icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

renulki
16. jan 2017

Ahojte stem sa len informovat ako to je s rodicovskym prispevkom kedze este poberam na jedneho syna a cakame druhe ;))

ala90
16. jan 2017

lilianaa ja si dám 1 kávu denne to babätku neuškodí bez kávy nemožem byt 🙂

1aduliatko1
16. jan 2017

@renulki budeš mať nárok na materskú?
ja som tento prípad, teraz poberám rodičovský príspevok na malého, potom sa pôjdem prihlásiť na materskú - mám nárok a potom zase rodičovský. Rodičovský sa prehlási na menšie dieťa a bude sa poberať do jeho 3 rôčkov....príspevok je len na 1 dieťa, nie na 2.

renulki
16. jan 2017

@1aduliatko1 ok dakujem za radu ;))

kattky
16. jan 2017

Ahojte mebola dneska niektora z vas v lidli kuk na tie tehu veci?

zuzacka16
16. jan 2017

@kattky ja som bola, no nekúpila som nič, ja som chcela najmä tie legíny, no zdalo sa mi to priveľké, takže budem kupovať, až keď mi už bude fakt všetko asi malé a hlavne, aby som si to mohla aj vyskúšať..

gabrielenka
16. jan 2017

Bola som pozret....tricko este ako tak ale tiez mohlo byt o trosku mensie ale leginy vidim tak ze tak za 2 mesiace minimalne budem nosit😅

1aduliatko1
16. jan 2017

mne muž kúpil gate, ale ešte som ich nevidela...tak som zvedavá

wewe1986
16. jan 2017

Ahojte babulky,
ešte idem síce 24.1.k lekárovi,ale už to mám potvrdené.
Srdiečko nám bije.
Termín pôrodu 7.7.2017.
Ešte nevieme čo to je..Ten pocit je krásny.
Snažili sme sa o babenko 2roky.
Podarilo sa 👶💖.

kattky
16. jan 2017

Ja som chcela aj tu zavinovacku co do vajicka. Velmi sa mi to paci no pojdem asik az zajtra

kattky
16. jan 2017

@wewe1986 blahozelam ❤

map0007
16. jan 2017

@lilianaa ďakujem😉 kavicku som nepila prve 3 mesiace,teraz si robim sem tam ked ma boli hlava,dam bud šrotovu ale len jednu malu lyzicku,niekedy neskafe,alebo kapucinko😉

nenuska25
16. jan 2017

@map0007 ja som mala virozu pred 3 týždňami a všetko ok. Neboj sa, ak sa budeš cítiť veľmi zle a hlavne teplotu v tehotenstve treba riesit!!!

nenuska25
16. jan 2017

@lilianaa ja pijem kávu normálne aj 2 denne a ak ma pamat neklame tak moja diplomovka hovorila, ze káva nemá žiaden teratogenny účinok na dieta. Skor bylinkove čaje treba dať pozor, káva kľudne ak ti chuti daj si

zuzacka16
16. jan 2017

@wewe1986 gratulujem a máš krásny termín pôrodu 😉

nenuska25
16. jan 2017

@wewe1986 gratulujem!!!!

kattky
16. jan 2017

@wewe1986 ja mam termin 6.7. 😂

lilianna1xs
16. jan 2017

@lilianaa ja pijem kávu kvôli tlaku musím ale ináč mu nejak veľmi nechuti ale vypijem ju,mne lekár vravel že mám vypiť javubraz denne takze nepozerám či píšu všetko čo je zdravé je dobre....Poznám po niektoré prípady či fajčili celu dobu a deťom nič nebolo...takze myslím si že jedna káva vôbec neuškodí keď Úz mi aj lekár odporučil.

ikonica
16. jan 2017

@lilianaa kavu mozes, jedna dve nic nepokazia... ja ked som sa pytala lekara, ze co na nizky tlak, tak mi povedal, ze kavu kludne mozem... zvykla som pit 2 denne pred otehu... ale teraz mi nechuti.... musim sa prekonavat, aby som ju vypila a tlak mi spon trchu stupne a som schopna aspon nieco urobit a nespat stale 🙂

blondie257
16. jan 2017

Ja som mala furt nizky tlak pred tehu,kava rano musela byt inac potom bolest hlavy a nastup migreny...tlak.som zvykla mat 96/65 kava vzdy pomohla,teraz kava bleee ani vôňa,kaviarne nadaleko.ale tlak vysoky priemerne 130/100 .... S tlakom bol problem aj pri prvom tehu. 😠

kattky
16. jan 2017

Zienky, tak uz mam tu zavinovacku z lidla co som chcela. Je naaadherna ❤

kitty18
16. jan 2017

@kattky aku zavinovacku mali ? ja som tam nevidela ziadnu :(

ttami
16. jan 2017

Ajojte dievcata,som tu nova a chcela by som sa k vam pridat,tiez mame termin v juli,konkretne 23.7.2017,podla PM.Podla usg som 12+1,lebo sme boli na ivf-2pokus a uspesny,aj ked s plno zdr.problemami😢zajtra ideme na morfologicky usg,som zvedava ze aky bude vysledok,absolvovali ste to???

sonulcicka
16. jan 2017

@kattky ja 7.7. 🙂

sonulcicka
16. jan 2017

@wewe1986 Gratulka veľká 🙂
My máme ten istý dátum 🙂 takže teraz sme začali 16. týždeň a zajtra idem na poradňu, tak som zvedavá. TRošku sa aj bojím, lebo som malinké už dlho nevidela a čakám, že by sme mohli vedieť už aj pohlavie.

lilianaa
16. jan 2017

Dievcata dakujeme za nazory, fakt je ze sa ohladom kavy dost rochadzaju. Ja mam cely zivot nizky tlak ale odkedy viem o babatku, kavu som nepila, tak uvidim co poriesim dalej.

slimstar
16. jan 2017

Ja som tiež pozerala a uvažovala nad tou dojčenskou podprsenkou z Lidla. Ale teda ešte neviem veľkosť a čo keď budem mať ešte väčšie prsia 🙂 Tak s tým počkám. 🙂
Tu som našla aj taký článok o tom, ako vyberať http://veu.sk/index.php/aktuality/1547-ako-si-s...

a ešte článok akú základnú výbavičku kúpiť http://veu.sk/index.php/aktuality/1548-zakladna...

slimstar
16. jan 2017

@lilianaa ja som počula, ževraj káva nevplýva na tlak. Ja kávu nepijem a mám vysoký tlak / oproti môjmu normálnemu tlaku pred tehotenstvom/, na prvej poradni som mala 130/78. 🙂

ikonica
16. jan 2017

no neviem mne sam gyndos povedal ked som mi spomenula nizky tlak, ze dajte si kacu... co tam po tom ze mi nechuti co som tehu 🙂

zuzacka16
16. jan 2017

@slimstar aky ma byt optimalny tlak teda?niekto hovori ze 120/80 ini zas 130/80..