icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
5. nov 2017

@blondie257 presne aj my s tým naprstkom potom čuši a slinta 😀

vallll
5. nov 2017

Ahojte dievcata, aky mate rezim? O kolkej davate deticky vecer spat?

olylili
5. nov 2017

@vallll ahoj nás od kedy je na svete si urobil režim o pol deviatej a vyhovuje nám to

petrikazuzka
5. nov 2017

@blondie257
@anaj44
aj nam uz idu zubky, prvy plac bol minuly tyzden, myslela som, ze to sme si len namyslali, teraz 3dni neskutocne...dnes uz som videla na pravej strane, ze nam tam pomaly zacina nieco vykukat...natierala som gelikom dnes...no trapi sa chudacik

juliane126
5. nov 2017

@vallll nas sa bere po siedmej, ale 3x k nemu musim dobiehat. Tvrdo zaspi po 9 a neskor. O 6 kaka budik 😊. A potom spi 3xpo 20min. Dlhsie len v kociku ked nestojim

juliane126
5. nov 2017

@petrikazuzka
@olylili
@vallll nemusite castejsie prebalovat kvoli tomu?

petrikazuzka
5. nov 2017

@juliane126 my zatial nie

nenuska25
6. nov 2017

Náš zaspi okolo 8 pol 9. Zobudí sa na jedlo okolo 3tej a potom uz od 6.30 je hore. Pospi si este tak možno okolo 9tej na pol hodku a potom na prechadzke mi niekedy aj 2 hodiny vydrzi spat a poobede tak hodku. Inak je hore

kattky
6. nov 2017

Vcera sme prvykrat papali trosku mrkvicku. 😇

katuscakzms
6. nov 2017

Mamky,ktore mate chlapcekov ako satarate o ich pipikov...vraj sa nema este stahovat predkozka len jemne kolko ide... ale neviem ho tam poriadne vyumyvat a vidim ze tam ma take biele ..sestricka u dr mi povedala,ze mam.len harmancekom poumyvat,ale aj tak.sa nedostanem na tie miesta kde ma to.biele zanesene ☹ ale.saze mu.nevhcem stahovat dole aby sa mu tam nespravili trhlinky..poradte

slimstar
6. nov 2017

@katuscakzms mne to kazala snažiť sa stahovať pri kupeli, ale mne to nejde a nepohlo sa to ani o mm. Tak som prekvapena, ze vy uz to mate tak, ze aj biele sa tam urobilo. Vyčistiť sa to dá jedine tak, že sa to stiahne, inak to asi nepôjde. A manžel nevie ?

petrikazuzka
6. nov 2017

normalne nevladzem ked ja prezijem kym mu vyjdu zubalky...3x denne plac asi na 40min vkuse...velmi tazko to znasa...

romi2
6. nov 2017

@katuscakzms ja som sa na to tiež informovala a mne povedali že nič na silu nerobiť len udržiavať v čistote a podľa množstva hormónov sa to vraj postupne bude dať pretahovať 😉,tak čakáme

katuscakzms
6. nov 2017

@slimstar @romi2 no ja som citala ze sa to nema nasilu stahocat iba kolko povoli,trosku mu ide ale viac nechcem aby som ho neporanila,to biele je sekret ktory je normalny a potrebny ,pretoze vraj potom pomaha oddelit pretkozku od zaludu,ale zase vo velkom mnpzstve mize sposobit aj.zapal....tak preto sa pytam ci to niejako neodstranujete,manzel nevie ...teoria je fajn,to ovladam ale prax je ina...

smiesko20143
6. nov 2017

Mamicky nas drobec ma na nosteku medzi ockami take modrozelene sfarbenie akoby modrinu (ale nieje to modrina) alebo zilky hrube. Neboli ho to...nestretli ste sa s tym?

kattky
6. nov 2017

Nestretla ste sa este niektora s hlienom v plienke?

smiesko20143
6. nov 2017

@kattky my mame hlien v kake uz skoro dva mesiace ... zevraj mu zatekaju a on ich vykaka... zevraj je to v poriadku...

kattky
6. nov 2017

@smiesko20143 no my mame iba napisane v plienke a aj hlien. Dnes uz v dvoch plienkach zasebou mal

olylili
6. nov 2017

@katuscakzms ja len stiahnem keď kupem koľko ide a to veľmi málo no nemá tam nic biele zatiaľ

katuscakzms
6. nov 2017

@olylili aj mojmu ide len malo a tiez som to.robila popri kupani,no citala som ze vraj sa to nema robit vo vode,lebo sa im tam moze zaniest necistota z vody,ked ich kupeme,tak uz budem po kupani robit....on tam ma take biele ale az hlboko pod predkozkou,ja som sa mu to aj.snazila cistit ale to sa neda,on k tomu este vkuse kope nohami a to by som mu mohla ublizit....ale dnes som citala ze to je normalne ten biely sekret smegma,ten dokonca ma ochrannu funkciu a uzatvara predkozku ku.kozi aby sa tam nic nedostalo...pisu ze stahovat sa ma zacat az okolo 1 roka,ze sa treba poradit s dr....a ze v podstate chlapci uz sa sami zacinaju hravat so.svojim pipikom,co je prirodzene a ze vtedy si oni sami vraju zacnu stahovat predkozku,ze sa zacne vtedy sama uvolnovat ,pretoze ona je dovtefy prilepena k zaludu ...no tolko som sa docitala,tak necham to tak a budem stshovat len kolko pojde,umyjem z vonku a nebudem riesit umyvanie sekretu,ked to tam ma byt

jarunka102
6. nov 2017

@smiesko20143 ahoj...aj nasa ma taku zilku...neboj ona zmizne,nasa krstna dcerka mala tiez a zmizlo to 🙂

jarunka102
6. nov 2017

Mamicky kde sa odporucate ist kupat s babom? Nemate niektora skusenost s Delnou v Presove? Alebo kde v blizkosti Kosic maju na plavarni vhodny bazenik pre babo?

olylili
6. nov 2017

@katuscakzms ja tiež len tak mne to decká na prvej poradni ukazovala

blondie257
7. nov 2017

@petrikazuzka aj nasa Em to ťažkop znása.....tusim si to odzijem aj za starsiu dceru, ta bola v pohode..... den predtým hnackovala a na druhy den zub vonku ale bez nervov placu.
Em....hotova katastrofa..kuse, stipe, nervna, plac....slintanie, v kuse ruku dava do ust a žužle...davam aj Camiliu aj Calgel....a ked je natieram dasna spodne tak dobre ye mi dasnami palec neodkusi ....
ja uz tiez na nervy z toho..... 😠

blondie257
7. nov 2017

@smiesko20143 my mame zilku tiez......vstrebe sa to casom....teda zmizne.
jednu sme mali aj ako je vnutorný kutik ocka na viecku....uz to mizne
vystupi len vtedy aj je nervna....alebo sa pučí

starsia dcera mala na ruke na dlani....akokeby modrina.....to bolo z toho ako ju vyberali z brucha pri sekcii...mala taku komplikovanu polohu....
ale cela rucka bola taka....a postupom casu to mizlo....vidno jej to bolo len v zime ked bolo jej zima rucky....

blondie257
7. nov 2017

@jarunka102 na delnu chodim ale s takým malým babom by som tam este nesla.
je to predsa tepla voda kde sa siria bakterie radi ..... je to osobitne bazenik ale....
radsej skus nejake plavanie s babatkami kde je voda a instruktor...
my sa chystame tiez..... www.kaciatkovo.sk

smiesko20143
8. nov 2017

Maly ma dlhodobo teplotu po odcitani 37 az 37.4.... doktorka vravi ze niektore deti to tak maju...hm...co vy na to??

nenuska25
8. nov 2017

@smiesko20143 to aj nas tak ma...vždy okolo 37 po odcitani. Je to zevraj ok, robili mu aj crp a bolo okej. Len po očkovaní mu to teda dost vyskocilo.ale inak ma permanentne okolo 36,9.

kattky
8. nov 2017

@smiesko20143 Nas ma vzdy 36,6 a vera vecer plac a merqm teplotu a 37,6. Dnes rano este vzdy zvysena. Teraz uz ma 36,9

jarunka102
9. nov 2017

Ahojte maminky. Nemate niektora skusenost s vypadavanim vlasov po porode? Ja som kojila len prve dva tyzdne a vtedy bolo vsetko ok. No ako nahle som prestala,vypadava mi nedmerne mnozstvo vlasov a manzel sa uz zacina znepokojovat :( Nema niektora s tym tiez problem?