Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zara_24 ja som len 14tt a pribrala som 6kil aj mne povedala menej jest.😀
@ttami ja akykolvek caj neznesiem,je mi z nich strasne zle,aj zazvorovy som skusala aj bylinkovy,bolo mi z nich tazko a vracala som.to iste kava.ani vôňa.pivo som si dala ked mi bolo najhorsie a netravilo,to pomohlo.tmave nie,to ma nasladlu chut a mi smrdelo.ani radler. Klasika pivo to ano.
@blondie257 joooj tak potom to mas tazsie,tak treba narobit zasoby piva domov🙂ale si myslim ze uz kazdym dnom to bude lepsie,drzim palce😉
@ttami diiiik, tiez dufam,ze sa to zlepsi 😉
Babenky kupujete uz nieco do vybavicky? Mne sa moc paci ten baldachyn nad postielku resp tie sady do postielok,mali ste to niektora pri prvych detickach? A tie lehatka,hojdacky s melodiami.
@blondie257 mi este nic nekupujeme,ani neviem, ze co vsetko.nam bude treba a zda sa mi to aj skoro,a ani sa mi nechce chodit po obchodoch,akurat na nete pozeram kociky,ze ake su ,postielky a len kukam jak puk na tie ceny 😲akurat vcera som neodolala v lidli a som kupila bodiky 😝
@ttami ja zatial len po nete sondujem,postielky mam dvoje,jedna do spalne na poschodi a druha do obyvacky dole,aby som mala.kde dat miminko ked budem varit a tak.akurat mi treba matrace kupit.
Mne sa vidi tiez skoro ale ak.najdem nieco co sa mi paci na nete za prijatelnu cenu tak to kupim.zatial pohlavie nevieme tak sa ani nenahlim.Po obchodoch sa mi nechce chodit,kedze este ta nevolnost celodenna furt ma unavuje.
@blondie257 ja sladke mozem ak mam chut ovsem. Teraz sme boli v kauflande a musela som kupit nanuk bo taku chut som mala. Bol uzastny.
Mne staci ta moja karicka a paradajky,to musim denne mat.Kiezby to ta vyzeralo aj na mne ze jem zdravo....ale na mne aj paradajka stukovateje 😀
@ttami ahoj, tebe to pohlavie povedali akosi skoro. Ja som bola skoro o 2 tyzdne neskor a povedal mi ze tam vidi znaky oboch. Ze naisto je to az v 20., najskorsie 16. 14 sa da nieco tusit - vsak su len 2 moznosti.
Dievčatá som v 12 tt a posledné tri dni sa mi príšerne zhoršilo všetko, slabosť nevoľnosť, na vracanie a ani neviem opísať presne všetko proste celočlovekovo hnusne a hrozne sa cítim. Doteraz som bola na tom o 50% lepšie ako posledné tri dni. To čo má byť? Všade som čítala že sa to už má zlepšiť a nie zhoršovať...
Mam super otca. Isiel domov z ceska, tak sa zastavil na salasi na nite a ovci syr. Mnaaaaaaaam je uzastnyyyy pochutnala som si 😂
Som si pozerala staru tehotensku knizku a zatial mam skoro vsetko rovnake, pribrala som 4 kg s topankami a babo je podla utz o cca. 4 dni väcsie ako podla datumu. Takze asi porodim este v juni asi 25 🙂. Len dufam, ze to tentoraz stihnem do 10 hod a budem predtym aspon trochu vyspata.
Len teraz ide vsetko akosi rychlo. Uz nosim tehotenske nohavice, predtym 6. Mesiaci svadba a niektori si nevsimli, ze som tehotna, pohyby uz citim par tyzdnov, dokonca mi babo uz vididelne trcalo v lahu, co nam v neskorsich mesiacoch neda spat. Hlavne pred spanim sa budu vrtiet.
Vcera som bola trosku nakupovat a v HaM mali super zlavy. Tak uz mam druhe gate, 2 tricka na kojenie a 2 kosele. Trochu fobia z dcery, kt. do pol roka ani neotvorila oci a do sekundy musela musela byt nakojena. Nevedela bez revu ani pockat, kym si ju prehodim z jedneho na druhy prsnik. Takze vzdy stresy. Kdeze by ta cakala kym si pripravim umele. By spadol dom.
😉
@kattky nite myslis korbaciky asi. U nas ich robila starka a teraz stryko. Najlepsie su, ked su cerstvo vytiahnute z vody. Na kila som ich jedla. Len teraz mi zistili intoleranciu laktozy, takze az tak nemozem, teda 3 roky som ich nejedla.
Ovcie vyrobky su teraz v zime v zacne. Najviac zboznujem bryndzu, ale najlepsia bude po jari. Len skoda, ze ju u nas nedostat kupit.
@juliane126 Akurát som teraz čítala diskusiu, že má mesačné dieťa a stále je nervózne a dudluje na prsníku a potom zaspí, resp. pije veľmi málo. Dúfam, že to nebude až taký horor v mojom prípade. Radšej ani nič nečítať. 🙂
Aj ja som si už dávnejšie, kúpila nohavice a elastáky, ale zatial nosím to čo normálne, len nemám zapnutý vrchný gombík. 🙂
@mit
Nevolnost moze prist hocikedy. Niekto ju ma do porodu. Co u teba nemyslim, kedze by ti bolo zle i skor. Mozno to mas len chvilkove a za par dni to prejde. Len sa riadne najedz v case, ked ti nie je zle. Lebo mne bolo zle z toho, ze som bola hladna. Pi pomaly po duskoch co znesies, nie narazovo, lebo i z toho je tazko. Mne je asi od 15. tyzdna ako tak dobre, len obcas unava riadne zasadne. Ale uz som bola i 2krat po hodinke lyzovat a 2 razy na bezkach lebo bolo konecne treba vyvencit obyvackoveho psa. Ale az v 2. Trimestri. V prvom som ledva zasla po malu do skolky 10 minut. Neboj cochvila bude lepsie.
@juliane126 mne to bolo tiez cudne,ale slova doktora boli:no a v 20 tyzdni vam poviem pohlavie,ze to bude dievca😉
@slimstar tak ja som si s kojenim uzila svoje. Som chcela vydat knihu ako sa to nema robit po porode. Porod ,,vobec,,nebolel. Bolesti prisli az potom. Neviem ci si viete predstavit ako sa citi zena co ju hodinu zasivaju, 2 noci nespi lebo rodi a druhu noc koji ked este nema mlieko, rozkusanymi bradavkami lebo dieta do piatej nechce zaspat a ked uz konecne zaspi, pride jej do izby muz spolubyvajucej s ryciacim deckom, lebo jeho manzelka sa nechala po 3 detoch sterilizovat a operacia sa pretiahla. Po troch hodinach revu vyse 4 kg valibuka pride ku mne sestricka a kaze mi nakojit malu, kedze place, bradavky bolia sta rozrezane ziletkou, daco cucne, ja vidim vsetkych svetych a mala konecne zaspi. Spinka dlho, celu noc, ja sa tesim,ze konecne klud, ale nie dlho rano sa zobudim s 2 modrymi balvanmi na hrudi, z kt. sa vyklula riadna zapcha a mlieko neslo von. Mala medzicasom dostala novorodenecku zltacku, takze mesiac len spala a kdetu co cucla. Lenze cucla a zaspala, mne sa vytvorilo este viac mlieka. Nakoniec sa mi spravili uz v porodnici take hrce, kt. Som sa mesiac nevedela zbavit. Dostala so 2 tyzdne horucky, lekar mi dal antibiotika, nezabrali, tak druhy tyzden dalsie. Ani tie samozrejme nezabrali. Uz som ani ruky od bolesti nevedela zdvihnut ani si sadnut. Kazde kojenie v revoch, horuckach...skoro 3 tyzdne to trvalo kym im trklo a urobili mi punkciu. 2 velke striekacky hnisu mi vytiahli a za 2 dni znovu. Konecne som sa mohla tesit z baba, kt. po mesiaci konecne prestalo mat zltacku.
@ttami to bral s humorom. Mne nechcel nic prezradit i ked uz ocividne mal tusaka
Čaute žienky, ja som bola včera na poradni, všetko ok, dr. ma potešila, že aj všetky vysledky z krvi som mala ok. Pribrala som zatial 2kg, ale teda počíta mi váhu až od nejakého 10t a predtým som sa nevážila.
@zuzacka16 mne robí sono každú poradňu zdarma, nemá ale 3D, ale neva, hlavne že vidím babätko, včera si tam rúčky naťahovalo ❤
Čo to bude ešte neviem, bolo otočené na boku a ani náhodou sa nedalo pozrieť pohlavie, takže si musím min. mesiac počkať

@kattky ja som.ai teraz dalajednu jefinu piskotu...a mi ble....strasne...a taaaak by somsi dala puding..cokoladovo-matovy. Naposledy som urobila dvojitu davku,lebo takuuu chut som mala...no jasne uvarila som a vsetko zjedoli dcera a manzel. Ani kuknut som nemohla nan. Vsetko co i len kus sladke je bleeee