icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

martina772
3. dec 2017

@kattky nevieš v ktorých správach? Na markíze?

kattky
3. dec 2017

@martina772 neviem. Pytali sa no nebolo napisane.

nikol207
3. dec 2017

@martina772 ano na markize a aj v krimi

nikol207
3. dec 2017

Nás čaká druhé očkovanie 13.12 tak neskutočne sa bojím 😢 tak krásne dievčatko to bolo 😢

martina772
3. dec 2017

My sme nedali žiadne očkovanie.

lili_1
3. dec 2017

@olylili Júnovky a júlovky 2017 MK ....sa volame 🙂 som jedna z troch adminiek tak mozete posielat ziadosti 😉

olylili
3. dec 2017

@lili_1 dakujeeem už sme sa aj predstavili 😀

martina772
3. dec 2017

Pozerali ste tie správy? Čo vraveli? Nemáme TV 🙂

janulik2008
3. dec 2017

v spravach bolo o 5 mesacnom dievcatku kt zomrelo a bolo ockovane a sa mi zda ze malo teplotu ...
rano ho nasli uz bez znamok zivota. mna ale mrzi ze trz ked sa niekto opyta na ockovanie tak zeny budu automaticky odsudzovat ze precitaj si toto ... dieta zomrelo po ockovani atd. tak ci onak je to smutne ☹

martina772
3. dec 2017

Uvidí sa. Treba počkať na ďalšie informácie

jarunka102
3. dec 2017

Ach,aj nas caka ockovanie tento mesiac a mam z toho zmiesane pocity...strasne nieco co sa im prihodilo :( velmi ma to mrzi,babika malicka :( :( :(

slimstar
3. dec 2017

@martina772 určite to zametú pod koberec s tým očko, ten virolog táral nezmysly. Sú omnoho horšie nežiaduce účinky, to čo on opisoval, jednoducho klamal, podla mna. Nedalo sa nato pozerať.

miriama11
3. dec 2017

@slimstar samozrejme ze aj keby co bolo tak nepriznaju ze vakcina moze sposobit smrt ved by sa hromadne prestalo ockovat a to si nemozu dovolit.je to velmi smutne .

kchan
3. dec 2017

Paneboze baby😓😓😓 ja nedam maleho uz ockovat asi. Mame ist buduci tyzden a uz teraz ma z toho boli zaludok 😣

slimstar
3. dec 2017

@miriama11 ja som pozerala videoarchiv tv markiza tu na nete, ale tam to nedávali, videla som to až v tomto článku to video. http://www.tvnoviny.sk/domace/1897116_v-obci-mo...

Na jojke som nenašla dnešné správy, tak neviem , či to tam dávali.

slimstar
3. dec 2017

@kchan ja som nedala, ešte aj z iného dôvodu, taký papier sme dali dr a hotovo. Každý sa rozhodne podla seba, je to neustále omielaná téma, kde sú dva tábory. Mne stačilo prečítať zloženie tých vakcín, nežiaduce účinky a potom som hladala, skutočné prípady a ich nežiaduce účinky na detičkách. Strávili sme spolu s priatelom, nad tým hodiny a podla toho sme sa rozhodli, dala som aj na moju intuiciu. Mám a poznám aj konkrétne prípady z okolia, ktoré utrpeli po očko.

Ja som z toho velmi smutná, čo sa stalo, až mi bolo do plaču, krásne dievčatko to bolo. Malého stále kontrolujem, či dýcha.

zuzacka16
3. dec 2017

@slimstar bolo to aj na joj v spravach dnes tiez spominali ze mala v piatok ockovanie a potom teplotu..brucho ma z toho boli ked si pomyslim ze 11.12. nas caka druha davka

kchan
3. dec 2017

@slimstar dala som maleho prvy krat ockovat a nemal ziadne neziaduce ucinky, no zastruhany vlas by mi do zadku nikto nevopchal. Aj v case ockovania som o tom nebola 100% presvedcena, aj som chcela aj som nechcela, tlak z okolia je dost velky, ked povies zs nedas zaockovat pozeraju na teba akoby si bola z inej planety. Muzovi ked som povedala, ze by som nechcela dat zaockovat maleho, bol proti. Budem sa s nim musiet o tom vazne porozpravat. A po tomto pripade som uz uplne proti.. ja maleho tiez stale kontrolujem ci dycha. Akonahle ho nepocujem chrapat uz som na nohach a pri postielke. Monitor dychu tiez kazdy vecer zapinam ako sa ukladame spinkat.

slimstar
3. dec 2017

@martina772 tu je to video, hned na začiatku https://krimi.joj.sk/archiv/2017-12-03-krimi

diannna
3. dec 2017

@zuzacka16 nas v utorok druha dávka a mala mi nema ani 5 mesiacov. No nedam ju

slimstar
3. dec 2017

@kchan Ja viem, tiež som si s tým prešla, je velký tlak okolia, ale väčšinou to robia takí, čo nemajú ani ponatia, o tom, čo tá vakcína obsahuje. Doktorka ma ani nijako nepresviedčala, dala som dôvody na papier, povedala som je to aj osobne a hotovo. Mne sa zdalo, že toto nebolo prvýkrát, Jednoducho sa jej to stalo už mnohokrát.

kchan
3. dec 2017

@slimstar teraz som si to pozrela a mam dost. Ani nezaspim 😓

kchan
3. dec 2017

@slimstar aky papier prosim? Sama si si napisala dovody?

zuzacka16
3. dec 2017

@diannna my tiez budeme mat po ockovani za 7.dni 5.mesiacov

jance333
3. dec 2017

och, ženy.. my ideme na poradňu v utorok. dá sa očkovanie odmietnuť, resp. požiadať o posunutie na neskôr?

slimstar
3. dec 2017

@kchan tuto na tejto stránke, je aj niečo spísané po právnej stránke, čo by ste mohli dať na papier, sú tam aj nižšie vzory. My sme si spísali svoje, v podstate sme to odložili na neurčito, aj preto, lebo otec má nejaké zdr. problémy /my sme neodmietli, ale odložili a máme nato dosť podstatný dôvod/. Doktorka to pošle na nejaký úrad, kde vám pošlu pokutu, ale aj nemusia.

http://www.slobodavockovani.sk/news/ako-odmietn...

@jance333 dá sa posunúť aj na neskôr, ked nepodpíšete ten informačný súhlas, tak ho nemôžu dať zaočko. Odkladá sa aj ked je malé bábo choré, alebo by mohlo mať nejaké zdravotné problémy, kde sa neodporúča očko, alebo ked to odložia rodičia, prípadne absolútne zamietnu.

diannna
3. dec 2017

@jance333 my ideme tiez v utorok, a mala mala vcera teplotu 37,4 po odratani mrzutá bola hnackuje ale to bude zo zúbkov ze jej idu a nechcem ju trápiť este očkovaním. Chcem tiez odložiť a dúfam ze lekárka nebude proti

diannna
3. dec 2017

@zuzacka16 moja bude mat 5mesiacov az 21.12. A ockovat ju maju 5teho co mi pride velmi skoro ked ju ockovali pred mesiacom a teraz znova

miriama11
3. dec 2017

@diannna neviem kam sa ponahlaju z tym ockovanim.

petrikazuzka
3. dec 2017

😢 nemam slov, bojim sa, my este len 1x sa mame ockovat v januari kvoli rehab. cviceniam 😓