icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
30. okt 2017

Baby dnes sme boli na ockovani. Piskot to zvladol, akurat ze sa zlakol prveho pichnutia a zacal plakat ako o zivot a plakal az zaspal v kociku. Ako sa zobudil tak je oki.. aj si blaboce, smeje sa, papa pekne. Vecer pred spanim dam pre istotu nurofen od bolesti a aby bol kludny- tak mi odporucila lekarka.. chcem sa spytat, kupali ste deti vecer po ockovani? Ja som sa na to zabudla opytat a teda nechcem nic spravit nejak zle 🙈

zuzacka16
30. okt 2017

@nenuska25 ja som nedavala nic iba tie chladive naplaste..zevraj druhe ockovanie vie byt horsie

zuzacka16
30. okt 2017

@kchan nie nekupala som a ani sa neodporuca..ten 1 den vydrzite

blondie257
30. okt 2017

@kchan krasne ..krasny original darcek...kde si nasla taku sikovnu maminu? Aj my chcemeee

kchan
30. okt 2017

@zuzacka16 nekupala som ho... len som mu vlhkoi handrickou pretrela ritku a zahyby, dala chladive naplaste na nozicky a nurofen, napapal sa a pekne zaspinkal. Snad bude noc kludna 🙏 ak nedostal dnes teplotu, zajtra este moze? Prip. o niekolko dni?

@blondie257 dakujem 🤗 nasla som na FB, ak by si chcela, napisem kontakt do ip 😉

jarunka102
30. okt 2017

@kchan super,ze ste to zvladli...nas to caka zajtra,tak snad aj my budeme v pohode...a ja som ju okupkla uz dnes, lebo ak zajtra bude ubolena,tak ju nechcem trapit este kupanim...tiez ju len trochu navlhcim mokrym uteracikom...

blondie257
30. okt 2017

@kchan aaanoooo prosiiim aj cenu 😘

zuzacka16
30. okt 2017

@kchan tak myslim ze ked dnes nebude v noci teplota tak zajtra to uz bude ok..teda neviem kazde dieta inak reaguje..ale myslim ze ked dnes ok tak zajtra ani nebude vediet ze sa ockovalo 😉

olylili
30. okt 2017

@kchan my sme boli v ten deň úplne ok no na druhý hrôza a dva dni mal zvýšenú teplotu dievčatá absolútne nič

jance333
30. okt 2017

@zuzacka16 našej vyskočila teplota až po polnoci, druhý deň len málinko zvýšená, ale bola zamňaukaná, zamamkaná a najhoršie bolo, že keď sa poobede zobudila, bola u nás moja mamka a malá sa zľakla, že je to doktorka a dostala totálne hysterický záchvat. nechápali sme, čo sa deje, až neskôr nám došlo, prečo tá panika a plač (mamka je veľmi podobný typ ako naša lekárka). ešte ďalšia návšteva bola neistá, na rukách jej plakala, ale potom už ok. ale zamamkaná ostala. no to je asi aj normálne v tom veku

kchan
30. okt 2017

@zuzacka16 no bodaj by si mala pravdu 🙏 lebo pre mna je fakt najvacsi strasiak ta teplota 😐
@olylili naposledy som malemu merala pred 8ou nez isiel spinkat a mal 37,6 bez odcitania. Ale zaspal kludne, hadam aj zajtrajsok bude dobry.
@jarunka102 silno drzim palceky nech to zvladnete lavou zadnou 😊
Baby a vy ste drobcom merali teplotu aj v spanku? Lebo ja si neviem predstavit ze mam maleho rozviazat z perinky, vyzliect, dat dole plienku a merat v zadocku 🙈

jance333
30. okt 2017

@kchan ja som sa priebežne budila celú noc asi každú hodinu a merala som až keď som cítila, že je rozpálená. bola taká malátna, ani sa poriadne nezobudila. merala som 2x, potom bolo cítiť, že teplota klesla, tak som ju nechala spať. akurát každú hodinku-hodinu a pol som jej v spánku ponúkla prsník, nech si trošku cucne. pokojnú noc vám

nenuska25
31. okt 2017

No dievcata, tak aj my sme vcera očkovali...A teda vyskocila mu teplota o jednej ráno na 38 tak som podala cipok Nurofen, bol nekludny stale, ťažko opat zaspal a potom som dala Paralen sirup o 3 hodiny. Zatial ma tak 37,2 tak počkám ci podam ci nie...inak je komunikativny, ale vidno ze trošku uboleny

zuzacka16
31. okt 2017

@jance333 kokos ja som jej potom v noci uz teplotu nemerala ani ma to nenapadlo ked cez den ani pred spanim nic nemala ale spala fajne kludne a rano nemala..to fakt takto reagovala?sranda to by clovek nepovedal..a pockaj co bude este po druhom ockovani toho sa ja bojim este viac zevraj to je horsie znasane 😔

kchan
31. okt 2017

Baby tak my sme mali kludnu noc. Priznam sa ze naposledy som mu merala teplotu o 8ej vecer pred spanim, nemal a potom do 1ej rano som len rukou skusala ci nieje horuci, nic sa nedialo, spal kludne tak som si isla lahnut aj ja. Zobudili sme sa o 7ej rano ako zvycajne a maly je ok 🙂 tak dufam, ze nas uz nic neprekvapi ak sa doteraz nic neudialo

kattky
31. okt 2017

@kchan Nas o 2 tyzdne caka druhe ockovanie

jarunka102
31. okt 2017

@kchan dakujeme pekne...mame za sebou uz aj poradnu aj ockovanie...plakala len pri pichani, potom sa uz smiala a blabotala s macikom slintacikom...mozno jej zabrali aj tie chladive naplaste,ktore som jej hned dala 🙂 teplotku zatial nema,pekne papa a takto nam zaspinkala v aute...snad sa nic nezhorsi 🙂

kchan
31. okt 2017

@jarunka102 super, sikulka krasna 😍 tak drzim palceky nech ste ok a hlavne bez teploty 😉 moj maly teraz zacal byt nejaky nekludny, zmerala som mu teplotu a po odcitani mal 37,5 tak uvidim ci sa mu zdvihne..teraz zaspinkal

kitty18
31. okt 2017

@kattky toto mame aj my akurát že malú mame v postieľke ale ako sa rozhodneme tak v momente je hore 😀

blondie257
31. okt 2017

@kchan my sme tiez ockovanue zvladli bez teplotovania
Prva dcera tiez v pohode znasala ockovania

blondie257
31. okt 2017

@jarunka102 mala je naadherná 😍
A ciapocku ma krasnu...smiem veduet odkial?
Ja som zatazena na celenky a ciapky na jar a leto...doma ich uz je habadej

jarunka102
31. okt 2017

@kchan dakujem 🙂 no snad sa malinkemu nepohorsi.Nasa zatial je v poriadku,tak mohlo by to tak ostat...
@blondie257 dakujeeem 🙂 latku som kupila a ciapocku usila moja mamka 🙂 a inak, na celenky a kvety do vlasov som aj ja zatazena 🙂

blondie257
1. nov 2017

@jarunka102 vypusinkovat juuu aka je sladucka😍

jarunka102
1. nov 2017

@blondie257 haha...dakujeeem :-*

jarunka102
1. nov 2017
blondie257
1. nov 2017

@jarunka102 tie vlaaaskyyyy
Ten macko je super...odkial mate,ak smiem vediet?

nenuska25
1. nov 2017

@jarunka102 vlasacka zlatunka

jarunka102
1. nov 2017

@blondie257 myslim ze toho macika mame asi z All Toys,aj to bol len posledny,mali sme stastie 🙂
@nenuska25 a vlasky,ano ma moja pekna krasne 🙂

anaj44
5. nov 2017

Dobrý deň idú niekomu zúbky?

blondie257
5. nov 2017

@anaj44 ano.....strasne obdobie...
Emka je nervna a dasna ju bolia...masirujem jej calgelom a takym silikonovym naprstkom...