Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jance333 slusala som aj dvihnut opierku aj vo vanicke..tam sa mi zosmykla a hned rev ..nevie kludne posediet a nenadhadzovat s ritou a kopat nohami...uz som ju dala aj do sportovej casti do vyvysenej polohy..no to uste kebo popruhy daleko....korytkove sedenie..ako vo vajci...tam vydrzala si najdlhsie no tiez cca 10min a rev....
Lehatko..hojdacka...
Esste ostava posledna moznost jedalenska stolicka 😂 tu este nemam...
Mne bordel nevadi...zatial sme nezakopli a nespadli 😂 oprane mame....teplo v dome tiez kedze kurime drevom....varim hlavne malej...a zvysok kaslem ci bordel abo nie....
Spanok je u nas ak sme doma super...dnes pospala od 9tej do.11tej...a uz haja zas....
No vonku ci inde kludne a dlhsie ako 20min nepospu...ona chce svoje miestecko..a moj palec v ruke kym nezaspi
@kattky daj vdiet ako ste podrastli...
Mna bolelo tiez tak vsetko...aj vytoky som mala a do tyzdna nabehli kramy...takze prve poporodne uz mam za sebou...ale boli hororove doslova
@blondie257 ja uz 3x som mala kramy. Predtym mi trvali 3 dni a teraz 6 na porazenie. Ja tiez vytoky take hlienove mam. Cez den ani tak necitim bolest skor vecer a v noci
Dievcata do kolkych stupnou chodite vonku s drobcami???
@katie23 ja sice nechodim casto ma prechadzky, lebo maly ich odmieta,ale snazim sa ho davat aspon na balkon na chvilku...a je jedno kolko je stupnov...cim chladnejsie,tym sa im lepsie spi...a je to pre ne zdrave...kamoska daval aj pri minus 20...chcela.by som aj ja,ak budu take teploty
@katie23 budem chodit aj ked bude mrznut no nie tak na dlho ako som doteraz chodila mozno na hodinu ci hodinu a pol zalezi kolko bude minus ale ak bude -10 a viac tak nebudem pre dospeleho je to neprijemne ten stiplavy vzduch nieto este pre dieta aby lapalo ten studeny vzduch..
@katie23 ja som citala,ze s takymi drobcami sa do nizsej teploty ako je -5 stupnov nema chodit von,presne kvoli tomu ako pisala zuzacka16,ze pre babo je tento mrazivy,ostry vzduch nebezpecny...my budeme chodit tiez vonku aj v zime,ale na toto si dam pozor,aby som jej ozaj neuskodila.
Môj šikovný synacik sa "naucil" ťahať vzduch do seba a pritom vydávať zvuk. Vyzerá, že to robí naschvál, že sa mu to páči, ale často sa až rozkasle a dráždi si tým priedušky. Ako takému malému vysvetliť, že to nemá robiť. Trhá mi to uší a aj nervy 😢
@petrikazuzka mam ho aj ja. Je uplne top
@nenuska25 ja zatial verim, ze bude perfektny...
@petrikazuzka je to velka pomoc 🙂
@petrikazuzka ja mam iny ale je to super vec .aj ked uz su vecsi a raz dva urobena cerstva vyzivka
@katie23 tiez chodim s malym dva krat denne von na hodku a pol. Ci slnko svieti alebo prsi...
@petrikazuzka uz som ho aj ja objednala, tak hadam budeme spokojne 😉
@kchan tiez z brendon? Ako ta cena je super pdla mna
@petrikazuzka ano ano 🙂 bola som tam osobne ale nemali ho na predajni. Z vrakune do Race som sa trepala aj s malym zbytocne 🙈 tak som ho objednala z netu, a cena je uplne super, ved som pozerala pouzivane a niektore nevedia co pytat za to, ze 70e za pouzivany 😏
No ked kupili za 120€ tak sa necudujem ze tak predavaju 🙃 ja prave rozmyslam nad receptami... paci sa tahacik mozno pomoze niektorym maminkam
@kchan
Inak ako je lepsie robit papkanie napr. najprv mrkva a potom na 3.den mrkva zemiak alebo len zemiak? a tiez potom ostatnu zeleninku ked budem pridavat brokolica karfiol a pod.
@petrikazuzka ja som 3.dni mrkvu potom 3.dni zemiak s mrkvou a dnes som dala len samotnu brokolicu..potom zas budem kombinovat napr.mrkvu s tekvicou a tak
@zuzacka16 a ako sa pridava a mixuje ryza, pohanka? Uvari sa a tiez zmixuje s niecim?
@petrikazuzka tak toto ti fakt neviem poradit mohe prve dieta no asi tak ako si pisala 😉 neboj aj sami prideme na to
@petrikazuzka prosím ťa, čo to stálo a kde si to kúpila, nečítala som celú vašu diskusiu...ďakujem

@slniecko323 ano dojcim preco ?