Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Baby ja som bola dnes na kontrole.Sestricka aj doktor mi strašne vynadali lebo som zatiaľ pribrala už 7 kg.Mam 174 čím a 67 kg..Myslite si že to je na prelome 16-17 tt naozaj moc?ja sa cítim dobre.Do pŕs mi to išlo určite tiež lebo z jednotiek mám veľké trojky.Sestricka mi naordinovala pomaly diétu ..aby do ďalšej kontroly o mesiac to bolo len kilo..Hm? :(
@zara_24 ked im sa to povie...mna v prvom tehu drbali za to , že som nepriberala...potom som priberala kilo každé 2 týždne..dokopy som mala +20kg čo už bolo dosť 😀 😀 😀
niekto pribere aj z vody, a niekto môže jesť aj neviem,čo a nepriberie...
@nenuska25 @1aduliatko1 veď ja nestresujem.Ja som bola doteraz v tom že to je normálne ...zjem všetko čo ide okolo mna ale aj tak🙂 teraz aby cely mesiac som sa zaoberala váhou Ach...takze myslite že 7kg zatiaľ je v pohode? :D
@zuzacka16 a kde kupim tie tampony v lekarni ako sa to vola ? Dakujem vam baby
@marcelkaemmka áno ja som prišla normál do lekárne a pýtala si tampóny pre tehotné a dali mi..ale baby spomínali, že aj v DM drogérii sa dajú zohnať..
@zuzacka16 tak aj kvoli veku ma poslala a brali mi aj krv na tie parametre kt sa rykaju vyvojovych vad,nastastie som nezvracala len mi vzdy pobede bolo strasne tazko,teraz uz pomenej,ale ja man aj kopec problemov,lebo som prekonala vlastne este odznieva ovarialne hyperstimulacny syndrom,a zatial som nebriprala skoro nic,brucho mam akoby som sa poriadne najedla😝 na zaciatku som skor schudla,uvidime ze co bude dalej,
Prave som si urobila krupicu,mnaam fajna s maslom a sa chcem opytat ci mate nejake zvlastne tehotenske chute a ci niekto trpite zapchou??😝
Caute kocky,sa rozbehla debataaa,heh no na mne vidno akurat tie 4kg co som pribrala,kedze nosim kdesi vzadu viac do krizov. Pri prvej dcere som priberala dost a vidno nebolo na bruchu,skor zmena na tvári bola,teraz znova sato opakuje. Pri prvom tehubolo az v 6 mesiaci ze somtehotna no teraz mampocit ze uz teraz vidno na bruchu
@ttami chutesutake ze vojdem do obchodu..keduz najdem konecne co by somsi dala,kupim,pridem.domo a chut presla 😀
Co musim mat je veeela vody a syr karicku s paradajkami do sojoveho rozka 😀
Spociatku to boli pomarance a kysle uhorky,teraz uz ble. No kedze mi je stale ble...tak sama neviem co by som zjedla a ulahodilo by mne i piskotke.
Sladke ble,kava ble,caj ble
@zara_24 akože ja som naposledy pribrala 4 kilá celkom. Ale ono to nie je presné, lebo som sa potom vážila ráno doma a vyšlo mi, že som tolko nepribrala. Možno dve tri kilá. Ono keď sa na tú váhu postavíme oblečené, tak to skresluje. A vobec sa ako žena, necítim nejaká sádelnatá. 🙂 A akú diétu ?
@ttami naozaj mnam, krupicová kaša, ja som včera robila super mäkkučké palacinky. Ale celkovo nemám na nič chuť, už som všetkého objedená. 🙂 Teraz mám také malé nechutenstvo.
A este obcas zapcha tiez...aj napriek tym litrom vody co vypijem..nechapem kam to ide ked pokozka sucha ako dehydrovana....no potom to chodenie na wc...vrrrrrr
Mlieko som tiez mala chute,taky tyzdnovy zachvat ,teraz ani vôňa,
Akurat som rada ze uz jogurt zvladnem a acidofilne mlieko,predtym vsetko ble
Aj maso ble...
Heh zaujimave je ze mi je furt zle,no furt musim daco zjest bo potom este horsie ble....len cooo zjest aby nebolo mi zle,potom mi netravi,lahnemzadriemem a kuk vsetko sav tuk uklada😀
Ani tak ani onak...ale hlavne ze piskotka je ok....
Ja tiez nemavam ziadne zvlastne chute,akurat si tiez tak musim vyberat jedlo,aby mi nebolo zle a aj varenie mi velmi nevonia,lebo tie pachy,brrrr,ale uz sa to zlepsuje,a velmi mi chutia pomarance ale tie vzdy.a zapchu mam a tiez pijem strasne vela vody,sucha pokozka tiez a vlasy ako susienka musim nieco s nimi urobit ale mne sa tak nikam nechce chodit😒kupila somsi vlakninu najprv v prasku ale to bol taky humus,akoby som pila piliny,tak som kupila tbl no tiez uz sa daju celkom,ale teeba ich zjest rano 5 zapit dostatocnym mnozstvom vody,ale tie tbl su takee velkee,ale aspon pomahaju,ani nie tak vo frejvencii chodenia na vecko ako v tom,ze nesedim pol hodku na vecku pokial daco zo mne vypadne😒😢
@ttami no presne varenie je pre mna horor,pach mäsa alebo varenia,hrozne,okno furt otvorene.
Ja som bola zvyknuta bez problemov chodit denne na wc,teraz aj 3 dni nic a potom za den aj 3x a kus tazsie to ide e zas nie extremne.Snazim sa vzdy zjest denne nieco aby som.sla castejsie ale akosi nepomaha
@ttami skus slivkovy lekvar, susene slivky,kompot slivkovy,hrozno,figy,a mne velmi pomaha sosovica,ci uz polievka alebo privarok.
@blondie257 slivky uz ani vidiet nemozem,to ze ja som s veckom mala aj predtym problem,a teraz sa to zhorsilo tymi hormonmi a este si davam so spodu aj progesteron,tak dalsie hormony,sice doktorka hovorila ze aj ked ich prestanem brat,ze to sa aj tak neupravi,len pretrpiet,ale dakujem za rady 😉
@blondie257 ja mam presne tie iste stavy ako ty 😀 s tym jedenim. A tiez mi je este vzdy zle a ked sa nenajem ta este horsie. A tiez mam zapchu obcas.
Dievcata ako ste zadali do profilu termin a tyzden porodu??dakujem

@nenuska25 veď ja tiež lebo ja som aj zimomravá 😂😅 hádam tou sprchou tým našim stvoreniam neublížime 😉