Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka aj ja som ho dnes kúpila tiež sa teším ked ho otestujeme 😍😍
Stale mi nie je jasne ci stale kombinovat zeleninu ak pridavame dalsiu alebo nie... napr. brokolicu skusit samostatne ci v kombinacii s mrkvou?
@petrikazuzka môžeš aj kombinovať aj nemusíš je to na tebe, ja skúsim že samé ak nebude chutiť skombinujem s niečim co chuti a uvidím.
@petrikazuzka ja som najskor samotnu mrkvu dala aby som videla ci jej zle nebude ako brusko boliet alebo sa nevyhadze..potom som k mrkve pridala zemiak..dnes len samotnu brokolicu som dala..zajtra tiez..potom mrkvu s tekvicou chcem dat..a tak skusat budem..
@petrikazuzka prisim ta a mas ten mixer a parny hrniec 2 in 1?...ja tam ten za tych 84€ neviem najst...vies mi hodit link prosim ta?
@petrikazuzka da sa aj takto ryza davat, ja som davala na zahustenie .inak neviem podla mna iba mixovat aby nezabehla ryza.ani nepamatam ked som dala prvy krat ryzu asi az jak mala zuby.
@matulka1981 je to ten 2in1
@matulka1981 pozeram, ze oni ho uz nemaju...asi ho stiahli z predaja...skus tam zajtra zavolat
@blondie257 nas bol v kocari asi 5x.....aj to s takym revom ze az....
@aaao ja nechapem cim to je...co im vadi...
Ja keby mohla ta naj ma vozia cely den a spala by som a spalaaa
@petrikazuzka no tiez ho nevidim...ja som zrovna v piatok ho pozerala za tych 84€ a hovorim si ze cez wekend objednam,potom som na to zabudla a vcera som to uz nevedela najst...asi sa im vypredali🙈porazi ma...skusim tam este zajtra cink...dakujem
@matulka1981 nemali to iba v ramci akcie black friday?
@petrikazuzka ahoj, ak chces, tak ti do mailu mozem poslat postup pri prikrmovani, v akom poradi co pridavas. Zoznam mam od pediatricky. Obe dievcata so tak prikrmovala, je to tam vsetko dost jasne popisane.
@olylili no ja som pri malej mixovala vsetko a podla mna to bola chyba .ja zas budem skusat pucit aby si zvykla na kusky.ale starsia celkovo bola hrozny jedak, mne uz vlasy dupkom stavali a este ked mi odhodila lyzicku z jedlom -to som uz myslela ze vypenim😂dufam ze teraz to bude lepsie
@matulka1981 ja som ho tam tiež hľadala a nenašla som...
Zienky ja som dnes zazila šok. ..nechala som malého na hracej deke,bol na brusku a blabotal si,ja som varila v kuchyni..po chvilke mi nedalo jeho hmkanie,tak som vykukla cez pult ze co robí a deka prázdna. .jeho nikde...ked som prišla do obyvacky tak on zalezeny pod stolom a neslo mu ist dalej ,lebo nevedel pokrčiť nožičky a dvihnut ritulu...no som sa poriadne zkakla ze pocujem ho ale jeho nikde ...
@katuscakzms to ti tak preliezol?no super sikovny je 👍 u nasej to este nehrozi aj ked deti vedia prekvapit 😂😂
@katuscakzms aj naš sa už plazi ako had dozadu mu to ide veľmi sikovne😂o chvíľu ti utečie 😀
@katuscakzms no aby ti za chvilu nezhodil stromcek vianocny 😉
@aaao velka nadej pride o 4 mesiace. Ked uz mozu sediet, tak tam v tom kociku vydrzia. Aspon kym nezacnu chodit
@zeytin budem velmi vdacna, ak mi to zaslete cez spravu internu. Vdaka

@cinnamon111 brendon sk necelych 84€ a doprava zdarma bola tusim