Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili tak ste nas uz prerastli o 200 gramov i ked mame 2 tyzdne naskok. Nas tiez neplakal pri ockovani. Asi to bude tymi tucikmi na stehienkach, kt. tam maju dost. Len nasemu to dnes ocervenelo a strasne vracia. Kym ho dam na brucho musim hodinu cakat. Dam ho 5 x a 5x si odgrgne a grcne a casto velke mlaky. Zo par dni uz ma lakte vystrete, tak neviem ci to bude tym..
Ja mam tiez take geny, len asi po dedkovi. Ostatni maju u nas 90 a viac kg. Tak som dufala, ze sa na mna nieco nalepi ale pri mojom vyciciavacovi tazko..
Koky aj ja som dnes svokru kukala ani ma netuklo ze ty by si to bola 😂
@juliane126 no presne všetko z nás vytiahnu máme liposukciu 😂
Koky ten cas tak rychlo leti dofrasa 😂
Baby ja chcem plne kojit ☹
Otras chodit robit v noci mlieko a dokrmovat.mala chce hned inac rev neskutocny ☹😢
@olylili nas ma tiez 7800 a mam co robit kedze na ruky je nauceny. Doteraz sa aj pohral trocha, alebo v kresielku popozeral chvilku moja mama vari lepsie ako tvoja no teraz nie. Len je umrncany, uplakany, nespokojny a len na ruky odkedy mu asik tie zubky pojdu. Teraz hrozna voda z dupky mu ide. Nie casto no ked ide, tak uz tak, ze je spinavy az po lopatky. Uplna hroza. Ideme dnes na vyter z dupky kvoli tomu
@zuzacka16 tak urobili nam vyter z dupky no vysledky budu az v pondelok. Este stale hnackujeme. V noci ho tak prehnalo, ze bol spinavy az na lopatkach a aj az po kolienka a aj po pupok. Hrozne daco a sama voda. Predpisala mu hylak a aj smectu pre deti mu mame davat a este kulisek si mame dokupit. Veaj su to nejake vitaminy.
@blondie257 necitam vsetky prispevky , ale preco nemozes plne kojit?si skusala daco brat?
@kattky tak sa uvidi z vyteru.ja osobne som velmi nevidela ze idu zuby, zrazu tam boli, ale nam sa prerezali az kolo 10 mesiaca. A ten kukisek je dobry to je rehydratacny roztok , to aby sa mu nevyplavyli minerali z tela.len to nechuti velmi.a smecta je dobra na hnacky ale tiez ta chut😕Ja mam problem to zobrat
Dievcata ktore chodite cvicit s drobcami na rehabitacne,tiez vam zakazali ockovanie? Lebo nam ano,prvu davku uz dostal pred 3 tyzdnami ,ale ze ho uz nemam dat ockovat az kym napovoli dr z rehabilitacneho

@zuzacka16 áno ja a rodičia to bolo pred troma rokmi...dala som mu už to ani nechladi