Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 moja cumlik nechce od narodenia 🙂 ale pre zmenu zaspava s prstekom v puse a ked zaspi,vypluje ho 🙂
@kchan
@lili_1
@nenuska25
@petrikazuzka
@olylili
Baby vsetkym co vypadavaju vlasy...
Kupte si chyninovu vlasovu kozmetiku
Nie je extra draha ale zarucene vam pomoze.
Ja uzivam druhy tyzden a viditelna zmena ked sa cesem.
Mne to poradila kamoska co jej vlasy
Vypadavali doslova tak ze mala plesiny ....
Ta kozmetika posilnuje aspve korienky a funguje na principe takom ze posilnuje aby vlasy nevypadavali plus rastu nove plus rychlejsie.
Ja som zacala umyvat s tym chininovym samponom..najprv nic nic....potom vypadalo co muselo aby zacali rast nove z posilnenych korienkov.
https://www.chinin.sk/chinin-sk/Milva-Sampon-CH...
Baby treba uzivat dlhsie...kamoske normal e vlasy z kutov vyrastaju
A nikdy nemala huste a teraz ma ..akoze parada vlasy....
Ja sa tesim ze budem mat svoju hrivu spat tiez
@blondie257 waw super vyskúšam
@jarunka102 no nasa nastastie chce ked sa potrebuje ukludnit je to super..inak ho nevyzaduje uvidime ake bude oducanie 😉 jeej vy uz sponkujete 😍
@zuzacka16 my uz davno sponkujeme 🙂 moja obcas chcela na upokojenie...dokopy cumlik cmulala asi tak sedem krat...inak vobec...my aj copikujeme 🙂
@jarunka102 no my sme mali krasne huste vlasky po porode ale teraz nam akosi vypadavaju a aj farba sa meni..ale vsak budeme casom aj my
@zuzacka16 nam chvalabohu nic nevypadava...prave naopak,rastu jej pekne 🙂 a farbu menia aj mojej...obcas ma uplne akoby rysave :D
@blondie257 supeeeer vyskusam urcite, dakujem krasne za radu ❤❤❤ posielam srdiecko 🍀😗
@jarunka102 ja som sa minule hrala ze mam doma dievcatko 😅😅😅😍
@kchan jeeej sumne dievcatko 😀😍👍
@jarunka102 aj my mame zajka takeho na mojkanie ale celeho s nozi kami
@blondie257 my mame take bez noziek...ale najradsej ma macka slintacika,ten je jej 🙂
@jarunka102 kraasna je
Vyparadena...
Ja malu moc na doma ani neparadim...bo mi vsetko oblinka z toho refluxu ....
☹
@blondie257 dakujem 🙂 a aj nasa ma reflux,ale nebudem ju kvoli tomu okracovat o paradenie 🙂 a satocky je davam len v nedelu...cez tyzden ma bodinka,teplacky,dupacky...
@blondie257 dakujem 😍
@jarunka102 baby ja kvoli tomu grckaniu nestiham prat 😂 bodycko, podbradnik a plienky latkove menim denne aj 6krat 🙈 takze uz tiez ani nerobim rozdiel v obleceni ze co je na doma a co na von, lebo tak ci tak jemu je jedno co ogrca 😅😅😅
@blondie257 skusala si AR mlieka? Znamej to pomohlo. Ja kojim a nam pomohlo,ze mu dam len z jednej strany ale castejsie.
@blondie257 a nepribera sa od nich?
@blondie257 dikyyy za radu....objednala som!
@kattky my mame bebu AR a nasej to s refluxom pomohlo...no priberat velmi nepribera...a teraz nechce kvoli dasnam ani jest,tak to takym stylom ani nepriberie...furt je jak vrabcek 🙂
@jarunka102 ja som myslela od teho na vlasy. Proti padaniu
@jarunka102 ale sak som to bemyslela tak ze ju obliekam.do komunistickych veci...😂 len nie je obcas zladena...😂 marhulkove body a ruzove leginky nejdu k sebe totalne 😂
Ale ak niekam ideme alebo navsteva a tak...jasnee ze ju vyparadim😉
@kattky od cohoo?
@blondie257 fesanda...a preco by neslo do kopy...moju tiez neladim presne podla odtiena :D minule mala ruzove body a tmavo fialove dupacky 🙂 a ked nemam s cim zladit vrch,dam jej pancuchy :D

@kattky inak maly ma nadherne dlhe mihalnicky 😍