Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ahojte kočky. Tak dneska som bola naa prvej poradni. Robili mi odbery a aj kontroloval mi doktor krcok. Vsetko je oki. Dokonca mi povedali, ze nemusim ist na ten morfologicky ultrazvuk v 20tt, ze ak mam teraz vysledky v poriadku, tak je to zbytocne a ze aj onii mi urobia tie merania na dalsej poradni. A este novinka, ze na 100 percent to bude chlapec
@kattky tak pokiaľ ti urobia v tom 20tt oni merania, tak je to OK, keď tam nemusíš ísť, no ja som objednaná už na ten morfologický, lebo moja lekárka to nerobí..a to že ti meral krčok, hm to mi je novinka, mne moja doktorka v pondelok vôbec nemerala, dokonca ani sono mi nechcela urobiť, že sa v 15tt nerobí 😕 a gratulujem k pohlaviu, ja si ešte musím počkať
@zuzacka16 Tak, ja som tiez bola prekvapena a ani za ultrazvuk nepytali peniaze ako vzdy pytaju ked robia. Povedal mi, ze ak budem mat krcok v poriadku, tak tam nebudem musiet casto chodit. Z kombinovaneho testu mam vsetke vysledky oki iba tam pisali, aby mi castejsie ultrazvuk robili, lebo ze moze hrozit, ze moze byt babatko mensie a ze mi ma dat aspirin, ale on mi povedal, ze podla neho je to este zbytocne brat ze sa uvidi vsetko o mesiac na poradni, lebo vysledky mam zo vsetkeho oki.
@kattky tak u mňa neberú peniaze za ultrazvuk, ale to bude asi tým, že robí iba 3krát počas tehu 😉 a tebe robili asi preto, lebo ti to tam napísali..no ja mám tiež výsledky z prvého odberu krvi, teda toho prenatálneho skríningu OK a teraz brala krv opäť, lebo sa budú výsledky porovnávať, to je asi ten kombinovaný test..a ten krčok vlastne som si teraz spomenula, či mi lekárka aj hmatom nekontrolovala, lebo ja mám aj výtok a tak som normál na kozu išla a pozrela ma len prstami a povedala, že tam je to všetko OK, tak neviem
@kattky no mne lekárka v pondelok vypísala výmenný lístok na ten morfologický ultrazvuk, takže predpokladám, že nebudem platiť nič..ale idem tam aj s priateľom, takže si asi dáme aj nejaké fotky spraviť, za ktoré samozrejme budeme musieť zaplatiť, no chcem mať nejakú pamiatku, takže niečo si dáme urobiť..tak keď ti oni to spravia, určite by som tam nešla, veď to je podstatný rozdiel dať 5 Eur a 50 Eur 😉
@zuzacka16 ved jasne. Nam na tom 3D urobili 6 fotiek po 2x a na usb. A zase mne priatel povedal, ze tu moj doktor mi neda fotky na usb a tam hej no som mu povedala, ze castovat nejakych 70 km do Kosic, dat na cestu tam aj spat a este tam 50€ nechat tak to radsej pojdem k mojmu a dokopy aj s cestou ma bsetko vijde na 10€
@zuzacka16 aj ja si chcem zajtra od môjho dr. vypýtať výmenný lístok, malo by to byť potom zadarmo...len som zvedavá ako sa zachová, lebo on odporúča iného doktora - samozrejme súkromníka...si dohadzujú biznisy..ale tak 40e človek na ceste nenájde
@1aduliatko1 mne ho dala moja DR automaticky nemusela som nic pytat..tak uvidim potom no my chceme aj s priatelom nejake fotky z toho tak budeme urcite platit
@zuzacka16 mne pri malom nedal nič..iba povedal, že sa mám objednať ak chcem....ale teraz som si zistila u iného dr, že to môže byť zadarmo...jasné + foto za poplatok
@1aduliatko1 asi zalezi od lekara kazdy ma ine postupy zvyklosti a podobne..pokial budes mat vymenny malo by to byt zadarmo
@zuzacka16 tak k nam male prislo velmi rychlo asik aj na prvykrat. Doktor sa cudoval aj nasi doma, lebo som viacej prisebe, tak vsetci si mysleli, ze budem mat s tym problem. Doteraz to bolo take premna obycajne no dnes ked mi povedal doktor pohlavie a ze na 100% a konecne aj tu tehotensku knizku som dostala, tak to opat inac uz beriem 🙂 asik to uz zacinam vsetko pomaly vnimat ze fakt som tehotna 😀
@kattky Gratulujem malému princový.

@lilianna1xs dakujem moja velmi pekne 😘
@kattky no ja som tiež plnšej postavy a to podotýkam že plnšej 😂 takže na mne ani tehu ešte nie je vidieť a ja som predtým aj dlho brala antikoncepciu, tak možno to bolo aj tým, že som otehotnela až rok po vysadení, neviem..ty si až teraz dostala tehu knižku? ja ju mám už od 7tt týždňa, čo sa mi zdalo, že až moc skoro to bolo zas 😉

@kchan dr. slezak , na strecnianskej, vyborny, zaplatis 35 eur, co je super