Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@romi2 hahha....to pozname,nasa ma tiez bublifuk v pusinke :D
@jarunka102 na spapkanie je princezná 😊
@jarunka102 Krasnucka princeznicka😍😍😍
@ivonkaivikk A cez den ti zaspi sam v postielke? Bez nosenia? Lebo nas sa zobudi ked ho prenasam.
Lezia vam deti na boku? Lebo ja ked ho pretocim na bok, do 3 sekund je na bruchu. Doteraz som ho tak nedavala, ani spat, lebo sa zobudil a reval alebo sa sam pretocil na chrbat.
@juliane126 Nás sa do perinku nezmestil už v 5 týždňu trčali mu nohy tak od vtedy nepouzivame
@juliane126
Toto je moj sen aby sám zaspal 😂🙈 na rukách musím ho ucicikat, ale to málokedy on cez den spi iba v kočíku a cely den hore 😩
@slniecko323 tak potom prisli uz aj s rodinnymi
@slniecko323
@katie23 dakujem dievcata 🙂 mala ke velmi zlata a sikovna...no az privelmi vystrkuje rozky :D
@jarunka102 malá má super vlásky ...je to hviezda😍
@romi2 uz narodena mala dlhe...a teraz nam krasne dorastli 🙂 kazdy obdivuje len jej vlasky 🙂
@romi2 a kedze nam dorastli mozme sa copikovat 🙂
@kattky dobre vediet,nas teraz 31 caka prve ockovanie a tiez mam z toho strach :/ tak snad nebude malinka velmi ubolena...
@jarunka102 nas skor plakal preto, ze chcel spinkat. Lebo ked som ho poobliekala a dala do vajicka, tak uz bol tichucko. V aute hned naspat zaspinkal
Dievcata, tak nam uz idu zubky ... Sme z teho hrozne nervozny a uplakany. Ani papat nam nechuti ☹
@kattky to pozname 😔
Vela sil .....
@olylili ja som bola v jednej lekarni..pytam chladive naplaste a ta pani magistra mi vravi ze take nic neexistuje....a viem ze existuje
@blondie257 musia byť chladivé aj hrejivé dúfam ze zohnam
@blondie257 dakujem moja ...
baby, my sme po očkovaní dávali doma hneď studené obklady - prikladala som polievkové lyžice - možno 5min. a nemala miesta vpichu ani červené, ani stvrdnuté a neplakala pri dotyku, takže zrejme ju ani neboleli. od horúčky som jej dala čípok až v noci, keď jej teplota vyskočila na 38,8. a každú hodinu som kojila, cuckala len po trošku, bola veľmi spavá. druhé ráno mala len trošku zvýšenú teplotu, niečo málo cez 37, to som už nedávala nič. ale bola zamraučaná a zamamkaná, takže veeeľa trpezlivosti potom. trochu menej, ale taká ostala i týždeň po 🙄
@olylili len zožeň so naplaste s dostatočným predstihom lebo momentálne su vypadnuté na celom Slovensku maju ich len v lekárňach kde maju dostatočne zásoby. Ani lekárne ich nevedia momentálne objednat. My sme sa ockovali dnes. Zatial malinká spinka, ma nalepené naplaste na oboch nozickach. Capik som zatial nedala ziden. Dúfam, ze ani nebudem musiet.

Ahojte mamky. Pridávam zopár fotiek našej Bianky 🙂