Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@gabrielita3 ja som bola raz u vestici a ta mi povedala, ze ked chcem otehotniet ta ze musim schudnut a chvala bohu podarili sa. Aj ked o prve som prisla pred 3 rokmi v 5tt, ale teraz ked som na zaciatku spinila ihned som letela do nemicnice a udrzal sa fesak maly
@gabrielita3 ono ževraj potom na druhýkrát to ide ľahšie, ak to nešlo moc na prvýkrát 😉 a čo sa týka toho že nikdy nebudeš mať deti prirodzene - mám kamarátku, ktorej povedali ešte ako 17-18 ročnej že NIKDY nebude mať deti, že šanca je 0,01% a teraz má 3 krásne zdravé detičky 😉
No tak ja tiež nie som nejaké chudelo a my sme dieta pocali na prvykrat...Ale inak závisí aj na chlapovi, moj je vysokansky a praveze chudsej postavy so svalmi 🙂
Sak vám pošlem foto bruska a fakt mám pocit ze velke na tento mesiac....
@kattky no ja sa toho nebojím, ja sa toho skôr obávam 😂 ten môj sa mi smeje, že len dobre že nepriberáš, lebo ako potom budem s tebou chodiť von - že budem musieť s tebou len driblovať 😂😅😝 no super, že je to chlap ako sa patrí, že sa drží, keď si už raz o dieťatko prišla, držím palce aby sa držal malý ešte ďalších 5 mesiacov 😉
@zuzacka16
@kattky ja som mala take obdobie ze som sa kvoli tomu strasne trapila chceli sme mat dieta nieco spolocne ake potom som si povedala ze ok dostudujem najdem si pracu zacala som cvicit zdravo jest schudla som 10 kg a pred skuskami mi bolo zle som si myslela ze z toho a odrazu dve ciarky tak sme mali vianocny darcek 😊 v juli sa mala narodila a teraz mame este aj rovnaky tp pri druhom 😊
@gabrielita3 jeeeej to je super!!!
@gabrielita3 tak ja som sa poriadne kvôli tomu trápila, lebo predsa som už stará kofa 😂 a stále sa ma každý pýtal, že kedy bude malé a podobne..až nakoniec som sa na to vykašlala, prestala som to riešiť, že čo má byť to bude a prišlo to potom samo od seba..a to máš krásne obe detičky budeš mať júlové, ešte keby v jeden ten istý deň, tak by to bolo aké krásne 😉
@zuzacka16 no som zvedava velmi kedy to pride na mna 😊 mm mi stale hovori ze sa narodi rovnako ako Miuska ale ja myslim ze teraz to pride skor 😊
@nenuska25 ty mas este take pekne mini brusko ja uz vyzeram ako pred porodom 😂
@gabrielita3 no ja mám termín 9.7. no keby sa to narodilo 7.7. nebola by som proti, to by bol krásny dátum 😉 ale tak je mi to v podstate jedno, len nech je to všetko OK a nech ten pôrod nejak zvládnem 😉 a už vieš, čo to bude? či?
@zuzacka16 ja som sa 9.7. Narodila 😊 neboj zvladnes ja som sa bala vytrapila povedala som ze druhe nikdy a opat som sa na to dala 😊 na vsetko zabudnes ako uvidis tvoje babatko ... ja si prajem len nech je v poriadku a zdrave ☺ neviem este lebo som u dr bola naposledy v 10 tt on mal dovolenku a az buduci tyzden iden na poradnu to budem uz 17 tt mozno mi povie aj pohlavie
Ajojte,tak vcera sme absolvovali morfologivky usg a sa zmenil datum porodu na 30.7 a vyzera to tak ze budeme mat dievcatko 😍 ,sme od zaciatku mysleli ze bude chlapcek🙂 a zasli sme do lidla na nakup a som neodolala a som kupila body😎,dr.vylucil vyvojove vady,ale kvoli mojmu veku odporucil konzultaciu na genetike,ale bolo to nadherne ju vidiet,ako si tam plavala a ako menila polohu😍
@gabrielita3 no keď som sa už na to dala, tak budem musieť bojovať do posledného konca a už to nejak odtrpím, prežili ostatné, musím aj ja..tiež hlavne nech je malé v poriadku a hlavne zdravunké, čo tam po mne..aha no to by ti už mohol povedať, ja som bola teraz v pondelok bola som na prelome 15tt-16tt ale som sa zabudla opýtať na pohlavie, nevadí, počkám si mesiac 😉
Moj manzel slubil detickam ze v nedelu pojdeme do bazena najradsej by som jesla ale bez mojho dozoru by sme zrejme deti uz nemali... Ale svagrina ma desi ze nesmiem ist ze jej to vravela lekarka ze tehotne sa doslova NESMU kupat len sprchovat ak co je pravda
@marcelkaemmka no toto neviem, že by sa tehotné nemohli kúpať, ja som toto riešila s mojou DR pred Vianocami, lebo sme boli vo wellness medzi sviatkami a povedala mi, že plávať môžem, že je to veľmi dobré, len voda NESMIE byť termálna..a kúp si tampóny napustené takou vazelínou, tie ťa ochránia pred prípadnou infekciou..
@marcelkaemmka tiež som sa pytala dr.edte pri prvej a tiez vravela ze nesmie byt horuca voda a pouzit tie tampony z vazelinou.
Inak ja sprchujem v dosť horucej vode ale mne to robí dobre ze sa mi tak uvoľní teplo potom....

Baby ja som teda tiez plnsej postavy o prvu dcerku sme sa snazili 4 roky a ani nevieme ako sa podarilo a tento nas druhy zazrak sa podaril na prvykrat ... a to mi tvrdili ze nikdy mat deti prirodzene nebudem 😊