Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 tak to áno my tiež keď príde nadránom alebo keď je malý celý deň zlý a dievčatá nepočúvajú tak padám do postele úplne mŕtva 😖
@blondie257 to mas dobre.
@blondie257
@kattky
@olylili baby zas nechcem vyzerat ze lameme sexualne rekordy a bezime sex maraton 😅 tiež som dost unavena, lebo sak cim su tie nase deticky starsie tym viac pozornosti si vyzaduju 🙈 ale niekedy si na muza pockam aj do noci kym pride z roboty 😅
@kitty18 ja len že to u nás je to tak. "našťastie" má teraz toho veľa aj manžel, takže večer vždy padneme do postele polomŕtvi obaja. treba sa aspoň potuľkať, aby nemali pocit, že sú na vedľajšej koľaji a ono tá chuť a sila snáď skoro príde zase. každopádne, som rada, že máme vzťah postavený na silnejších pilieroch ako je sex 😂
Kočky každá ste už mali menštruáciu ? Hlavne tie čo plne kojite
@olylili ja este nie...ale ocakavam uz,lebo pri dcerkach som dostala po 4 mesiaci a maly o par dni bude mat 4...ale potesilo by ma kebyze nie
@katuscakzms aj rok by nemuseli prísť 😀
Ahojte daaavno som tu nebola ...prisla som sa opytat ci uz daco davate vasim drobcom ine okrem mliecka dakujem
Ja tiez pri prvom tus hned po sestonedeli a teraz netusim co sa deje...gynekolog to nebude urcite riesit kedze kojim☺

@kattky
@olylili
@kchan
😂
Mne sex ani na um nepride....kedze muz nie je doma tak nemusim to riesit.
A ked uz dojde domov na tie 2-3 dni tak kym vsetko porobi co ja nezvladam sama..tak unaveny neskutocne.
raz ci 2x sa mu povenujem a vybavene 😂