Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@oravocka ako sa inhaluje s babatkom vincentka? Mate na to pristroj?
Starsia vkuse cosi nosi zo skolky a maly mal uz 5x nadchu. A zima este ani nezacala.
@blondie257 no ja duuufam ze malej zuby pojdu tiez az kolo 10m . A nie skor.
@juliane126 inhalator mám z lidla, trošku viac hučí, ale ok. Je tam odmerka, do nej dám 4ml vincentky, zapnem, robí to takú jemnú hmlu a malú detskú masku priložím k nosteku. Malá ju obzuva, lebo všetko pcha do úst a popri tom inhaluje. Keď už nejde hmla, koniec liečby. 3x denne. Napíšem potom či nám to pomohlo😉
@blondie257 veď tak ako ja strasne niečo
@kitty18 ja sa musim tiez pochváliť. ..pretacame sa 😄 asi som musela prv napísať ze nie ...a teraz je to tu
@kchan stastna to mamona ze nevie co zuby mozu sposobit....
Zlatusik 😍
@kchan inak super bundicka ani nevyzera naobliekany ako snehuliak
@blondie257 no len snad mu to ostane 🙈😁 a dakujem 😘
@petrikazuzka to je vesticka a pod nou ma mikinku 😊 az teraz pozeram, ze to vyzera ako celok ☺
Babenky co davate drobcom ak ich ťapia zubky?
Ja uz zufala...neskutocne nervna je...ruku celu vopcha az ju napne a grca...
Hryzatka mame vseliake...len ked to nefunguje podla jej predstav to s nervou odhodi
Plus mam pocit ze ma z nutrilonu koliky odkedy jej nedavam probiotika
@blondie257 ja davam klamistad gel a pomaha nam vzdy ju ukludni ...
@katuscakzms tak gratulujem teda 😉 prospelo nam ze sme sa postazovali 😂
@kchan gratulujemeee...tak u nas to slintanie,pchanie vsetkeho do ust a nervozita riadne vystupnovala...
maminky existuje nejaka kniha, prip. niekde na webe, kde su suhrnne info ako prikrmovat, prip. aj receptar a pod. Nieco uz som si popozerala, ale pomohlo by mi nieco ako tahacik. Chystam sa to robit v tom parnom mixeri Avent, ak niekto mare zaujem teraz je za cca 84€ na brendon.sk aj na ostatne produkty Avent maju 20% teraz
Moja doktorka vrarla ze príznaky na zúbky mozu byť a zubky pribu az o 2 mesiace .....
Dievčatá moj syn ma 4 mesiace a váži 7.5 kg aje iba dojčeny je toto normalne?

@olylili drzte sa .....