Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky ja som kvoli tomu balila malu nasiroko. Vymenila som len obycajnu plienku po nehode a nemusela om ju vyzliekat. Ona strasne revala a mali sme studeny byt. Do prikrmov
@miriama11 uz som vyskusala vsetko mozne na tvorbu mlieka.
Slo to od narodenia az doteraz krasne....mlieka som mala habadej...az mi tieklo z druheho kym sa mala napapala....
No uz jednu laktacnu krizu sme mali ako tak sa to rozbehlo...a zas sa mlieko kdesi vytratilo..nechapem ako extremne z dna na den...
Plus mala bola nervozna pri kojeni aj po kojeni..uz jej tak neslo ako bola zvyknuta..plus po 3t pribrala len 180g co je velmi malo..ta dokrmovat musim...
Dnes mi napr sa dokazala mala zasytit len 2x kojenim...vzdy som prikladala a mlieko nikde...nervozna bola tak som musela dokrmovat...a ma taky stiahnuty zaludok ze po 4hod dokazala vypit len 90ml UM zvysok odmietala
@olylili my tiez najradsej na rukach...vsetko chce pozirovat vidiet
Nemas nejaky nosic alebo satku....ja mam manducu aj satku a ako brutal pomoc a nezatazuje to chrbticu a ruky volne ze si viem kavu vypit...aj nakupovat takto chodime kedze mala strajkuje v hlbomom kociari.v bdelom stave v kociari ani za frasa nebude kludne lezat a kukat okolo.
@kattky...hylak mu napravi crievka...je to probiotikum...pocuj u na zuri crevna viroza....mama robi sestru na detskej pohotovosti a hovori ze katastrofa...same bluvanice..hnacky....a na to pomaha len to co mas hylak...plus smecta a kulisek aby nebol dehydrovany...daj na to pozor ..inac nemocnica a infuzky
Mne sa tak starsia prekakavala pri zuboch...
Ak malemu doteraz nutrilon nerobil oroblemy tak by nemal...skor zvykne UM zapchu sposobit teda koliky ako hnacku..
Vysledky vyteru z konecnika uz mate?
@olylili skus mu dat homeopatika camilia ci sa neukludni....
Pripadne nurofen ( nie panadol)
Moze mat kus traumu z ockovania,kamoskina tak reagovala na ockovanie ale davala homeopatika na ukludnenie a bolo to po 2 dnoch OK v normale
@blondie257 dnešná noc chvála Bohu už dobre len dva krát sa na kojenie zobudil dúfam že aj počas dňa už to bude on a kľudne si ležať 😊 aj náš rad pozoruje preto chce na ruky mám aj nosič aj šatku lebo tiež obrovský štrajk v kočíku od narodenia 😑
@juliane126 aj on uz place, ked ho prebalujem, lebo uz aj dupka ho boli. Uz mu ani nenatieram rybilkou ale pitiolom, lebo je silnejsi. Po pitiole tak neplace uz. Vcera sme uz ho aj sprchovali aby sme tolko nemuseli mu dupku utierkami drazdit
@kattky po kazdom kakani sup pod vodu ritku umyt, neutierat utierkami.. Maly sa Ti podakuje ;) Ja od narodenia svojho len pod vodu vzdy supnem, ziadne utierky..len vynimocne ked sme prec.. a na zapareninky je vyborny kremik baby aviril, ale kazda ritulka je ina.
@slniecko323 suhlasim...najlepsie vodou..ziadne vlhcene utierky iba vynimocne
@slniecko323 nam nepomahal. Mali sme ho v nemocnici
@kattky ani nam aviril moc nepomohol...pri starsej dcere ani sudocrem nepomahal....iba obycajna rybacia mast....
teraz mam aj aj....natieram s tým co mam po ruke. A mamka mi doniesla aj vzorky masticky ...Panthé-baby od Glenmarku ..... este som jej na ritulu nedava ale skusila som to na svoje suche ekzemove popraskane dlane a parada....pouziva sa na ritulu aj bradavky..a mne na ruky moje bolave zabral ...fajn sa rozotiera..neostava nic biele ..ma taku vazelinovu farbu a konzistenciu
@blondie257 ako aj ja som mala trochu problem a vybrala som tak 3balenia senovky a benediktu a tak ide to no.nemam na rozdavanie ale staci.za mesiac pribrala 300 g ale lekarka nepovedala ze je to malo.
@miriama11 ja to uzivam tiez aj caje aj vsetko mozne skusam a.... ☹
@blondie257 ja ked som sa radila z laktacnou tak mi povedala ze posledna moznost ktora isto zabere su tie lieky costy co je vedlajsi ucinok laktacia.ale mne zabrali bylinky.ten liek je na travenie co som sa docitala.vraj urcite nabehne mlieko.
@miriama11 nic nepomaha. Uz aj mlieko do ryzoveho odvaru som mu urobila. A si predstav, ze volala som do doktorky, ze maly vzdy kaka tak mi povedala, aby som ochvilku zavolala, ze ona zavola do labaku ci nieco nevyslo z vyteru. Sestricka ni volala naspat a oznamila, ze nikde ten vyter v labakoch nemaju cize sa niekde stratil. Ako cisto uzas. Uz sme kupili ine mlieko, tak sa uvidi.
Dievcata,nemate aj vy niektora problem doma so suchym vzduchom?Nam odkedy zateplili blok,tak je to strasne,vsetky orchidee mi z neho vyschli.Citala som na forach,ze niektore mamicky davaju detom olejceky do tych lampiciek. Su podla vas taketo olejceky vhodne uz pre babätka?
@jarunka102 aj u nás je suchý vzduch. sama cítim, že mám sucho v nose a malá ma tiež občas také suchšie soplíky. večer pred spaním vetrám a na radiátor (stiahnutý na minimum) zavesím mokrý uterák. je to trochu lepšie. mám v pláne kúpiť tie vodné odparovače na radiátor (alebo ako sa to volá). oleje by som nedávala, nám doma akékoľvek vône vadia.
@jance333 dakujem 🙂

@zuzacka16 zase nutrilon no nove balenie