icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
2. dec 2017

@kattky lozit a tvoj sa ani nepretaca. Nie je na to pripraveny. Casto deti sedia az 10mesacne,hlavne tazke. Najskor stvornozkovat a z toho sa same posadia.

podobova15
2. dec 2017

@petrikazuzka hore baby dávali foto treba zatlačiť v proti smere hodinových ručičiek. Ked nato prídeš uz to ide v pohode len treba na to prísť, ja som ho dnes testovala a super u mna

kchan
2. dec 2017

@olylili
@kattky my sme boli vcera u neurologicky, vsetko bolo v poriadku, ze maly je sikovny, a ze mame ocakavat ze kazdu chvilu sa zacne pretacat a baaam dnes sa stalo 😍 a to moc na brusku ani nechcel byt, no dnes ako sa pretacal tak na brusku velika zabava a smiechoty 😂

olylili
2. dec 2017

@kchan moj od narodenia len na brušku aj v kočíku v lete ....prečo ste boli u neurologicky?

kchan
2. dec 2017

@olylili lekarka nas poslala, nakolko preferoval jednu stranu viac 😏

kattky
2. dec 2017

@romi2 v pondelok mam volat o vysledky.

kattky
2. dec 2017

@juliane126 nie dlho.

olylili
2. dec 2017

@kchan jaaaaaj to je v pohode aj nas sledovala že viac sa točí na ľavú a teraz ok chlapi z toho vyrastú 😀😘

kchan
2. dec 2017

@olylili ano aj moj lavu stranu 🙂 ako ja si z toho tazku hlavu nerobim, snazim sa ho stimulovat na opacnu stranu a myslim, ze to pomaha 😉

olylili
2. dec 2017

Ja tak isto a už sa pekne otáča na obe strany nepozorujem že by do tej ľavej viac ešte dám skontrolovať na poradni keď on je aj taký ťažkopadny lenivec pohodlný 😀

katuscakzms
3. dec 2017

Aj nam uz idu prve zubky ...ale očné

kattky
3. dec 2017

Boze! Hrozne co sa stalo mamicke co pisala v skupine MK na facebook. Neviem si ani predstavit co musia prezivat.

katie23
3. dec 2017

@kattky A co sa stalo?

podobova15
3. dec 2017

@katuscakzms môj uz ma dva dolné a tiež mu idu hore očné, ale nechc to ide radšej všetko naraz ako po jednom.

katie23
3. dec 2017

@katuscakzms Moj ma podobne a doktorka povedala, ze to este nepojdu zubceky, ze to jelen taka mala cysticka...

katuscakzms
3. dec 2017

@katie23 no dcerka zvykla mat take bublinky na stoličkách. .este predtym ako jej vysli..ale toto niesu cysticky...toto uz su zubky

kattky
3. dec 2017

@katie23 zomrela jej dnes nad ranom dcerka. Dnes ma 5 mesiacov. Vraj vecer v spravach bude to.

miriama11
3. dec 2017

@kattky az mi je zle ked to citam .

olylili
3. dec 2017

@kattky náhle úmrtie alebo bola chorá?😱 To je niečo strašné

katie23
3. dec 2017

@miriama11 😂😂😂

kattky
3. dec 2017

@miriama11
@olylili pisala, ze zomrela v spanku, tak neviem.

miriama11
3. dec 2017

@olylili piatok ockovana v sobotu horucka a dnes zomrela .nevedia ci to priamo suvisi z ockovanim ma sa to presetrit.ale nahoda to asi nebude , som zvedava jak to vysetria 😕

olylili
3. dec 2017

@kattky a na FB je tiež skupina MK? Ako sa tam pridám

miriama11
3. dec 2017

@kattky pisala tu na konikovi? Dnes?

katie23
3. dec 2017

@kattky
@katie23
@miriama11 boze drahy uz som to citala😢😢😢

olylili
3. dec 2017

@miriama11 pre boha ja idem 19-teho na druhé očkovanie

miriama11
3. dec 2017

@olylili no ako ja som sa tak bala uz prveho ockovania a pri starsej som to vobec neriesila .a pri malej to boli strasne 2tyzdne.a teraz jak sa blizi druhe tam ma chyta panika.

olylili
3. dec 2017

@miriama11 ja pri dievčatách absolútne nič a teraz také strachy mám a teraz to druhé to nebudem týždeň spat určite

katie23
3. dec 2017

@katie23 Prepac blbne my telefon...uplne my prehodilo smailikov...😡Chcela som dat tieto😢😢😢

kattky
3. dec 2017

@olylili Junovky a julovky 2017MK