Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianaa mne lekar povedal ze kludne 1 kavu si mozem dat ked som ju pila doteraz..telo je na to zvyknute
@kitty18 no presne na doma a hlavne na dvor su dobre pouzite veci na valanie sa. Len neviem odkial kocik kupit. Tu u nas su moc drahe tie s tou vanickou a zase na konikovi alebo na bazaroch ani taky nieje co sa mi lubi vacsinou na zapade su. A zase ked od ruky by som kupovala, tak chcela by som ho aj vidiet. Mne sa lubia tie s tou plastovou vanickou, ale nie tie co maju tie retro kolesa ale obycajne.
@kattky no ja led som zhanala tak praveze na vychode sa mi pacili 😂 ale nakoniec som z galanty kupila ale mam tam svokrovcov tak som sa mohla ist aj pozriet nan ... Tiez by som nekupovala len tak ... Ja som pozerala hlavne na velkost vanicky a aby nebol nejaky farebny ja som chcela neutralny kremovy ...
@kattky Ahoj bola som z lekara tak ma trocha zjazdil kvoli vahe 6kila som pribrala od novembra ))))).ja sa ani necítim že som toľko pribrala.Bude to zevraj Holka takto vidí .Muz hneď lekarovy písal ruku povedal mu môžeš si robiť zbrojný pas.😲
@kitty18 chcem sa opýtať načo je tá rybacia masť?
Ahojte baby, nám dnes dvaja lekári povedali že to vidia na 60-70% na chlapčeka, len drobec vôbec spolupracuje, vystrkuje len riťku z boku 😀 a dnes sa mu aj štikútalo, bolo to zábavné ako to s ním kmitalo 😀😍 moja láska ❤
@lilianna1xs to je na zapareniny na ritku ale nemusis ju mat je vela druhov kremov napr nivea baby ma uzasne sos krem aj proti zapareninam potom je aj bepanthen alebo sudokrem ci rybilka je ich vela na trhu 😊
Dnes v noci, ma niečo ako keby pokúsalo v bruchu zvnutra. 🙂 Ale som sa nalakala, až som vyskočila z postele 🙂 Kúsavá bolesť na lavej strane, za chvílu odoznela. Aj vy to tak pocitujete ?
@lilianna1xs na zapareniny 🙂
Ja budem kupovat skoro vsetko akokeby bolo prve,kedze mame v case porodu uz skoro 11r rozdiel,vsetky veci som dala svagrine od vanicky na kupanie,oblecenia az po kociar,dokonca aj hracky,postielku obliecky,osusky proste vsetko pre deti kedze som uz nedufala v miminko.Svagrina to pouzivala uz pre 2 deti,a dost vela veci si zevraj vzala jej sestrakedze sa usiluju o babo,tak si vzala tie schopnejsie aj nove.Takze ja budem kupovat vsetko odznova.
Ja mám doma 4,5 ročnú dcéru a komplet všetky veci od jej narodenia si odkladám, neverili by ste, koľko toho je! Katastrofa, normálne máme plné podkrovie, takže verím, že už veľa dokupovať nebudem, asi len letné veci 62, lebo prvú dcéru som mala na zimu. Fakt je, že teraz vidím, že som mala aj zbytočnosti, ktoré som až neskôr zistila, že nevyužijeme.
A inak keď ste spomínali tú rybaciu masť, mne sa osvedčila najlepšie, aj teraz ju isto kúpim.
@lilianna1xs no ja idem zajtra na poradnu na odbery, ale pochybujem ze my bude ultrazvuk robit
@lilianaa mne sa pri prvej dcere len rybacia mast osvedcila,skoda tych mojich veci po prvej dvere,ta bola augustova teda by veci aj sedeli velkostne...ale tak nevadi,aj tak vsetky boli ruzove viac ako neutralne a co ak bude chalpec 😀
@zuzacka16 keby to bolo na tehulke tak.si asi davame robit ultrazvuk stale,ze? Baby a inacnie je to skodlive pre piskotky nase?
@blondie257 ja by som prijala keby sa ultrazvuk robil minimalne dokedy necitime pohyby ... Lebo ja osobne som nervozna ci je vsetko tak ako ma byt ked malinke este necitim ... Ved ako moze aj ta doktorka vediet ze je vsetko ok ked ten ultrazvuk nespravi... Tym samozrejme nemyslim na nic zle ale tak kusok obavy tam je ...
@kitty18 ja som bola dnes u doktora a som myslela že ma pozrie kedže som tam bola s mykozou a som mu hovorila, že ma bolí kostrč a kríže a len pohmatom ma skontroloval sono nerobil a ja som myslela, že mi spraví či je všetko ok 😒 takto budem nesvoja až do 2.2. kedy idem na poradnu..........keby som už cítila pohyby je to niečo iné ale takto neviem čo sa vo mne deje☹
@kitty18 suhlasim
@gabrielenka aj teba trapi mykoza? Co ti dal? Bo mne sa opakuje uz druhykrat .. 😒
Ja idem na poradnu 1.2 a tiez v podstate trpnem ci vsetko ok....mna boli to roztahovanie maternice..hlavne v oblasti rezu po sekcii, a to uz je 10r odvtedy
@blondie257 aj ja už mám druhýkrát ☹ prvýkrát som mala gynoflor + klotrimazolum krém a teraz mi dal znova gynoflor a fluomizin mám to striedať....tak uvidím na koľko budem mať pokoj😅 a na to, že ma bolí kostč a kríže a že cítim bolesti pri rozťahovaní maternice na to som dostala magne B6.
@blondie257
@gabrielenka babeny tak ja mám tiež mykózu a tiež ma bolí kostrč a ako keby aj panva a lekárka mi včera dala macmiror a tiež ma skontrolovala pohmatom a povedala, že je všetko OK a to som mala aj poradňu, no nechcela mi robiť ultrazvuk, ale som ju poprosila, lebo ja som mala aj zápal močových ciest a chcela som vedieť, či je malinké v poriadku, tak potom urobila..a na to bolenie kostrče a panvy mi povedala, že mám cvičiť na fitlopte, žiadne magne B6 mi nedoporučila, tak neviem..
@gabrielenka mne dal lekar macmirror prvykrat ...teraz sa mi to vratilo zas...kazal mi probiotika uzivat aby sa candida nepremnozila a vyhybat sa bielej muke a sladkemu.sladke nejem vobec,lebo mi je z toho zle ale muka je kus problem,kedze sojove rozky teraz neskutocne zboznujem a so syrom 😀
Citala som ze v tehotenstve z dovodu hormonalnych zmien je to casty problem tehuliek.akoze nie je to extremna mykoza,nemam vytok len to neprijemne svrbenie 😠
@zuzacka16 magne B6 mám ale nie moc len sem tam pretože sa z neho rodia veľké deti tak aby som nemala problémy potom................ale včera večer ma neskutočne boleli tie kríže a kostrč. Aj mna sem tam pobolieva tá panva nie je to zavčasu?

@zuzacka16 optimálny je asi 120/80.
Tu je článok a rady, tlak v tehotenstve:
http://najmama.aktuality.sk/clanok/226439/na-tl...