icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

romi2
9. nov 2017

@jarunka102 jasné,je to normálne asi u všetkých a môžu za to hormóny,prejde to tak len treba trošku dávať pozor na prísun vitamínov😉

jarunka102
9. nov 2017

@romi2 hej citala som o tom,ze sa upravuju hormony,no je to nieco strasne...kde sa pohnem vsade vlasy,denne zbieram niekolko chuchvalcov...no musim do seba napchat zelezo...som chudokrvna...len dufam,ze neostanem plesata :D dakujem 🙂

juliane126
9. nov 2017

@jarunka102 co ta chce nechat ze budes plesata?😉
Ja mam to iste. Menia sa ti hormony, znizuje sa estrogen, kt. pocas tehotenstva predlzoval zivotnost vlasov. Dufajme, ze nam padaju len vlasy,kt.boli uchranene v tehotenstve. Lebo poznam aj iny pripad, ked

juliane126
9. nov 2017

Z hustej hrivy ostala po 2. Dietati plesina. Mne padali pri 1. Az po kojeni, po 14 mesiacoch. Teraz plne kojim a uz teraz. Tak sa bojim,co bude potom ked prestanem.😨

nenuska25
9. nov 2017

@jarunka102 mne to začalo pred 2 týždňami, som z toho na nervy

blondie257
9. nov 2017

Tak mame po poradni...
A kedze sme uz vylucne na UM tak sme zacali konecne priberat.
64cm a 6190g...mlieko uz nemam..cely den zberam na jedno nocne kojenie...a em sa uz nejako sama odstavila...tesi sa na cici ale ked jej nic po 3 ťahu neide dostane zachvat zlosti a boriči kym nedostane nutrilon
Sice vypije len 90ml....obcas potiahne 110ml ale aspon uz prospieva.
Mame za sebou aj davku ockovania proti rotavirusom....

A zuby robia šarapatu..nervu a vsetko len nie dobre 🙄

blondie257
9. nov 2017

Moje babenky

nenuska25
10. nov 2017

Baby, pediatricka mi poslala info k prikrmom, kde sa uvádza, že zacat sa môže od 17. tyzdna. Malý ma 16 tyzdnov, co by prakticky znamenalo, že sa môže začať už budúci tyzden. Nie je to nejako skoro?-
Ďakujem

olylili
10. nov 2017

@nenuska25 ak je dieťa nekojene v pohode

nenuska25
10. nov 2017

@olylili áno, nekojené

olylili
10. nov 2017

@nenuska25 tak to je v poriadku sestra nakojila a tiež tak začala malú prikrmovat

nenuska25
10. nov 2017

@olylili okis, tak fajn 🙂 diky

jarunka102
10. nov 2017

@juliane126 no neviem co potom somnou zamysla :D a to an nevrav,ze aj take pripady boli,bo hned si nakupim parochne do zasoby :D

jarunka102
10. nov 2017

@blondie257 aj nam robia zubky nervy...Bianka nechce spat,nechce papat a papat musi,lebo vazi malo, place,az ma zachvaty a slzy jej tecu...no nieco hrozne :(

Inak krasne dievcata mas 🙂

jarunka102
10. nov 2017
smiesko20143
10. nov 2017

@jarunka102
Aj nas trapia zubky...plackame horuckujeme hnackujeme slintame :(

jarunka102
11. nov 2017

@smiesko20143 no super :(

kchan
11. nov 2017

@jarunka102 mne tak posledne tri tyzdne zacali vypadavat 😭 prisaham, ze mam minimalne o polovicu vlasov menej 😭😭 pri kazdom cesani plna dlan vlasov, velikansky chumac... po pramenoch mi padaju a normalne chytim pramen vlasov a vytiahnem ho ... prikladam aj foto

jarunka102
11. nov 2017

@kchan cosiii :( az tak?...ja pramienky ked umyvam vlasy vytahujem...ale inak to nemam az take hrozne ako ty :/ takze manzel moze byt este rad

kchan
11. nov 2017

@jarunka102 ja s tym pojdem asi k lekarke lebo sa mi to nezda. Len dam dole gumicku z vlasov a uz vytahujem vypadane pramene. Aj dost casto sa mi hlava zacala tocit, ked urobim prudky pohyb tak mavam zavrate 😣

olylili
11. nov 2017

@kchan dnes som umývala pred mužom vlasy tak sa zhrozil tak isto mi padajú aj pri predošlých mi padaly dva roky nonstop a nič nepomáhalo

kchan
11. nov 2017

@olylili ja takýmto tempom budem o chvilu plesata 😭

olylili
11. nov 2017

@kchan tak to aj ja hrôza úplne hnusne vlasy 😖

broska22
12. nov 2017

No neboj sa neni si sama, ja zakazdym po umyti nesiem do kosa taketo chumace, kde sa pohnem tam su vlasy, uz mam len taky tenky copik l, uz sa az bojim lebo nove mi nerastu, aby som fakt neostala plesata..mne doktorka povedala ze to nicim neovplyvnim, ze to robia hormony a mam cakat kedy sa dostanu opäť do normalu..och..esteze ide zima a mozem nosit ciapky 🙂

nenuska25
12. nov 2017

Mne veľmi padajú tiez. Plus na jeseň vždy padali, tak sa upokojujem ze to prejde, pri umývaní vždy idú dole...Ale zase také chumace nie...to je uz na dr.

petrikazuzka
12. nov 2017

pridavam sa k Vam aj ja...sice mne padali dost aj predtym, kedze ich mam velmi jemne a riedke...no teraz prave vcera sme to riesili s manzelom, ze vsade su moje vlasy 😔 uz som z toho zufala...ani nie tak kvoli sebe (lebo celkovo po porode a pri malom vyzeram priserne, nemam cas sa o seba starat a som radA, ked zvladam domacnost a drobca-aj zo nezvladam, ako by som chcela 😓), no vlasy mi vadia kvoli malemu, hned ma na rucke ja na pleci a ked ho nosim na rukach, vzdy sa bojim nech ich nespapa...vcera som s rozhodla, ze sa dam ostrihat na kratko...

lenze otazka zostava ci to pomoze a ci potom nebudu este viac padat...ak ich budem mat kratke, ze ich nedam do copa...teraz som vzdy nosila do drdola...no vzdy nejake vycnievali a hlavne mam aj ofinu...co myslite, co bude lepsie...mam velmi jemne a riedke vlasy...

kattky
12. nov 2017

@kchan Moj tiez nadava ze oppvazim sa este nejaku farbu dat na vlasy tak uvidim. Tiez mi dost vlasy padaju no ty to mas teda riadne teda. Chod isto k lekarovi

kattky
12. nov 2017

Ked spinkam dida ide vonku 😂

lili_1
12. nov 2017

@jarunka102 nie si sama mne tiez a kamosky so mnou rodicky tiez... Pocas tehu mi skoro vobec nepadali boli krasne leskle objemne a teraz zakazdym ked ich cesem tak chumac vlasov na celu dlan mam az sa bojim ich cesat...ale vsimla som si ze aj ich kvalita onicom aj po umyti su splasnute ziaden lest objem nic...uz nieco vyse mesiaca tak mam az sa cudujem ze ete dake vlasy mam...kojim stale tak to pripisujem tomu plus jesen... Ale ak to bude pokracovat tak asi radsej dr navstivit...

kchan
12. nov 2017

@kattky moje vlasy sa uz nachadzaju vsade. Odkedy som porodila nosim ich zasadne v gumicke, kedze ich mam pod zadok a dost mi zavadzali pri manipulacii s malym a aj tak su vsade. Uz aj malemu v plienke som nasla vlasisko a pri tom si fakt davam pozor...este aj muz v teniske si nasiel 🙈