icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katie23
13. nov 2017

@lilianna1xs Celkom oki...

slimstar
13. nov 2017

@nikol207 Neviem ako spí cez den. Ja idem poobede na prechádzku, tam pospí do pol štvrtej, alebo štvrtej. No a potom je hore, alebo spí ešte okolo 18:00 na hodinku. Takže keď nespal okolo tej šiestej, dám ho spať o pol osmej po kúpeli, ked spal tak ho dávam o pol deviatej a spí celú noc až do cca 06:00 06:30. Ale aj preto takto spí, lebo som zmenila na hustejšie mlieko a to ho pekne zasýti.

jarunka102
13. nov 2017

@nikol207 aj ja svoju uz na neviem aky pokus ukladam spat...nechapem, co sa to s nou deje,ze nespi...inokedy mala svoj system,no teraz je uuuuplne vsetko inak...a najhorsie je,ze ma strasne boli jazva a v podbrusku a preto ju uz cez slzy ukladam spat :/
Este raz sa zobudi,tak sa asi obesim :(

jarunka102
13. nov 2017

@nikol207 a mimochodom,ani nasa sa este velmi nepretaca...ale vykruca sa jedna radost za vsetkym moznym... a veeelmi rada dviha hlavicku...no a najnovsie si uz chyta kolienka a natahuje sa za prstekmi na nohe 🙂

nikol207
13. nov 2017

@slimstar spi tiež na prechadzke v kočíku cca 2-3hod a potom obcas kratucko okolo 18:00-18:30, ale to skor menej casto. No a potom zaspi az tak neskoro ☹

nikol207
13. nov 2017

@jarunka102 tiež neviem co sa stalo ☹ teraz tu "studuje" piskajucu knižku a vôbec nevyzerá unavený zatiaľ čo mne sa už oci zatvaraju 🙂
Tak on tiež všetko chce vidieť a vkuse by chcel akoby sedieť. Z lahu dviha hlavicku aj ked je na rukach tak sa vykrúca aby mu nič neušlo 🙂

lilianna1xs
13. nov 2017

@blondie257 Ďakujeme len tie zúbky nás trápia nervózna je.

juliane126
13. nov 2017

@nikol207 mas nocnu sovu. Dcera taka bola a je. Maly zas o 7 ci 6 hore. Ale po 8 ho bere. Ale kojim i 3 az 7krat v noci lebo cez den mu davam menej, aby tolko negrckal. Nas sa tiez tak zdviha. Dokonca robi kalanetiku. Zdvihne trup s hlavou a obe nohy. Ja tak vydrzim 10 sekund, maly cez 2 minuty. A je jedno kedy sa dieta pretoci, ale ci to urobi spravne. Napr. Ci nezaklana moc hlavku, ci pokrci kolienka..Nasa sa pretocila 6 mesacna, lebo do 3 mesiach ani raz denne nebola na bruchu, takze pasenie konikov bol pre nas obe cudzi pojem.

juliane126
13. nov 2017

@blondie257 nasi drobci su v rovnaky den narodeni ☺. Ale nosit ho musim len ked idu zuby. On sa musi vkuse hybat. Uz mi zadok vystrkuje, i sa posuva do boku a dozadu. Tak mm za hodinu.😁. A najradsej ma spev. Pesnicku Cizicek a 10 kleine Zappelmänner. To sa chichoce vzdy.

blondie257
13. nov 2017

@juliane126 jeeej v rovnaky den.😍

No emka tiez..je rada na rukach ale za pochodu a tvarou od seba...vsetko chce vidiet preskumat rukami....

Moj spev zacala som paslo dievca pavi a ona spustila zalostny plac..skrivila pusinku 😂 tak odvtedy jej tonespievam.
Jedina pesnicka ktoru z esie je z filmu Pasla kone na betone 😂 to ju uspavalo

A kedze mam doma pubišku a hudba moderna vzdy ide...tak mi ideme na modernej hudbe..ked s nou tancujem oproti tancujucej Natke tak sa Emka rehli....

kchan
14. nov 2017

@nikol207 to preto sa poponahlal lebo vedel, ze jul bol lepsi 😅😍 moj sa este nepretaca, len sa z chrbatika vselijak mozne vykruca, cakam kedy sa mu to podari..z bruska sa mu par krat podarilo, ale to skor povazujem za nahodu. Past koniky ale vie krasne aj ked ho to dlho nebavi 😊 tiez sa akoby taha do sedu a najnovsie si skusa drzat flasu, ked ho krmim je to boj lebo mi ju chce zobrat 😅

jarunka102
14. nov 2017

@blondie257 joj zienky pridam sa...moja tiez ked som jej zacala spievat,tak hned krivu pusinku na mna vytasila a tolko placu pre to bolo 🙂 paci sa jej,ak jej spievame s muzom kukulienka,prsi prsi,macko usko a veeelmi sa jej paci happy birthday to you...no najnovsie zaspava ked jej spievam vianocne pesnicky rolnicky, najkrajsie vianoce...no a co sa tyka modernych,tak ma rada shakiru,na tu s nou tancujem a salkame sa a este sa jej paci od Dominiky Mirgovej Talizman,pri tej sa chce tulkat a pusinkovat :-*

ivonkaivikk
14. nov 2017

No my sme uz pripravení, a co vy ?? Zajtra 4 mesiace a uz sa nevieme dočkať prvej mrkvičky 🥕🤣 ako ste natom vy ? Detičkam chuti ? 😜

nenuska25
14. nov 2017

@ivonkaivikk Jeeeej krasneee 🙂 my budeme mať budúci týždeň 4mesiace a tiež ideme na to :D

jja
14. nov 2017

Ahojte zienky. Pridam aj ja par viet😀 my si doma spievkame stale..a zatial.sa.aj maly pridava...som mu povedala ze bude z neho folklorista po mamine kedze baby to moc nechytilo tak aspon on nech mi spravi radost 😉 takze my na folklorw ideme. Aj starsia mu hrava na klaviri tak sa mu to paci.
Zatial sa.iba vselijako kruti ale nepretaca sa ...a posledne dni sa nam s

jja
14. nov 2017

Sa nam velmi pokazil spanok...predtym mi dokazal pospat aj 5-6 hodin v noci a teraz od nadchy co mal predtyzdnom sa budi kazdu hodinu. Ide ma slahnut....😪 okrem toho nocneho spanku je to zlaticko...furt sa.skeri...keca😀 robi mi radost...

jja
14. nov 2017
jja
14. nov 2017

A papat sa este nechystame. Zatial iba cicik😀 ani ho to zatial moc nezaujima ked jem pri nom..alebo ze ny to xhcel ochutnavat...

nikol207
Autor odpoveď zmazal
kitty18
14. nov 2017

Babule idem sa spytat mame dnes 5°C uz davate fusak? Ak ano co obliekate babatku? Doteraz som mala prechodny overal a deku no uz mi to pride malo ....

slimstar
14. nov 2017

@nikol207 nie kde to majú ? ono to je tak ušité a vyzerá to takto z boku ako kimono 🙂 ale aj také by sa zišli 🙂

shannonldy
14. nov 2017

@nikol207 Aj my mame sovu 👶 Zaspava tak okolo 23tej (ak skor, tak som od radosti bez seba) - a to je uz pokrok / este nedavno zaspaval medzi polnocou a jednou... Uspavam ho pri kojeni. Ked ho kupeme (kazdy druhy den), tak ho nakojim hned po a aj zaspi. Ale to tak najskor o pol 10tej, 10tej.

nikol207
14. nov 2017

@slimstar klasicke zavinovacie na cvočky na boku....https://www.cordbloodcenter.sk/sutazbody/.....na tej stranke stačí odpovedať správne (ku otázke je ťahák) a pošlu zdarma. Mne došli do 3dni. Len neviem, či posielajú veľkosti podľa dátumu narodenia alebo každému rovnaké 😉

kitty18
14. nov 2017

@nikol207 a kde to tam najdem?

nikol207
14. nov 2017

@shannonldy tiež po kúpaní pri kojeni zaspi, ale v poslednej dobe ako ho dvihnem na odgrgnutie tak 10min mi spí na ramene, zobudí sa a po spánku ani chýru. Začne sa smiať, blabotat obzerať sa všetkým možným a nakoniec je hore až kym zas nezacne byť hladný a vtedy až zaspi 👶 proste zlatíčka 😉

nikol207
14. nov 2017

@kitty18 daj si do googlu: dar na cely zivot body zdarma a hned prva stranka

jarunka102
14. nov 2017

@ivonkaivikk aj my uz papkame zemiacik,mrkvicku a davam jej aj jablckovu stavicku 🙂

jance333
14. nov 2017

@kitty18 u nás dnes boli max. 3 stupne a studený vietor, takže som dala zimný fusak (taký retro fajný), deku a oblečené mala teplé pančuchy, hrubšie tepláky, body, flísovú mikinu a hrubý pletený sveter podšitý flísom (ten jej dávam namiesto bundy). rukavice a čiapka samozrejme. bola vyhriata riadne, takže možno až moc oblečná, ale kým nie je vlhko nerada používam nánožník na kočiar, nemá potom výhľad a keď nespí, je z toho nervózna 😀

kitty18
14. nov 2017

@jance333 ja som podobne nakoniec obliekla len som nedala deku ale nanoznik mne spinka v kociku takze vyhlad nepotrebuje 😀 a bolo jej akurat takze fajne 😉

shannonldy
14. nov 2017

@nikol207 Nedavaj odgrgnut. Ked zaspava, nedavam ani ja a nema problem.