Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky och to ma mrzi :( tak nasa bude mat teraz 27.oktobra 3mesiace a mam pocit,ze potom dalsi mesiac sa nam tiez zacnu prerezavat zubky,lebo uz sa jej miestami beleju dasna a pre tym to nemala...tak uvidime ake starosti pan bozko nadeli nam...vam prajem veeela trpezlivosti a nech vas to cim skor prejde 🙂
@jarunka102 dakujeme. Este doktorka si robila srandu, ze sa ponahla zo zubkami, lebo chce na Vianoce klobasu jest ...
Baby u nas v Ke v Dr.max mali plno tie chladive náplaste 👍🏻👍🏻👍🏻
tak babenky....sme po poradni.....
za presne 3týzdne pribrala Emka z 5570g na 5750g....co je 180g ........ takze velmi máličko .... nakazane dokrmovať ☹
ja som to vedela, ze preto je taka nervozna lebo je hladna
posledný tyzden uz sa nervacila pri kojeni neskutocne...mlieko uz neslo a ona este by chcela papat...
Žienky očkovanie sme zvládli ani plač nebol máme 8 kíl 70 cm pribrali sme vyše kilá nechcela veriť že je len kojeny a ja mám 47 kíl😂 poradňa až pred vianocami aj s očkovaním
@olylili pfuuu a mne sa za nasa Emka uz tažka.....a to ma ledva 6kg 🙂
to bude teda riadny chlap....
aj ja chcem 47kg 😉
kolko mas výšku?
@blondie257 čo som ho teraz v čakárni držala tak ma ruka boli 😀 výšku mám 174
@olylili stat vedla teba tak dostanem depku zo svojej vahy 😂
moja dcera 11r ma vahu 50kg a výsku 167cm ........pfu uz len centimeter a ma prerastie 😲
@blondie257 no bola by som radšej keby že mám viac muž do mňa stále hučí priber a ako keď sa nedá a zjem viac ako on 😀 tak dcéra bude pekná výška 😊
@olylili mas dobre spalovanie ... i ja chceeem...moje ma asi celozivotnu dovolenku 😂
dcera je genovo po tatinovi...tam su vsetci nad 175cm aj zeny, manzel je 186cm vysoký....je najvyssia v triede ale aj najvyspelejsia...vobec medzi 6-takov nezapada
ma depky ze je najvyssia
@blondie257 gény mám po mame mama 4 deti má 62 rokov a 50 kíl postava ako ja 😀 nech nemá depky neskôr jej budú závidieť 😊
Tak my zajtra mame ist k lekarke. Maly dnes prudy vody z dupky pustal. Tak volala som doktorke, tak mame prist na vyter z dupky. Kto vie ci su to nakoniec zubky a nie nahodou viroza
Baby tie náplaste môžem nechať na nozkach celú noc?

@zuzacka16 prvykrat☹