Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 maly aj mna ako keby hrizkal do ramena ked ho drzim, aby odgrgol. Aj cumel vacsinou nie cumla ale zuje ako keby. A rucky sustavne v puse.
@kattky nasa cumel len na spanie, ale kupila som taku blbost...vyzera to ako cumel zvonku pusy ale namiesto toho cumla je vovnutri blbost na hryzenie a nanasanie geliku na zmiernenie bolesti pri prerezavani zubkov....zatial to zabera
@slniecko323 nevies mi povedat ci na novorodeneckom odd. prijmu vecicky pre novorodencov? mam kopec bodiniek, dupaciek, bavlnených zavinovacích kosielok...svetrikov.. ciapociek... a chcela by som to darovat....vsekto je uplne zachovale, poniektore ani nenosene...nieco nosene...
@blondie257 to je mile od teba 🙂
@blondie257 heh sranda ze je to tak rozne 🙂 snad sa to upravi casom po kojeni 😇 😀
@blondie257 unas v nemocnici neberu lebo ksmoska tiez chcela darovat a povedali jej, ze radi by to prijali, ale ze nemozu.
@kattky riadny blud, že?
@blondie257 no veru. Unas su 2 decke domovy. Len tu maju vecsinou vecsie deti cca od 7 rokov. Asik 2x mali tu babatko.
@kattky tak pockaj na julovky 2018 a darum niekomu z vychodu.🙂 Alebo este lepsie. Nechaj pre druhe babo
@blondie257 urcite vezmu vecicky ;) este sa spytam ano?
@juliane126 tak svagrinka teraz caka babatko. Mala by ho mat v juni cize zase letne babo bude. No uvidi sa co bude mat. Mam aj neutralne vecicky a samozrejme si aj veci nejake necham keby ze sme mali niekedy druhe babo 🙂
Baby moj maly ma uz dole bielu bodku, myslela som ze to je len mliecko, ale uz to mal asi 5 dni, tak dnes si hovorim vyskúšam s lyžičkou a ono je to zuuub 🙈 To moze tak skoro ? Bude mat 12tt
@ivonkaivikk može...nasa uz ma drsne dasienko...vidno zubok a cakame kedy sa poriane prereže cez dasienko
@slniecko323 jj super skus 🙂 vdaka
@ivonkaivikk je to zriedkave,ale i 2 mesacne mozu mat. Mate nejake priznaky ako viac sliniek, hnacky, nepokoj a pod.?
@juliane126 ano....nepokojna az nervozna...slintanie brutalne...riedka stolica...my mame asi vsetky príznaky ake možu byt
starsia bola nervozna len den predtym ako sa zubok prerezal.... hnackovala den predtym ale inac nic....
mladsia vsetkooooo ..... a ked jej prejdem po dasienku..kuse....az zaplace od bolesti a nie a nie ju utisit.
baby, nekupovali ste niekto dnes tie tepláčky z Lidla? ja som kúpila 62/68, nerozbaľovala som ich v obchode a doma šok - sú obrovské, tak na ročné, možno i 2-ročné dieťa 😂 neviem, či ich vrátim alebo odložím na neskôr, ale toto fakt nevyšlo. buď zle našitý štítok alebo to fest prehnali 😂
@romi2 ano...bublinkujemeee
😂👍 napodobne....
@romi2 co je to za autosedacku?
@blondie257 peg perego
😅 maly ma dobry vyraz.
My az tak nie. Nas skvor cmula pasticky a zacal len pre 2 dnami. A potom ked je viac ako 5min na bruchu,
@jance333 hej v lidli tie velkosti niekedy prestrelia. Za chvilku budu deti lozit, budes potrebovat vela ks,. Urcite vyuzijes. Ja mam nakupene az do roka zakladne po troske😉
Dnes nasa laska ma 3 mesiace a aj prve ockovanie zasebou. Boli sme statocny
@romi2 to je klasika vajicmo ci uz kategoria vyssia?
@kattky my ockovanie zajtra a tiez dovrsime presne 3mes....
Az sa bojim zajtrajska😨
Maminky ak som dobre videla, cez vikend opat akcia v Bille na plienky Pampers, velmi vyhodna cena. Nam tieto plienky momentalne vyhovuju najviac...
A este otazocka cvicite niekto Vojtovu metodu?

@blondie257 to prvykrat teraz citam, ale je to pekne ... Ja dufam, ze nas drobcek zdravy bude nakolko uz aj namna nieco lezie. Vcera zvysenu teplotu som mala a aj hrdlo ma boli. Dopujem sa paralenom a aj imunitaky beriem