Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka áno,je to super lebo je posuvna podľa toho ako dieťatkom rastie a čo máme oblečené😍
Píšem ako hotentot lebo zároveň aj kojim
@zuzacka16
@podobova15
a je pri tych stilickach uvedene, ze su od 6mesiacov alebo od 4mesiacov?
@romi2
tak to je naozaj super, my mame tu Izi Go Besafe a popravde som sklamana, lebo mame pocit, ze mu je uz male...pozerali sme uz ine v obchode a predavacka mi vravela, ze by az do roka mohol v tom vydrzat...ze to treba ponastavovat pasy inak, povyberat vlozky, idem to dnes skusit no aj tak sa mi to nezda...
no zapacila sa mi autosedacka joie od narodenia do 36kg, tak uvidime
@petrikazuzka no ja mám dve,jednu od stokke a druhú peg Perego,stokke mám tú, ktorá sa dá polohovať do ľahu a je super ale strašne ťažká takže ráno keď frcim do škôlky berieme peg Perego.Este pridám fotku našej stoličky na papanie, vhodná od dvoch mesiacov lebo som si všimla, že aj nad tou rozmýšľaš
@petrikazuzka dá sa tam pripojiť pultik,opierka na nohy,polohovacie vankúše sa dajú pekne oprať a celá je naklapacia a výškovo nastaviteľná
@petrikazuzka od 6 mesiacov je písané. Rozmýšľala som či zobrať, ale začne papať na konci 5 mesiaca a myslím že sa nic nestane ak tam chvíľu posedí. Na začiatok ho tam neplánujem nechávať dlho napapa sa a dám ho von, aj tak este nesedí viac asi využijem ked bude sedieť že sa da prisunúť k stolu a podobne.
Baby ake budete riesit autosedacky ja uz druhy den nerobim nic ine len prezeram net a uz som na nervy z toho. Chcela som Romer no tie su tak predrazene ze by som musela asi ruku predat aby som na nu mala 😂 nasla som aj Caretero champion ta je pre moj financny limit super no nenasla som ziadne testy o bezpecnosti zase....
Dievcata drzte nam silno palce👍 malemu som dala preventivne skontrolovat moc, lebo dost sa mi zdalo, ze zapacha a nemylila som sa. Ma hnis v moci na 3 kriziky a aj krv. Musime ist do nemocnice 😢
@kitty18 no co sme pozerali joie ta stoji 300€ ale je az do 36kg cize dlhodobe vyuzitie aspon ja som sa na to tak pozerala a presla testami
@kattky
och to vazne? drzim prsty, nech to nie je nic vazne a nech sa to da cim skor do poriadku, vela sil a veela pozitivnej energie posielam
@petrikazuzka dakujeme. Asik budu mu robit USG obliciek
@petrikazuzka ano pri nasej je
@petrikazuzka dakujem idem pozriet 😉
@kattky chudatko. A mal aj nejake priznaky? Skore uzdravenie prajeme.
Baby, poraďte tiež nejaku autosedačku. MAleho chcem mať vedľa seba na spolujazdcovom mieste....viete o niečom? V tom našom vajicku co sme mali v trojkombinacii je úplne chudak uz natlaceny...neviem si to predstavit do 13 kg....
@kattky Skore uzdravenie prajem!
@oknosmas
@kitty18
@zuzacka16
@juliane126
@romi2
@shannonldy tak dievcata mame zapal no obstali sme s antibiotikami a nastastie nezostali sme v nemocnici. Ste zlate ze ste nam vsetke drzali palce. Priznaky nenal ziadne. Bol culy, papal, pil vodicku a vsetke veci co doteraz, len sa mi nepozdaval zapach mocu ako keby za hlienom ho bolo citit. Tak som dala preistotu skontrolovat moc no a toto sa zistilo. Buduci tyzden ideme na USG obliciek ci je vsetko oki.
@zuzacka16 vobec ziadne priznaky nic. Iba ten pach mocu inak nic. Moja neter ked mala rok, tak sestra tiez nevedela ze jej nieco je a skoncila s malou v nemocnici zo zapalom mocovych ciest a zapalom pravej oblicky. Este sa na nu vykricala sestricka ze decku vodu nedavala co to vobec pravda nebola. A mala bola dehydrovana a nik o tom nevedel.

@romi2 tu ciernu opierku hlavicky ste mali k tej sedacke?