Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@slniecko323 naaaadhernyyyyy Mikulasko ...😍
Spinkala dobre aj 3-4hod potiahla ale zuby nedavaju pokoj cez den...
A vzdy ju nieco zobudi...a chce aj hajat len nevie zaspinkat naspat
@blondie257 dakujeeeeem 😘😍
@blondie257 nas spi teraz rovnako. Ale isto zuby. Hnackuje od zac. Nivembra ale kvoli hlienom. Sople, hrdlo, sople, hrdlo. Skolkarske darceky. Dnes uplne vodnate. Takze ani den
@juliane126 aj Em hnackuje...take kyslaste smradlave..bleee...
A dsienka sa jej tam menia ..zubky sa zakladaju...chudatka ako ich to musi boliet....
Oddychu. Inak je to take zlaticko. Smejko. Ked je chory,a nevladze ani pretocit. Asi dceru nepustim do skolky.
Ale ja Vám niekedy aj závidím tie maličké bábätká malá už má o mesiac aj niečo 2 a pol roka :D 🙂 a nedávno to také bábo bola 🙂
@eja118 ja si musim na Em odpozorovat aby nebola dlhsie hore ako az 2apol hodky...vtedy zaspava tazko..prehadzuje sa ..reve od zlosti...uz je az moc unavena...to je cez den.
Vecer...bolo tiez zle...ale nakoniec som prisla na to ze ju bud drzim za rucku pevne..alebo ju hladkam po brusku aldbo masirujem chodidlo...nieco z toho vzdy zaberie na ukludnenie aby sa utisila. A este s s nou pred kupkanim rozpravam..mojkam...ziaden hluk krik ci zvuky z telky a pod..co najviac kludu...potom sa okupeme...vo vanicke jej netriem gelikom dasienka..pohram sa snou...ona mi dviha nozicky a ja jej pusinkujem chodidla...to zboznuje...proste taky relaxacny kludovy rezim...nerada je na prebalovacom pulte ked ju vyberiem z vanicky tak sup s nou v osuske este na manzelsaku postel..pomasirujem ju olejcekom a spievam jej...Ej pada pada rosicka..a toto vie ze uz ideme spat....a ked uz vidim ze je taka nesvoja...poobliekam ju..dam mliecko..chytim za rucku...a ona ao vypije mliecko dam cumel a zaspava....
Obcas je to tazsie ked ma velky rozruch cez den...ale ukludnujem ju ako som ti pisala...rucka.nozka brusko...take jemne hladkanie..
Ked uz ani toto tak beriem na ruky a spievam a prechadzam sa kym sa neukludni...a potom do postele
Ahojte mamicky su tu nejake ktore dali ziadost o clenstvo v skupine na fb a ete nie su potvrdene?
Zajtra nas caka poradna som zvedava na vahu a dlzku.....a ockovanie na 5mes...ach jaaaaj bojim bojim bojiiim...dufam ze to bude s kludovym priebehom ako to prve....🙏🙏🙏🙏
@blondie257 nás tiež čaká očkovanie a poradňa 19-teho bojím sa ako prvého ale zase som zvedavá na váhu pred dvoma mesiacmi mal 8 kíl teraz bude asi okolo 9-10 veď deň noc je na ceciku
@katuscakzms skus zistit preco nechce hryzatka...alebo najst co by mu pomohlo..
Svagrinej chlapec chcel len drevene kusat....nasa zas tvrde drevene nechce...len take silikonove ohybne makke..ani ta zirafka sofie ju nebavi...co ju este bavi je makka kaucukova piskaca hracka este po starsej...ale ze uplne makka je..
@olylili tak nasa mala naposledy 5970g to bolo presne na 4.mes
Tak som zvedava.
Och moja mas co dvihat a este s tou tvojou speci extra tenuckou postavou...pfuuu....klobuk dole
@blondie257 veď a teraz sa fešák nejak rád vozí na rukách chce všetko sledovať položím tak hned nervy krik a sada si 😀 mám fitko pri nemu ...držím vám zajtra prsty nech to zvládnete ľavou zadnou 😉
@olylili no jj my furt sa nosime tiez...vsetko chce vidiet..chytat...
Uz zvazujem kupu nosica vola sa to hipseat...ma to svagrina,jej prva dcra mala v polroku 10kg cisto kojena..nevladala ju nosit a potom si ju dala do toho hipseat..super vec...na bedra si das taky akokeby sedak..tam si drobec hopka a tym nezatazuje chrbticu...prizipsujes k tomu ten nosic a ruky mas volne..da sa drobec nosit tvarou k sebe aj od seba
Braska tak aj kosil travnik s malou...syna tak uspavali..on az nohami kopal ako sa tesil ked videl ze si braska dava nosic
@blondie257 fíha som ešte asi nevidela to by bolo niečo pre mňa dosť by mi to pomohlo
@olylili poslem ti foto...tebe by urcite pomohlo..mne tiez kedze aem furt nq rukach
@olylili
http://www.hip-seat.sk tu vies kupit..ma to aj krasny dizajn...
Daj si do google hipseat ....a najdes kopec obrazkov ako to nosit...
Vpredu vzadu...a cisto ibq anq tom podsedaku ...ak uz chces ruky volne prizipsujes ten drziak nosic a fungujes
@olylili ja aj kociar predam..zbytocne mi doma zavadzia...a kupim ten hipseat..teraz sa nosime v manduce...
Kupim ten hipseat ..
Mamicky ako sa Vam dari pouzivat vajicka teraz v zime...uz som sa asi na to aj pytala, u nas ziadna sanca, ked je naobliekany :( uz asi 3mesiace nepouzite, som z toho dost nestastna...lebo nase vajicko bolo moja srdcovka...uz som aj dala na inzerat a slubila som ho uz jednej kocke...ale zrejme ozaj uz je nerealne, aby sme ho pouzivali kym je zima (hlavne myslim ako nadstavec na kocik namiesto vanicky). No a zase niekedy v aprili to uz bude mat 9mesiacov, to bude uz velky na vozenie vo vajicku na kociku, ze? cize myslite, ze mozem so spokojnym svedomim predat? a uz kupime taku velku...ktora zostane v aute...
@petrikazuzka ja som vajicko uz tiez vylucila..beriem ho nevyhnutne len ked musim...napr ked soferujem sama a musim ju mat vpredu poddohladom...
A uz mi je aj tazka nosit a dvihat ju s vajckom.
Kupila som autosedacku 0-25kg
Teda ano mozes kludne predat a pouzivat klasika autosedacku
@blondie257 dakujeeem 😘
@olylili nie je zac....
Uvidis ze super vec....
@blondie257 ja mam pocit ze odkedy ma take navrete dasna zu zubkov tak odmieta...on pokuska a akoby ho to bolelo tak vyhodi a zacne plakat...a to mam velku zasobu hryzatok aj po dcerke...najviac vydrží kuskat tu zirafku-nohy alebo kusacku kaucukovu ale tiez len kratko. .drevene som neskusala,uz som pokukovala po niejakych ale este nekupila ..
Mamky ktore mate deti s refluxom a davate im sirup Gastrotus..ako ho vase deti znasaju,zaberá im,davate po každom jedle ?
@katuscakzms moja ho znasa dobre dokonca mam pocit ze uz zacala aj menej vracat a boli sme aj na kontrole a zlepsuje sa nam to .... A davam po kazdom kojeni ale ak davam tuhu stravu tak nie ...
@katuscakzms ja som ho nedavala po kazdom jedle...a taky samotny ani nechcela...ale ked sa povrackala,tak som jej ho dala do mlieka,spapala a bolo dobre 🙂 a nam zabral,lebo uz nevracka chvalabohu 🙂

Baby co mate problem s uspavanim drobca...dajte rady finty ako na to...nakolko uz,sa,to stava neznesitelnym...cim dalej je to len a len horsie...nieze by slo k lepsiemu bo prave naopak...☹ uplne som z toho vycerpana..