Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
cavte baby dnes som bola pozriet babo ma 7 cm taky drobcek neviem ako vy ale ja mam strasne velke brucho ako v 5 mesiaci neprehanam toto je tretie tehu vraj aj tym mam velke brucho od zacciatku ...som trpla ked som sa sla odvazit pri sestricke ale tie rezne a salat a ocka a vsetko po vianociach mi nabrali len kilecko mozem byt v klude nie cakala som viac ?? pri tomto tehu som si dala predsavzatie ze nepriberiem vela lebo pri prvom aj druhom som vazila takto ... povodna vaha pred tehu bola 50 kg v 9mesiaci 98 kg a 4 mesiace po porode som vazila 47 kg a ked kukam na tie cisla su to extremne cisla teraz mam 60 kg a mne tak chuti jest ze sa nemozem ovladat :(
@nenuska25 ďakujem za povzbudenie, viem že teraz bude ťažšie zohnať termín...Ja som mala ísť pôvodne na antolsku, tam som volala ešte pred vianocami a už ma nechceli zobrať...volala som aj dr holanovi ale ten má na najbližšie dva týždne úplne plno...No nič, zajtra ak sa dovolam do gin-fivu budem múdrejšia...
@marcelkaemmka u mňa podobne. Druhé tehotenstvo, 14tt a brucho ako keby v 5-6 mesiaci 🙂 Nafúknutá ako balón.
Ahojte. Tak teraz som bola na to 3D/4D. Malinke bolo lenive, ale zda sa ze vsetko v poriadku je. Som v 13tt+6 a malicke mera 76,1mm. Urobili nam krasne fotecky.
@sunflower80 doktorka povedala ze uz je to vporiadku, uz ani nespinim tak uz len čakám kedy ma pustia domov
@kattky Ahoj chlapcek bude ujjj takto mam tesi manzel chcel holku?
@kattky že 60% ...😀 to ako vyrátali 🙂
mne môj Dr. povedal, že ak chcem ísť na to 3d/4d tak mám radšej počkať do toho 20týždna, vtedy je už všetko presnejšie, aj tie merania aj pohlavie.
Mne pri synovy tvrdili traja lekari,ze je to dievca od zaciatku az ku koncu.A nakoniec bol nas krasny chlapcek moja Laska najmilsia najkrajsie slova mi vie len on povedat))))).Moj chlap zivota.

@kchan aj Cunderlik je fajn, mňa učil gyndu.