Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@anaj44 ahoj, viete na isto ze je to ekzem a nie novorodenecke akne? To moze pretrvavat dost dlho. Ten jedalnicekmpri ekzeme je fakt dost obmedzeny. Takmer nic.
@juliane126 boli sme na koZnom a dokonca ešte nemáme ani prvé očkovanie lebo čakáme že sa to zahojí
Baby ...aj my sa ideme
Momentalne uz 4.den davame rekordy...........spime AZ 15min doobeda...15min pobede.....
A to je hore od 6tej.....a spat ide o 19tej
😒🙄😠😠
Oprava " aj my deme pochvalit....."
@blondie257 och, nezavidim. A to ja mam pocit, ze moj malo spi. Doma 30-50 min a von aj 2-3 hodky. Ale je spokojnucky, to je hlavne.. Moj Mikulasko 😊
Baby drobec ma uhryzol do bradavky...ako to osetrit, aby to zabralo...zatial to chladim😯😯😯Objavila som mu dolnu 1-tku...ako chranit druhy prsnik...dat si klobucik???
No my so spankom bojujeme tiez stale...cez den polhodinky obcas da aj hodku..v koci ak sa zadari tak polhodka no vacsinou ideme z prechadzok s malym na rukach a kocik tlacim...a o vecernom zaspavani ani nehovorim...na dlhooo
Baby prosim vas, vcera aj dnes mal maly ako prikrm batat s cukinou. A od vcera ma riedku stolicu. A dnes som mu nasla dalsi zub. Je ta stolica spojena so zubom alebo s prikrmom? Alebo to k tomu pripisat oboje?
@kchan podla mna je to od zubka 😉
@slniecko323
@miriama11 dakujem baby ❤ rano mal na tom len akokeby poranene dasienko a poobede uz bol zub vonku 🙈 pri hnacke zo zubov musi tiez prijat viac tekutin? Lebo ja do neho neviem skoro vobec dostat vodu ani caj
Pozeram, ze vacsinou tu mate problem so spinkanim.... Ja mam doma sipkovu ruzenku... Teda sipkoveho princa, dnes od 11.30 do 15.30... Cez obed krasne prespi take 3 hod aj viac.
@zeytin my Ti budeme len tisko a mozno aj trosku hlasnejsie zavidiet 😂😉👌
@kchan a je babo plne dojcene? Ak ano, tak to postacuje..
@zeytin veru veru tisko zavidime, ale aj doprajeme, ked uz my nie aspon iny niekto nech pospinka ❤️
@slniecko323 nieje dojceny, je na UM..
@miriama11 vypije mi tak 50-60ml cistej vody/caju za den... malokedy sa stane ze vypije velu 160ml flasu ..
@kchan krm ho tak ako je zvyknuty a ponuknaj tekutiny. Ak nebude chciet, tak ho neprinutis. Nieje to infekcna hnacka, nema taku intenzitu, nezdehydruje ho, netreba sa stresovat. Postupne prejde. ☺
@slniecko323 dakujem za rady
@miriama11 🤗

@blondie257 dakujem,srandicky😉😂