Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 je to vajíčko z edície fiat 500, celý set je veľmi úžasný a fakt vydarený.Hlavne sa mi páči jednoduchosť skladania, nízka váha a materiál.Mám ešte jedno vajíčko v druhom aute ale to je neskutočne ťažké.
@juliane126 výraz má po tatovi 😂 alebo po svokre ?To je zajedno , sú rodina 😅
@romi2 aj my mame ediciu fiat 500, a fakt je uzasny ten kocik ci uz po estetickej alebo praktickej stranke 😉 akurat ze mame ten vynoveny S podvozok a kolesa su teda tie uplne super 🙂 mna uz tolko ludi zastavilo a pytalo sa ma na kocik aky je atd, dokonca jedna starsia pani bola taka akcna ze si chcela kusok pokocikovat aby vedela ako sa kocik ovlada 😅😅😅
ahojte mamy, mavate niekto bolesti v podbrusku ( to iste ako ked sa stahovala maternica po porode) aj tskto 2-3 mes po porode?
@petrikazuzka my cvicime
@nenuska25 a ako vam to ide? pre mna je to velke utrpenie, pretoze drobec pritom place...okrem cvicenia kedze mame reflux sme si uzili plakania az az navyse... my mame cvicit, lebo ma stiahnute svaliky na krku na jednej strane, kedze v brusku mal malo miesta...po kazdej navsteve rehabky(1x za tyzden)si poviem, ze budeme 3x denne poctivo cvicit a vzdy to dopadne tak, ze som rada, ak 1x za den...
Ahojte, prosim vas ktore ste menili Vigantol za Devit, davate kvapku priamo do úst detom? Lebo v letaciku pisu, ze moze ist priamo do úst, ze netreba davat do mlieka, ale dnes mi na ortopedii Dr povedala, ze oni odporucaju aj Devit davat do mlieka a zvysila nam na 2 kvapky denne.... Mame za sebou aj poradnu 5460g a 63cm a prve ockovanie,moj maly hrdina
@katuscakzms my davame devit priamo do pusinky, tak nam bolo povedane u lekara aj v lekarni.
dnes mame presne 3.mes.
dnes tiez poradna a prve ockovanie za nami.
mame 5570g a 62cm. no za posledný mesiac sme malo pribrali. prevaženie o 3tt
ockovanie sice s placom ale zatial je vsetko ok. chladime nozicky v mieste v pichu a uvidime..snad tobude bez teplotovania.
baby davate ockovat proti rotavirom?
@blondie257 ved aj ja tak viem ze staci do pusiny, chladime nozicky aj my 😉 a ja som proti rotavirusom nedavala a ani dcerka nebola..
@blondie257 ako ste dopadli?
@katuscakzms ja som dala kefze preplacaju spat vakcinu a celkovo to vyjde cca nejakych do 13e ze som zaplatila.
@kattky zatial ok...je taka spavá...teplota teraz nebola...opuchy ani tvrde miesto vpichu nie je tak snad bude dobra noc.
@petrikazuzka presne to iste s tym krkom. Reve, ale prinasa to vysledky. Treba vydrzat a poctivo 3x denne
@nenuska25 dnes vecer sme sa len hrali na brusku a snazila som sa ho nutit hravo, aby dvihal hlavicku vyssie a zapieral sa u rucky...drzite hlavku hore? ci este nie? cvicite aj na fit oopte?
@blondie257 Nedavala som, pretoze je toho viac, z coho mozu deti hnackovat a vakcina proti rotavirusom nieje na vsetko a aj ine virusi mozu sposobovat vazne hnacky....a pokial aj dieta zacne hnackovat tak sa to da zvladnut aj doma, Len treba vediet co robit a co podavat,ale tak snad sa tomu vyhneme vsetci 😉 dcerku som aj chcela dat, ale sme na to zabudli s lekarkou a us bolo neskoro..tak som nedavala ani maleho
@katuscakzms ja som pri starsej dcre zazila hnacky...aj ja...striedavo sme vzdy ochoreli raz hedna raz druha.
Mna to zlozilo viac ako ju.
A stacilo mi vidiet co to urobilo s kamoskinou dcerou ked lezala az na Are..zlyhavali jej oblicky.
Tak som si povedala ze to dam.
A aj ked dostane priznaky budu miernejsie
@petrikazuzka drzime, ale tiez sme sa natrapili. Maly ma kolko tyzdnov?
@blondie257 aj ja chcem očkovať proti rotavirusu
@olylili ja som sa pytala aj gastro lekara a tiez dal svoje deti zaockovat proti rotavirom...prave kvoli tomu ze ak uz sa nakazia tak mierny priebeh bez dosledkov na vnutor.organy
@blondie257 aj ja som sa informovala jednoznačne som rozhodnutá a už duplovane keď mám dve deti čo chodia do školy a môžu to priniesť oni ani nemusia mať príznaky ale môžu byť nosičmi
@katuscakzms mi dávame na lyžičku
@kattky do detského domova by som nedávala malé veci zbytočne bábätka tam môžu byť ale nie budove. Bábätka sa umiestňujú do profi rodiny. Pracovala som rok v ded a mala som nastarosti bábätka
Prečo zbytočne profi rodič dostáva peknú sumu na dieťa že ho má mesačne za to ma kupovať oblečenie stravu pri babatkachbale veľké náklady nemá ako pri velkych deťoch ale suma ktorú dostáva sa líši možno o 10 e. Keďže malim deťom aj keď kúpiš Sunar ostanú ti peniaze na kočiar.. postieľku... No to nekupujeme naraz samozrejme ale postupne ale keď už máš kúpené tak peniaze sa ti zvýšia a vieš ich vyúčtovať bez bločkov čiže peniaze im ostanú a samozrejme plus plat nie maly
@blondie257 nas tiez bol spavy po ockovani a 14 novembra ideme na dalsie
@kattky my na dalsiu davku po 4.11 kedykolvek.zavolat dopredu.
@blondie257 to ze mi je divne, ze tak skoro. Nemalo by sa chodit na druhe ockovanie na pol roka? Lebo nam povedala prist o 6 tyzdnov cize teho 14 novembra.

@ nivea777 nie ,nie sme v smere jazdy 🙂, zodpovedne sedíme v druhom rade sedačiek v sedemmiestnom aute zabezpečený v isofixe, Je nás trošku viac tak sme museli meniť zasadací poriadok 😂