Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky na druhu davku prevenar ideme 8.12 a zaroven 3.davka rotateq bude.
Snad bude vsetko ok...uz teraz ma z tohp brucho boli....
@blondie257 my ideme na druhe ockovanie 11.12 a tiez uz mam z toho bobky 😐
@blondie257 my planujeme 1 decembra ist na ockovanie druhe.
@kitty18 a odkial plqnujes objednat?
Babenky tie co davate uz drobcom prikrm....my sme 3.den mrkvicka a vsetko super ....mala mrkvu jedla az my lyzicku a misku brala k sebe 😂
Bala som sa ze ju zahusti mocno...ale na zapitie som dala svatojansky detsky cajik...obsahuje harmancek plus atd....a stolica juuuj makkucka lepsia farba ako ta vojenska zelena po nutrilone
Este otazka,nemate niektora kociar s korytkovym sedenim/lezanim?.
Ja chcem kupit...dokonca som uz aj jeden tu na MK nasla. ..lenze senec a nechce poslat kurierom...
@blondie257 mravcek.eu som nasla najlepsiu cenu zatial za nu 😉
@juliane126 presne ja kojim ( dojim) rovnako hlavne v noci sa mi nechce a tak si dam cez den jednu flasku mlieka do chladnicky a v noci vyberiem a uz odsavam iba raz max 2x ked nemam mlieko v chladnicke.... sem tam mam tak malo mlieka ze pocitam kazdy kvapku a niekedy musim dat aj Trosku UM ked he uplna kríza... moja najväčšia obava je že druhe dieta bude take iste a ja nebudem zasa normalne kojiť
@blondie257 my mame korrytkove sedenie, rozmyslas ci je to ok?
Ahojte zienky chcem sa poradit vypadovali niektorej z vas po porode vlasy?lebo mne hrozne a uz neviem co srym mam robit poradte😔
@1984gabriela jasne padaju skoro kazdej po porode a nemyslim ze by sa s tym dalo nieco robit. Prestanu padat same.pocas tehotenstva nepadaju a po porode to len dohanaju. Ale je to smutne 😕
@juliane126 ja nekojim ale skor( dojim) lebo si odsavam a tak mu dávam.. prsnik uplne odmietal .kojila som iba 6 týždňov
@elliie neboj, druhe bude ine. Len nesmies dovolit, aby mu dali flasu a stale prikladat ked je hladny i na dlhsie. Samourejme, ak nebudu komplikacie.
Uz niekomu narastli zubky. My sme uz mali vsetky priznaky a zubky nikde.😉
@juliane126 môj ma tiež priznaky a zuby nikde 😉 slinta ako maly bernardin a vsetko naco dosiahne chce hned do papulky. Ruky samozrejme najlepsie obidve naraz a keby mal tretiu tak aj tu. Najlepsie, ked ma dudlik v puse a snaží sa tam napchat ruku a este aj hracku co ma v tej druhej 😂 Vyzera to ako mala pirana 😀 byva aj nervny tak inak ako doteraz
@juliane126 ja mam pocit ze uz cosi vidim ale lyzicka necinka este 😉 tale biele ciarocky no jednu vidim uz 2 tyzdne a nic....
@juliane126 môj malý sa narodil s veľkou pôrodnou hmotnosťou tak ako aj dievčatá preto museli byť kŕmené aby vylúčili cukrovku a každé sa hneď prisalo dievčatá som kojila tri roky a malého stále kojim pravdepodobne tiež do troch rokov 😊
@miriama11 ano ....mala lezat klasika vo vanicke ani za svet....ked jej zas podvihnem opierku tak sa spusti dole lebo sa s nou samozrejme smyka.
Svagrina ma ...jej dcera bola detto...a od 4mes ju davala do korytka a to bola zima januar...bud vajicko alebo to korytmo v sportovej casti.
Tebe sa nepozdava?
Nechcem vas sklamat..mojej starsej od 2.mes slintanie...od 3apol mes. Mala biele ciarky pod dasienkami...hore aj dole....a prvy zub 9ty mesiac
Teraz malej tiez vidno ukonceneho 3mes...zatial sa neprerezali..ale nervna pre tie zuby je neskutocne
@blondie257 ja mam uz druhy kociar taky isty a mne to problem nerobi, pekne sa tam vyspinka.
@miriama11 aky mas typ?
@blondie257 ved aj vo vajicku su v takej polohe tak preco nie 😉
@blondie257 ja mam bugaboo cameleon

napr moj nechcel piť feniklovy čaj s lekárne, kúpila som feniklový čaj s Dm /bio /pre mna nie je dolezite, ze je bio, zobrala som prvy, ktory tam mali/ a toto mi dnes vypil 50 ml, aj to je u nás úspech. Caj nechcel vôbec, ale už sme museli začať dávať, materské mlieko mi cez den nechce piť.