Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili tak ste nas uz prerastli o 200 gramov i ked mame 2 tyzdne naskok. Nas tiez neplakal pri ockovani. Asi to bude tymi tucikmi na stehienkach, kt. tam maju dost. Len nasemu to dnes ocervenelo a strasne vracia. Kym ho dam na brucho musim hodinu cakat. Dam ho 5 x a 5x si odgrgne a grcne a casto velke mlaky. Zo par dni uz ma lakte vystrete, tak neviem ci to bude tym..
Ja mam tiez take geny, len asi po dedkovi. Ostatni maju u nas 90 a viac kg. Tak som dufala, ze sa na mna nieco nalepi ale pri mojom vyciciavacovi tazko..
Baby ja chcem plne kojit ☹
Otras chodit robit v noci mlieko a dokrmovat.mala chce hned inac rev neskutocny ☹😢
@olylili nas ma tiez 7800 a mam co robit kedze na ruky je nauceny. Doteraz sa aj pohral trocha, alebo v kresielku popozeral chvilku moja mama vari lepsie ako tvoja no teraz nie. Len je umrncany, uplakany, nespokojny a len na ruky odkedy mu asik tie zubky pojdu. Teraz hrozna voda z dupky mu ide. Nie casto no ked ide, tak uz tak, ze je spinavy az po lopatky. Uplna hroza. Ideme dnes na vyter z dupky kvoli tomu
@zuzacka16 tak urobili nam vyter z dupky no vysledky budu az v pondelok. Este stale hnackujeme. V noci ho tak prehnalo, ze bol spinavy az na lopatkach a aj az po kolienka a aj po pupok. Hrozne daco a sama voda. Predpisala mu hylak a aj smectu pre deti mu mame davat a este kulisek si mame dokupit. Veaj su to nejake vitaminy.
@blondie257 necitam vsetky prispevky , ale preco nemozes plne kojit?si skusala daco brat?
@kattky tak sa uvidi z vyteru.ja osobne som velmi nevidela ze idu zuby, zrazu tam boli, ale nam sa prerezali az kolo 10 mesiaca. A ten kukisek je dobry to je rehydratacny roztok , to aby sa mu nevyplavyli minerali z tela.len to nechuti velmi.a smecta je dobra na hnacky ale tiez ta chut😕Ja mam problem to zobrat
Dievcata ktore chodite cvicit s drobcami na rehabitacne,tiez vam zakazali ockovanie? Lebo nam ano,prvu davku uz dostal pred 3 tyzdnami ,ale ze ho uz nemam dat ockovat az kym napovoli dr z rehabilitacneho

@zuzacka16 áno ja a rodičia to bolo pred troma rokmi...dala som mu už to ani nechladi