Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka hore baby dávali foto treba zatlačiť v proti smere hodinových ručičiek. Ked nato prídeš uz to ide v pohode len treba na to prísť, ja som ho dnes testovala a super u mna
@juliane126 nie dlho.
Ja tak isto a už sa pekne otáča na obe strany nepozorujem že by do tej ľavej viac ešte dám skontrolovať na poradni keď on je aj taký ťažkopadny lenivec pohodlný 😀
Boze! Hrozne co sa stalo mamicke co pisala v skupine MK na facebook. Neviem si ani predstavit co musia prezivat.
@katuscakzms môj uz ma dva dolné a tiež mu idu hore očné, ale nechc to ide radšej všetko naraz ako po jednom.
@katuscakzms Moj ma podobne a doktorka povedala, ze to este nepojdu zubceky, ze to jelen taka mala cysticka...
@katie23 no dcerka zvykla mat take bublinky na stoličkách. .este predtym ako jej vysli..ale toto niesu cysticky...toto uz su zubky

@kattky lozit a tvoj sa ani nepretaca. Nie je na to pripraveny. Casto deti sedia az 10mesacne,hlavne tazke. Najskor stvornozkovat a z toho sa same posadia.