Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky Ja nic. Ale mam velku vychodiskovu vahu 😔 Doktorka mi vravela, ze by som nemala pribrat viac ako kilo za mesiac 😕
@shannonldy Tak ja doteraz som 1kg pribrala.
@kattky Pekne, uvidime, co bude dalej! 😀
@kattky wauuu to je super
@shannonldy
@vierkadominik1
Sama som sa tomu cudovala, lebo brucho mam vacsie. Som myslela, ze cca 5kg som nabrala.
@kattky 🙂 mozes bit rada tak nepriberas ty ale babo
Zienky ja som zatiall 11tt, a som schudla zo2kg,pretoze v zaciatku tehotenstva chrípka,tak vtedy nechuti.jesť,potom.nevoľnosti,nedavno 2dnova viroza zaludkova..a proste cele.tehu nechut na jedlo a nevolnosti,ked sa najem zle,keď.som hladna zle..ale uz je to trosku lepsie..skusam.co mozem..
Ahojte mamičky 🙂) takže dnes mám za sebou ultrazvuk meranie nt a pod. Všetko je v poriadku, bábätko je zdravucke na tento trimester má všetko čo má mať 🙂) a čakáme... Na 90% dievčatko :-* doma mám 2 chalanov tak sa tešíme celá rodinka veľmi, no pre mňa je základ, že je zdrava🙂
@vierkadominik1 no ved chvala bohu pekne rastieme.
Ja idem zajtra na utz a vyhodnotenie krvnych testov....dufam, ze bude vsetko v poriadku. Mam trosku nervozitu z toho 😔
@gabrielenka neboj vsetko bude OK..ja tiez vysledky krvnych testov budem vediet az na dalsej poradni..si priamo z TN?
@zuzacka16 byvam pri Trencine v dedine a k doktorovi chodim do TN...uz nech mam po tom nech mam klud 😔 a mozem v klude spat.
@gabrielenka aha rozumiem 😉 no to kazda sa boji aj tesi zaroven na poradnu..ja az za tyzden a pol a som tiez v strese lebo som mala zapal mocovych ciest a neviem co malinke 😔
@zuzacka16 ja som mala zapal mocovych v 5 tt a brala som aj antibiotika ...potom som aj spinila tak som skoro 3 tyzdne brala Duphaston....cize tiez mam obavy aby bolo male zdravucke.☹
@gabrielenka tak antibiotika som brala aj ja,dnes rano som mala posledne no male nepozerali ci je OK iba pred troma tyzdnami na poradni ked som bola tak tiez sa bojim co bude o tyzden a pol..ved zajtra daj vediet ako si dopadla
@gabrielenka Aj ja v 5tt som mala zapal mocovych ciest a taky, ze az krv som cikala a nato este aj mykozu som chytila. Ale preliecila sim si to urologickym cajom a na mykozu som mala vaginalne kremy od gynekologa.
@lyly11 ahoj, da sa nt zmerat i na obycajnom ultrazvuku ci si bola na 3D? Citala som,ze sa to meria do 13tt+6 a tebe ukazuje, ze si v 15 tt. Ale kdesi som citala, ze babo ma mat menej ako 8,x cm, potom uz je neskoro, aby nieco videli.
@kattky ahoj, mozem sa spytat kedy ti brali krv na kombinovany test? Tento tyzden, ci uz skor?
@lyly11 Gratulujem ako sa citis pri tehu holku?ja pri synovy som bola velmi chora vkuse som odpadavala niszky tlak a navaly.Teraz nic mi nieje.Len obcas lenivost)))))).
@juliane126 ahoj teraz 2 januara. Bola som v 13tt+6.
@juliane126 aj to ma najprv brali na ultrazvuk, lebo nevedeli ci mi vobec ten kombinovany test budu robit kvoli velkosti babatka. Ale male malo 76,1mm tak robili ten ultrazvuk a na konci mi brali krv.
@juliane126
No tento test sa robí na 3D 4D a áno bola som už podľa predchádzajúceho ultrazvuku začatý 15 týždeň, čiže 14/1 no keď som prišla na ultrazvuk pomerala ho a vyšiel jej týždeň 13/4 čiže 14 🙂bábätko bolo dosť skrcene čiže ja si myslím že termín ostane ten prvý ale nevadí to je také predbežne 🙂a naša láska má už 12 cm🙂 takže asi sa to da normálne 🙂
@lilianna1xs
Ďakujem veľmi pekne ja sa vôbec necítim ináč ako pri chalanoch... A ešte by som povedala ze som omnoho krajšia 😀 vážne nemám žiadny flek na tvári ani vyrazku(vraví sa ze dievčatko odoberá krásu) a akurát na začiatku ma pobolieval ľavý vaječník. Vraj to ukazuje na dievčatko 🙂
@lyly11 ))))),Kazda zena ma to inak ozaj,moja babka mala 8deti a vravela ze pri höllisch tak vedela zena je dievca lebo prvy mesiac Mala prehanky len rano,pri chalanou jej bolo zle oder zaludka.
Sorry moj telefon pise sam.hollisch som chcela ze holka.
Ahojte, prosim o rady a skusenosti ci ist na 3d usg v 12tt ku dosedlovi alebo ku dankovcikovi. A napiste mi prosi ci vas zobrali nacas alebo ci ste cakali dlho aj napriek objednaniu na presny cas. Dakujem.
ja idem v pondelok ku dosedlovi, ide to velmi rychlo dlho sa nenacakas,,, len sa moze vyskytnut, ze medzitym niekto rodi a musi odist odrodit :D ja som tam tak minule bola...sekcia trvala asi 45 minut, cize na to ze este aj odrodil tak to bola rychlovka v konecnom dosledku a bol dobry, vysvetlil, posrandoval, dal fotky a tak.... toho druheho nepoznam, tak neviem porovnat.
@mit

@kattky ja 4 kil a to som uz13tt+1d