Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Inac babenky uz mate vacsie autosedacky? Lebo nasej je vajco uz uzke .vrrrr...neznasa v nom byt
A ak mate jedalenske stolicky...prosim o foto nech sa inspirujem a ci ste spokojne alebo nie a preco.
Dikes
Neviem sa rozhodnut
@jance333
@kitty18 ja mam v kociku este stale prechodny fusak a deku, maleho obleciem do teplakov, teple ponozky a capacky, body s dl.rukavom, svetrik a bunda prechodna, nakrcnik a troska teplejsia ciapka. Na kocik dam aj nanoznik. Myslela som, ze mu to uz asi stacit nebude ale on je v pohode teplucky a este aj spoteny kolkokrat 🙈
@blondie257 presneeee ani moj buchtos nema rad byt naobliekany, a ja sa spotim uz len pri tom ze sa zohnem 😂
@kchan ja uz najradsej s malou len doma...ist niekam...bozinku zavaruj ju dat do overalu..ked sa nervaci pri obliekani body....a este s overalom do vajca...bozeee...nas pocuju vsetci naokolo....este asi aj srny z lesa utecu...
A kym rychlo rychlo ju supnem do auta a ficime...tak sa zo mna leje....mne ani zimusnu vetrovku netreba bo asi by som skolabovala od prehratia....
Ale istota je ked uz neviem ako na dlhsie ju zabavit kym varim a pod. ..tak ju vyzleciem...bez plienky..len body a ponozky...hoľakuje v postielke aj 30min..este ze u nas doma teplo...a moze takto si ulahodit...
Jadnacka...nasli sme uz aj cikanice v postielke ( hovenko nastastie este nie 😂 ) a tak s nou sup pod vodu umyt a....jasne zas obliekat body...s krikom a zlostou 🙄
@shannonldy skúšala som, ale on keď si poriadne neodgrgne (niekedy aj 3x) alebo nevygrcne hneď tak potom vygrcava aj v spanku, čo už nechcem riskovať
@nikol207 aha... tak to neporadim 😠
@nikol207 skus ho dat spavat do vyvysenej polohy..nasej to pomohlo....na tzv.antirefluxny vankus
Plus som ju troska prevalila na praavy bok..teda kde je zaludom..pritlacila nozicky a grgla si tak poleziacky bez zdvihania hore ....
Ked som ju dala odgrgnut hire...vzdy sa prebudila
@blondie257 ano museli sme kupovat vacsiu autosedacku lebo co sme mali ku kociaru tak uz sme sa nevopchali 😅
@blondie257 my mame piskotu este stale vo vajicku a je tam natesno,lebo ma tam tu novorodenecku vlozku...ale tu jej uz vyberiem von,lebo uz bude v overaloch a fusaku,tak mala pohodlie 🙂 A zatial sme mali len prechodny fusak,body,pancuchy,topanocky alebo capacky,teplacky ( rifle alebo take kozuskove,plysove nohavice),svetrik, bundicku a ciapocku...no a ak je velmi zima,tak jej nosim aj deku pre istotu... A teraz uz zacina byt chladnejsie,takze uz vytiahneme zimny fusak a overaliky 🙂 a musim jej kupit saliky 🙂
Zienky co pouzivate na cervene pupacky na brade (zo slintania pod dudlom....) ?
@nenuska25 krasavec ja som si povedala, ze nebudem zverejnovat na nete foto maleho 🙃 a ked vidim vasich drobcov krasnych mam 100chuti sem jednu supnut 😂
@petrikazuzka tak supni, veď sme tu uzavretá skupinka, ktorá sa pozná už rok!
@smiesko20143 ja nic,zmizne jej to samo 🙂
@petrikazuzka Krasnucky😍😍😍
@petrikazuzka bozinku,ten je aky rozkosny 😍 😘 ❤ ako sa vola?
@jarunka102 vola sa petrík
😍
uz nepamatam kto sem pisal ohladne stolicky, ze ake planujete, prip. uz mate, pre mna je to momentalne dilema
@petrikazuzka my mame teda dostali sme peg perego prima papa dinner a je polohovatelna od 4.mesiaca moze sediet lebo je ako vo vajicku v sobotu mame 4.mesiace tak pomaly vytiahneme 😉
@petrikazuzka ja som včera kúpila práve, Cam campione 96€ Dúfam že bude malému vyhovovať
@romi2 prave mi pisala jedna kamaratka mamicka z augustoviek,ze nie sme uzavreta skupina,takze kazdy regostrovany nas vidi,nase fora,fotky...ten kto forum zalozil,musi nastavit sukromie,az tak budeme uzavreta skupina
@jarunka102 jasne ze toto nie je uzavreta skupina to je forum viditelne pre vsetkych 😉
@jarunka102 myslela som to obrazne, ja napríklad nečítam fóra augustoviek ani iné, nezaujímajú ma lebo naša skupina je najlepšia 👍

No ja som dnes bola vonku 5st...
Fusak do kocika a mala na sebe pancusky a bodynko a na to len overal ako na foto...a tenka ciapka kedze ma ten overal kapucnu....no spotena bola riadne....bola z toho nervna a pospala len 15min.kociar bez toho nanoznika..resp krytu na vanicku ...navrchu len uhackovana deka vo farbe kociara aby nebolo vidno fusak
Neznasa ak jej je horuco...ako ja 😂