrana

kchan
22. sep 2017

@slimstar jaa davam malemu kazde tri hodky papat, minuky tyzden zacal pit 150ml a tento tyzden mu staci 90-120ml. Dnes mi zase prespal 8hodin od papania. Ale to sa zobudil a taly vreskot spustil od hladu ze som vyskocila z postele jak keby bomby padali 😂 a vypil 180ml 😅

kattky
22. sep 2017

Kocky neviete mi poradit nejaku stranku na obycajne biele latkove plienky, ktore su hrubsie? Lebo cim dalej, tym tensie predavajy v tych detskych obchodoch. Ochvilku gazu budem kupovat, lebo hrubka bude ta ista ☹

jance333
22. sep 2017

@kattky práve včera mi prišli Kikko Lux z mall.sk. tam bola najlepšia cena a plienky sú super, my ich používame aj na prebaľovanie

oknosmas
22. sep 2017

@kattky https://www.modrykonik.sk/market/plienky/h80q/b...
Ja som kupovala odtialto a su fakt dobre...ale pozeram,ze je inzerat pozastaveny...no skus im napisat

kattky
22. sep 2017

@oknosmas
@jance333 dakujem dievcence

kattky
22. sep 2017

Takto si ja drzim hracku

senta_sofia
22. sep 2017

@kattky t-tomi, ja som ich cez nejaku internetovu lekaren kupovala, pozri heureku, vyhodi ti najlacnejsie. Su lepsie ako Kikko Lux, maju sirsi zatkany kraj, nevlnia sa, ked sa operu a lepsie sa zehlia.

sanylind
22. sep 2017

Ahojte baby tie čo máte dvojmesačných drobcov koľko Vám vypijú.Nas už má 6kg strasne ruchlo priberá -krmim ho svojim MM z fľašky a stále je hladny niekedy by ani dve hodiny nevydržal keby na ňom bolo.A inak tie čo vám nechcú dudliky my máme plný suplik hocijakých vyskusanych a uspel klasický komunistický gumenny guľatý 😉

lilianna1xs
22. sep 2017

Ahojte Ako sa mate babenky my sme uz ako tak velky.

anaj44
23. sep 2017

@sanylind nás mal presne v 2 m 5 606g dostáva moje m

lili_1
23. sep 2017

Troska sme blbli pri ranajkach kym tatino spal po nocnej 😅 😍

slniecko323
23. sep 2017

@sanylind my mame klasicky kaucukovy okruhly dudlik a nepochodila som.😂

sanylind
23. sep 2017

@slniecko323 😔 tak my sme mali asi šťastie po tých všetkých tento sadol aj keď aj ten niekedy vytlačí lebo je tak veľký že problém ho dať do pusinky

blondie257
23. sep 2017

@slniecko323 s dudkikom sme boki nakoniec uspesny 🙏

Mame zn. Lovi taky splasteny silikonovy.Ine nechce
A len na zaspavanie

katuscakzms
23. sep 2017

Keď si držím hračku ale nie a nie ju dostať do pusinky. ..zienky neviem či máte skúsenosti s touto hračkou- je to zirafka značky Sophia lá girafe a je fakt úžasná ,jemne píska ,je z prírodného kaucuku a ma preto aj krásnu vôňu,je hebká na dotyk a preto veľmi vhodná na kusanie. ..mame aj hrizatko ale na tuto zirafku nedám dopustiť, lebo keď ho už nič nebaví tak ona ho upúta ☺

olylili
23. sep 2017

@katuscakzms zlatý ksichtiky hádže ako nás 😀

slimstar
23. sep 2017

@katuscakzms tá hračka je super, len sa nesmie umývať vodou, aby sa zvnútra nevytvorila pleseň.

Malý má tuším červené viečko, aj môj to má zväčša jedno oko a to lavé, dávate na to niečo ? On si to tam z rukou rozškrábe, alebo čo.

katuscakzms
23. sep 2017

@slimstar áno ma červené na ľavom. ..ma to od narodenia, mala to aj dcérka a po čase jej to samé zmyzlo, neviem či to nieje nevus. .podobnú ale väčšiu červenú škvrnu ma od narodenia aj vzadu na hlavičke na zátylku- a to mi dr povedala že je to nevus, ktorý by sa mal po čase vytratiť. ..tak si myslím že aj to na viecku je to iste a nedávam na to nič, k tomu sa už dr nevyjadrila. ..Vás to ma od narodenia tiež?alebo len teraz mu zcervenalo? Môže mat aj podráždene keď si poskrabal?

katuscakzms
23. sep 2017

@olylili ďakujem 😊 áno tak grimasy dáva jednu za druhou. . Keď ho fotím a posielam manzelovy do práce tak ani nechce veriť že to je on 😄 Toto obdobie je u našich detičiek krásne, pretože skúšajú úsmevy, rôzne gestá a učia sa pracovať s tou rozkosnou pusinkou a sú na zjedenie pri tom. ..