icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
29. okt 2017

@kattky
@olylili
@kchan
😂
Mne sex ani na um nepride....kedze muz nie je doma tak nemusim to riesit.
A ked uz dojde domov na tie 2-3 dni tak kym vsetko porobi co ja nezvladam sama..tak unaveny neskutocne.
raz ci 2x sa mu povenujem a vybavene 😂

olylili
29. okt 2017

@blondie257 tak to áno my tiež keď príde nadránom alebo keď je malý celý deň zlý a dievčatá nepočúvajú tak padám do postele úplne mŕtva 😖

kattky
29. okt 2017

@blondie257 to mas dobre.

kchan
29. okt 2017

@blondie257
@kattky
@olylili baby zas nechcem vyzerat ze lameme sexualne rekordy a bezime sex maraton 😅 tiež som dost unavena, lebo sak cim su tie nase deticky starsie tym viac pozornosti si vyzaduju 🙈 ale niekedy si na muza pockam aj do noci kym pride z roboty 😅

olylili
29. okt 2017

@kchan presne aj jaaaaaa 😂

kchan
29. okt 2017

Babule chcem sa vam pochvalit s darcekom pre muza k jeho dnesnym narodeninam 😍 malinkeho prvy portret, namalovana fotka z ultrazvuku ❤ (malovala jedna velmi sikovna maminka) davam aj original foto z utz na porovnanie 😊

kattky
30. okt 2017

@kchan naaadherne 😍 aj ja by som take chcela.

kitty18
30. okt 2017

@kattky ja som na tom podobne idem do postele taka unavena ze uz nemam naladu na nic len na spanok ... Dufam ze to prejde bo manzela slak trafa niekedy zo mna uz ... Ale zatial je nastastie tolerantny 😉

jance333
30. okt 2017

@kitty18 ja len že to u nás je to tak. "našťastie" má teraz toho veľa aj manžel, takže večer vždy padneme do postele polomŕtvi obaja. treba sa aspoň potuľkať, aby nemali pocit, že sú na vedľajšej koľaji a ono tá chuť a sila snáď skoro príde zase. každopádne, som rada, že máme vzťah postavený na silnejších pilieroch ako je sex 😂

kattky
30. okt 2017

@kitty18
@jance333 medzi nami spi drobec. Este ked sa niekedy ky mne prituli, tak sa drobec ako keby zacal budit. Ze nechas mamu napokoji 😂

jance333
30. okt 2017

@kattky to je božia prirodzená antikoncepcia 😂

kattky
30. okt 2017

@jance333 no veru 😂

kattky
30. okt 2017

Mamkyn chlapec 😍😘

zuzacka16
30. okt 2017

@kattky tak co uz ste zdravi uz nekakate?

kattky
30. okt 2017

@zuzacka16 uz sme zdravy chvala bohu. Zacali sme mu davat aj tu bebu mlieko no distaval vecerami z nej koliky a ako keby mu sedela dlho na zaludku, tak sme opat na nutrilone. Tak dufam, ze uz bude oki

kattky
30. okt 2017

@zuzacka16 akurat ze od beby mi krasne kakal rano a vecer a od nutrilonu bude opat kakat raz za 2,3 dni

olylili
30. okt 2017

Kočky každá ste už mali menštruáciu ? Hlavne tie čo plne kojite

jja
30. okt 2017

@olylili ja iba kojim..a menzes som dostala presne ked mi skoncilo sestonedelie...tak som zase tam...vloziek sa nezbavim...cele tehu...teraz zas..dala som si vnutromat.teliesko..tak vkuse uz rok vlozky...na nervy

katuscakzms
30. okt 2017

@olylili ja este nie...ale ocakavam uz,lebo pri dcerkach som dostala po 4 mesiaci a maly o par dni bude mat 4...ale potesilo by ma kebyze nie

olylili
30. okt 2017

@jja fuuuu tak ja ešte zatiaľ nič no ale až sa bojím lebo po pôrode mám strasne silné

olylili
30. okt 2017

@katuscakzms aj rok by nemuseli prísť 😀

marcelkaemmka
30. okt 2017

Ahojte daaavno som tu nebola ...prisla som sa opytat ci uz daco davate vasim drobcom ine okrem mliecka dakujem

zuzacka16
30. okt 2017

@kattky tak som rada ze sa vam to polepsilo uz..no ja mam presne toto s bebou kakame kazdych 4-5 dni 😊 ale neriesim malu brusko neboli tak pohodka..

nenuska25
30. okt 2017

@zuzacka16 ta beba veľmi zapeka veru...ale ked neboli tak super ,;) my sme dneška boli očkovať, ale zatial je oki veselý

katie23
30. okt 2017

@olylili Ja este ani naznak menzesu😉😉😉

olylili
30. okt 2017

@katie23 preto sa pýtam lebo pri dverách som dostala po druhom mesiaci

olylili
30. okt 2017

@katie23 dcérach nie dverách 😂

katie23
30. okt 2017

Ja tiez pri prvom tus hned po sestonedeli a teraz netusim co sa deje...gynekolog to nebude urcite riesit kedze kojim☺

zuzacka16
30. okt 2017

@nenuska25 no ja kupujem tu lepsiu a nutrilon tiez zapeka takze to je jedno ten isty vyrobca ale pokial nie je nervna z neho tak neriesim..aj my sme ockovanie super zvladli uvidime co druhe..nech teda mate aj noc pokojnu

nenuska25
30. okt 2017

@zuzacka16 ďakujem moja 🙂 dúfam, dala som mu cipky homeopaticke