icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
20. okt 2017

Ahojte mamky. Pridávam zopár fotiek našej Bianky 🙂

jarunka102
20. okt 2017

@romi2 hahha....to pozname,nasa ma tiez bublifuk v pusinke :D

slniecko323
20. okt 2017

@jarunka102 na spapkanie je princezná 😊

sanylind
20. okt 2017

@kattky áno mám od laktacne v zdravotnych potrebách to vraj treba hľadať

katie23
20. okt 2017

@jarunka102 Krasnucka princeznicka😍😍😍

juliane126
20. okt 2017

@ivonkaivikk A cez den ti zaspi sam v postielke? Bez nosenia? Lebo nas sa zobudi ked ho prenasam.

juliane126
20. okt 2017

Lezia vam deti na boku? Lebo ja ked ho pretocim na bok, do 3 sekund je na bruchu. Doteraz som ho tak nedavala, ani spat, lebo sa zobudil a reval alebo sa sam pretocil na chrbat.

anaj44
21. okt 2017

@juliane126 Nás sa do perinku nezmestil už v 5 týždňu trčali mu nohy tak od vtedy nepouzivame

ivonkaivikk
21. okt 2017

@juliane126
Toto je moj sen aby sám zaspal 😂🙈 na rukách musím ho ucicikat, ale to málokedy on cez den spi iba v kočíku a cely den hore 😩

kattky
21. okt 2017

@slniecko323 tak potom prisli uz aj s rodinnymi

kattky
21. okt 2017

@diannna my sme tiez dali tie chladive naplaste a ked sme prisli domov, tak sme dali panadol sirup a potom poobede zase. Tak nam kazala sestricka mu dat nieco od bolesti

jarunka102
21. okt 2017

@slniecko323
@katie23 dakujem dievcata 🙂 mala ke velmi zlata a sikovna...no az privelmi vystrkuje rozky :D

romi2
21. okt 2017

@jarunka102 malá má super vlásky ...je to hviezda😍

jarunka102
21. okt 2017

@romi2 uz narodena mala dlhe...a teraz nam krasne dorastli 🙂 kazdy obdivuje len jej vlasky 🙂

jarunka102
21. okt 2017

@romi2 a kedze nam dorastli mozme sa copikovat 🙂

diannna
22. okt 2017

@kattky a nemali ste teploty? Naplaste ste dali na nožičky kde je miesto vpichu?

kattky
23. okt 2017

@diannna ano . este hned u doktorky a ked sme prisli domov, tak sme mali dat nieco od bolesti. Dali sme mu panadol sirup a poobede znova. A chvala bohu vsetko bolo oki.

jarunka102
23. okt 2017

@kattky dobre vediet,nas teraz 31 caka prve ockovanie a tiez mam z toho strach :/ tak snad nebude malinka velmi ubolena...

kattky
23. okt 2017

@jarunka102 nas skor plakal preto, ze chcel spinkat. Lebo ked som ho poobliekala a dala do vajicka, tak uz bol tichucko. V aute hned naspat zaspinkal

kattky
23. okt 2017

Dievcata, tak nam uz idu zubky ... Sme z teho hrozne nervozny a uplakany. Ani papat nam nechuti ☹

olylili
23. okt 2017

@kattky nápodobne sme nervózny mrzuty bradavky mám dohryzene v stredu očkovanie tak mám až strach v lekárni mám popýtať normálne chladivé náplaste,?

blondie257
23. okt 2017

@kattky to pozname 😔
Vela sil .....

blondie257
23. okt 2017

@olylili ja som bola v jednej lekarni..pytam chladive naplaste a ta pani magistra mi vravi ze take nic neexistuje....a viem ze existuje

olylili
23. okt 2017

@blondie257 musia byť chladivé aj hrejivé dúfam ze zohnam

kattky
23. okt 2017

@olylili tu su tie naplaste.

kattky
23. okt 2017

@blondie257 dakujem moja ...

jance333
23. okt 2017

baby, my sme po očkovaní dávali doma hneď studené obklady - prikladala som polievkové lyžice - možno 5min. a nemala miesta vpichu ani červené, ani stvrdnuté a neplakala pri dotyku, takže zrejme ju ani neboleli. od horúčky som jej dala čípok až v noci, keď jej teplota vyskočila na 38,8. a každú hodinu som kojila, cuckala len po trošku, bola veľmi spavá. druhé ráno mala len trošku zvýšenú teplotu, niečo málo cez 37, to som už nedávala nič. ale bola zamraučaná a zamamkaná, takže veeeľa trpezlivosti potom. trochu menej, ale taká ostala i týždeň po 🙄

olylili
23. okt 2017

@kattky presne tie som pozerala na nete ďakujem

kattky
23. okt 2017

@olylili ono je na nich pisane ze od 6 mesiacov, ale kludne mozes dat obydve. Nam nedovolila dat priamo hned na vpichy, tak sme dali cez vatu. Potom slabsie drzali na nozickach, ale boli tam. Vydrzali.

diannna
23. okt 2017

@olylili len zožeň so naplaste s dostatočným predstihom lebo momentálne su vypadnuté na celom Slovensku maju ich len v lekárňach kde maju dostatočne zásoby. Ani lekárne ich nevedia momentálne objednat. My sme sa ockovali dnes. Zatial malinká spinka, ma nalepené naplaste na oboch nozickach. Capik som zatial nedala ziden. Dúfam, ze ani nebudem musiet.