icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
14. nov 2017

No ja som dnes bola vonku 5st...
Fusak do kocika a mala na sebe pancusky a bodynko a na to len overal ako na foto...a tenka ciapka kedze ma ten overal kapucnu....no spotena bola riadne....bola z toho nervna a pospala len 15min.kociar bez toho nanoznika..resp krytu na vanicku ...navrchu len uhackovana deka vo farbe kociara aby nebolo vidno fusak
Neznasa ak jej je horuco...ako ja 😂

blondie257
14. nov 2017

Inac babenky uz mate vacsie autosedacky? Lebo nasej je vajco uz uzke .vrrrr...neznasa v nom byt

A ak mate jedalenske stolicky...prosim o foto nech sa inspirujem a ci ste spokojne alebo nie a preco.
Dikes
Neviem sa rozhodnut

kchan
14. nov 2017

@jance333
@kitty18 ja mam v kociku este stale prechodny fusak a deku, maleho obleciem do teplakov, teple ponozky a capacky, body s dl.rukavom, svetrik a bunda prechodna, nakrcnik a troska teplejsia ciapka. Na kocik dam aj nanoznik. Myslela som, ze mu to uz asi stacit nebude ale on je v pohode teplucky a este aj spoteny kolkokrat 🙈

kchan
14. nov 2017

@blondie257 presneeee ani moj buchtos nema rad byt naobliekany, a ja sa spotim uz len pri tom ze sa zohnem 😂

blondie257
14. nov 2017

@kchan ja uz najradsej s malou len doma...ist niekam...bozinku zavaruj ju dat do overalu..ked sa nervaci pri obliekani body....a este s overalom do vajca...bozeee...nas pocuju vsetci naokolo....este asi aj srny z lesa utecu...
A kym rychlo rychlo ju supnem do auta a ficime...tak sa zo mna leje....mne ani zimusnu vetrovku netreba bo asi by som skolabovala od prehratia....

Ale istota je ked uz neviem ako na dlhsie ju zabavit kym varim a pod. ..tak ju vyzleciem...bez plienky..len body a ponozky...hoľakuje v postielke aj 30min..este ze u nas doma teplo...a moze takto si ulahodit...
Jadnacka...nasli sme uz aj cikanice v postielke ( hovenko nastastie este nie 😂 ) a tak s nou sup pod vodu umyt a....jasne zas obliekat body...s krikom a zlostou 🙄

nikol207
14. nov 2017

@shannonldy skúšala som, ale on keď si poriadne neodgrgne (niekedy aj 3x) alebo nevygrcne hneď tak potom vygrcava aj v spanku, čo už nechcem riskovať

bubibu
14. nov 2017

@kitty18 my uz fusakujeme dlhsie. Byvame v Ziline a davam pancuchy, leginy, ponozky, body, tricko tenke, svetrik , overal teply a sup do fusaku. Spotena este nebola nikdy. Na zimu v minuse mam este teplejsi fusak + zimny overal

shannonldy
14. nov 2017

@nikol207 aha... tak to neporadim 😠

blondie257
14. nov 2017

@nikol207 skus ho dat spavat do vyvysenej polohy..nasej to pomohlo....na tzv.antirefluxny vankus

Plus som ju troska prevalila na praavy bok..teda kde je zaludom..pritlacila nozicky a grgla si tak poleziacky bez zdvihania hore ....
Ked som ju dala odgrgnut hire...vzdy sa prebudila

lili_1
15. nov 2017

@blondie257 ano museli sme kupovat vacsiu autosedacku lebo co sme mali ku kociaru tak uz sme sa nevopchali 😅

nenuska25
15. nov 2017

Náš zimný outfit (samozrejme ciapka na foto chyba) 🙂

jarunka102
15. nov 2017

@blondie257 my mame piskotu este stale vo vajicku a je tam natesno,lebo ma tam tu novorodenecku vlozku...ale tu jej uz vyberiem von,lebo uz bude v overaloch a fusaku,tak mala pohodlie 🙂 A zatial sme mali len prechodny fusak,body,pancuchy,topanocky alebo capacky,teplacky ( rifle alebo take kozuskove,plysove nohavice),svetrik, bundicku a ciapocku...no a ak je velmi zima,tak jej nosim aj deku pre istotu... A teraz uz zacina byt chladnejsie,takze uz vytiahneme zimny fusak a overaliky 🙂 a musim jej kupit saliky 🙂

smiesko20143
15. nov 2017

Zienky co pouzivate na cervene pupacky na brade (zo slintania pod dudlom....) ?

petrikazuzka
15. nov 2017

@nenuska25 krasavec ja som si povedala, ze nebudem zverejnovat na nete foto maleho 🙃 a ked vidim vasich drobcov krasnych mam 100chuti sem jednu supnut 😂

romi2
15. nov 2017

@petrikazuzka tak supni, veď sme tu uzavretá skupinka, ktorá sa pozná už rok!

nikol207
Autor odpoveď zmazal
petrikazuzka
15. nov 2017

no baby, neda mi to, nas krasavec 1x na na internete 🙈

jarunka102
15. nov 2017

@smiesko20143 ja nic,zmizne jej to samo 🙂

katie23
15. nov 2017

@petrikazuzka Krasnucky😍😍😍

jarunka102
15. nov 2017

@petrikazuzka bozinku,ten je aky rozkosny 😍 😘 ❤ ako sa vola?

petrikazuzka
15. nov 2017

@jarunka102 vola sa petrík

jarunka102
15. nov 2017

😍

petrikazuzka
15. nov 2017

uz nepamatam kto sem pisal ohladne stolicky, ze ake planujete, prip. uz mate, pre mna je to momentalne dilema

zuzacka16
15. nov 2017

@petrikazuzka my mame teda dostali sme peg perego prima papa dinner a je polohovatelna od 4.mesiaca moze sediet lebo je ako vo vajicku v sobotu mame 4.mesiace tak pomaly vytiahneme 😉

podobova15
15. nov 2017

@petrikazuzka ja som včera kúpila práve, Cam campione 96€ Dúfam že bude malému vyhovovať

jarunka102
15. nov 2017

@romi2 prave mi pisala jedna kamaratka mamicka z augustoviek,ze nie sme uzavreta skupina,takze kazdy regostrovany nas vidi,nase fora,fotky...ten kto forum zalozil,musi nastavit sukromie,az tak budeme uzavreta skupina

zuzacka16
15. nov 2017

@jarunka102 jasne ze toto nie je uzavreta skupina to je forum viditelne pre vsetkych 😉

romi2
15. nov 2017

@jarunka102 myslela som to obrazne, ja napríklad nečítam fóra augustoviek ani iné, nezaujímajú ma lebo naša skupina je najlepšia 👍

marienka2424
15. nov 2017

A mi sme takýto podarení....😘

romi2
16. nov 2017

Ranný rozvoz za nami😉