icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
24. okt 2017

@olylili za prvu davku nejakych 27e a dajake drobne....a za druhu tiez tolko.
Mame taku v dvoch davkach.
A poistovna( VZP) nam preplati urcitu ciastku.takze nas to vyjde co mi sestricka vravela nejakych cca 13e.

kchan
24. okt 2017

@jance333 budem tam s nim urcite, muz ide ako podpora pre mna 🙈 i ked najradsej by som tam nebola popravde 😐 buria sa mi snad vsetky bunky v tele ked pocujem ten jeho plac srdcervuci 😣
@diannna
Dakujem vam baby za rady, pojdem do lekarne nech mi poradia, aby sme boli dobre pripravení

nivea777
24. okt 2017

@blondie257 to máš pravdepodobne rotateq,ten sa dáva 3x a stojí 27€ cca.. rotarix 2davky po cca 40€

aaao
24. okt 2017

@juliane126 nas sa uz asi cosi vyse tyzdna otaca... ako masaker....

kattky
24. okt 2017

@jarunka102 my sme mali dat hned nieco od bolesti a poobede zase

ivonkaivikk
24. okt 2017

@juliane126 och no moj maly uz asi týžden a veľmi sa mu to paci, aj tak mi zaspí na brušku. Uz len na zem ho dávam na podložku lebo je nevyspytateľný 😂🙈

zuzacka16
24. okt 2017

@oknosmas ja mam este do zasoby my sme uz ockovali pred 2.tyzdnami 😊

milagros
24. okt 2017

@katuscakzms 5guliciek...len ja zas rozmyslam ako jej to dam...aby to nevyplula

blondie257
24. okt 2017

my sa este nepretácame....v tomto je Em lenivá uuplne ... jej sa ani na boku ležať nepáci....my len nosit sa ...az do zodretia mamkinej chrbtice 😒 krizov..kolien....
manduca...satka...ruky..... ach jaaaj....

milagros
24. okt 2017

@blondie257 ako je to s tm preplacanim ockovania?som z toho magor

blondie257
24. okt 2017

babenky poradte este dajaky fajn fusak na zimu...
mam po prvej dcere ...ale to do kociara tak akurat do lesa....presiel už 4 detickami tak aj tak vyzera ...ved ma aj vek uz

krásny je ten Elodie details ale ta cena...pfuuuuu

no paci sa mi aj Belisima ...vzor koniky ( starsia jazdí tak preto )

nivea777
24. okt 2017

@milagros rozpusti vo vode a daj vypit

blondie257
24. okt 2017

@milagros mne sestricka povedala toto...
my kupime vakcinu, zaockujeme, posielame stvrtrocne výkaz do positovne a následne pridu po zuctovani v poistovni peniazky sekom na meno dietata.

Svagrine tak chodia peniaze za lieky pre maleho...je casto chorí a nad neviem aku sumu preplácaju jej spatne.

milagros
24. okt 2017

@blondie257 no nechapem lebo niekde citam ze na ten rotavirus dostanem recept a v lekarni zaplatim 42eur ...a ze tych 42eur je uz cena akoze len doplatok lebo normalne to stoji cca stovku....cize v lekarni musim zaplatit tu stovku a ten rozdiel cize 58eur mi pride na ucet? alebo zaplatim v lekarni 42eura tiemi potom posle poistovna?

kattky
24. okt 2017

Tak akurat sme prisli od lekarky. Boli sme kvoli tym zubkom. Hned nam urobila poradnu a mame 7800g a 67cm. Za 3 tyzdne sme narastli 7cm a pribrali 1200g. Doktorka si myslela, ze mame 6 mesiacov 😂 a ked som jej povedala, ze este len 4 budeme mat, tak bola prekvapena 😂

blondie257
24. okt 2017

@milagros nam pediater kupuje vakciny ( ja zaplatím jemu do kasy) ... lebo sa správne maju prenasat v chladiacej taske.
idealne je zavolat tvojmu pediatrovi ako to ma zaužívane.
ja som necitala na nete ja som sa informovala u sestricky a ta priamo v poistovni.

ano, funguje to tak, ze ty si kupis vakcínu na recept v lekarni ( alebo ti ju kupi lekar na objednávku a ty mu ju prepaltis) .... pojdete zaockovat...lekár to dáva do výkazu ktorý posiela on poistovni...následne poistovna pri svojom štvrtrocnom zúctovani vykáže, že pacient mal preplácane ockovanie....ale peniaze posle cez SEK NA POSTU a na meno pacienta, nie tvoj ucet.

blondie257
24. okt 2017

@kattky wow tak to ste narástli krásne za tie 3 týzdne....
my ideme zajtra na prevazenie po 3 týzdnoch lebo za minuly mesiac pribrala len nieco cez 400g co je málo tak nas dal na prevazenie o 3 týzdne....
naposledy , presne na 3mesiace ...sme mali 5570g tak som zvedava
ale mlieka pomenej...a dost nerváci ked neide mliecko..mozno ja preto je taka nervozna a zle spinka cez den....v noci klasika kojim kazde 2,5hod z oboch prsnikov a spinka dalej...

akuart sa trápime zo zaspávaním večer.... doslava sa musi vykricat vyrevat az zaspi ....frustrujuce ☹

blondie257
24. okt 2017

Mladsia 😉

blondie257
24. okt 2017

Starsia 😉
Som zvedava ci sa budu podobat

olylili
24. okt 2017

@blondie257 aj my máme všeobecnú tak sa popytam ďakujem

blondie257
24. okt 2017

@olylili ja som sla na poradnu minule s tým ze sa budem pýtat...dosla som akurat ked tam bol reprezentant Vzp a práve o tom sestricke vravel....tak volala este jednej co tam maju taku overenu pracovnicku a ano vravela jej ze preplácaju

jarunka102
24. okt 2017

@kattky dakujem

@blondie257 aj nasa drzi hlavicku a na brusko sa pretaca uz sama 🙂

blondie257
24. okt 2017

@jarunka102 krásna bambulka....a tie vlasky....
nam vlasky vypadaju.....starsej vypadali uuuplne...jemnucke vlasky kratucke ako teraz Emka mala az cca do 10mes a potom zacali rast....

olylili
24. okt 2017

Tak náplaste kúpené a malého keď dám ľahnúť tak hned hlava hore na lakte a už sedí a to robí aj v kočíku 😀 už sa aj na bruško pekne pretaca a od dnes sa už začal hlasno smiať a pišťať😊

kattky
24. okt 2017

@olylili nas uz dlho sa rehota, len sa este nepretaca no sada si ked ho mam na rukach v lahu.

milagros
24. okt 2017

no volala som do vszp lebo som z toho bola jelen....takze riesia to kvartalne a vlastne sa to vztahuje na vsetky lieky co doplacame nad 8eur cize ked teraz bude mat ten rotarix na recept za 42 eur v oktobri caka sa este november a december ake budu doplatky a rozdiel preplatia na ucet...cize ked bude mat za oktober az december na recept za doplatok len ten rotarix za 42eur preplatia mi v marci 34eur...tych 8eur odratavaju

milagros
24. okt 2017

aaa este ze to plati do 6rokov

katuscakzms
24. okt 2017

@milagros mne sa zda ze som jej to rozpustala na lyzicke s vodou a to davas jednorazovo? Lebo ja vtedy ako som uz pisala aj pred a v ten deň

juliane126
24. okt 2017

@kchan nas bol dnes na druhej ani nezbadal ze ho pichli. Vobec neplakal aal celkom dobru naladu. Tak drzim palce nech podobne

juliane126
24. okt 2017

@kattky tak uz ste nas dobehli velkostne. Nas ma tiez tak priblizne, len nasho odvazia az v polke decembra