icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
19. jan 2017

@lilianaa moja tiež nemá 3D iba 2D, no to stačí aby človek videl to malé stvorenie a mne nebude robiť každú poradňu sono, lebo mi povedala, že z medicínskeho hľadiska je to zbytočné, pokiaľ teda samozrejme nemám nejaké komplikácie..naposledy čo som bola, tak mi nechcela robiť, no urobila mi na moje požiadanie, lebo som sa bála, keďže som mala zápal močových ciest..nabudúce by mi mala normálne robiť, lebo tak to mám aj v tehu knižke napísané..no a v 20tt som objednaná na morfologický ultrazvuk, tak tam tiež budem vidieť malé ňuňu 😉 každý lekár je iný, niekto robí, niekto nie zakaždým

ttami
19. jan 2017

@juliane126 pohlavie dietata sa da urcit uz od 12 tyzdna,ale najpresnejsie je od 20,tak uvidime,ze co povie toho 30.3😉nam je to jedno,hlavne,aby bolo zdrave to je zaklad,lebo clovek je furt na pochybach,v dnesnej dobe skoro vsade su len zle spravy😢,aj teraz v stredu idem na kontrolu na gyndu,tak sa este opytam aj tam,ze co pani doktorka vidi🙂

kattky
19. jan 2017

@juliane126 tak my iba vtedy vsetko mame ak oco ide z ceska domov, lebo tu pri mas na vychode niesu salase. Chodi tam niekde pri Lubochni co je salas krajinka. A tak preto pisem nite lebo iba tak su nechane a niesu posplietane do vrkocov

kattky
19. jan 2017

@ttami mne od 12tt tvrdil lekar, ze budem mat chlapceka, na 3D tiez mi povedali ze chlapcek a vcera moj gynekolog mi potvrdil na 100% ze to bude chlapec 🙂

ttami
19. jan 2017

@nenuska25 @zuzacka16 uvidime co to bude,najpresnejsie bude az v tom 20tyzdni,ale na kontrolu idem teraz v stredu na gyndu,tak sa pani doktorky popytam,ze co ona vidim svojim odbornym okom😉,mne sono robi kazdu kontrolu,sice ja som tam dost casto,kvoli tomu syndromu co som vam spominala,mam este vzdy zvacsene vajecniky,este su tam aj pozostatky volnej tekutiny😔a neplatim za sono nikdy,u kazdeho lekara je to individualne☹

zuzacka16
19. jan 2017

@ttami tak preto ti robí sono zakaždým, keďže tam máš nejaké problémy alebo respektíve si mala, aby keď čosi hneď podchytili či vylúčili..ale niektorí lekári robia vždy aj pri bezproblémovom tehu niektorí iba 3krát za tehu..tak sa drž, aby bolo všetko OK, to si prajeme všetky 😉

zuzacka16
19. jan 2017

@kattky salaš Krajinka je super, nádherné to tam aj je a výrobky majú tiež fantastické, vždy keď ideme okolo tak sa tam zastavíme 😉

ttami
19. jan 2017

@kattky srdecne blahozelam,mi sme od zaciatku boli v tom,ze to bude chlapcek,uz sme aj meno vyberali a ja ho vzdy volam jergus🙂😉,ale chlapcenske mena sme vyberali podla januarovych,kedze obidvaja s manzelom mame meniny v januari,a dievcenske vobec netusim,lebo tych mam velky zoznam co sa mi pacia😕

ttami
19. jan 2017

@kattky @zuzacka16 no veru,preto a preto si musim pichat aj fraxiparin az do konca tehu,sice na poslednej kontrole na hematologii mi vysli zle vysledky aj geneticke mam tam rozne mutacie,tak ci tak by som ten fraxik musela uzivat,jeeej aj vy chodite na salas krajinka??aj mi vzdy ked sme sli do martina a spat co sme tam chodili do centra kvoli ivf sa tam furt zastavili😉je tam super,aj tie zvieratka a to jedlo mnaaaaaam🙂

nenuska25
19. jan 2017

Dievcatka...Akurát som bola u zubára na tej preventívke v gravidite....Ja som ten typ cloveka, co ma 1 plombu v zivote....a chodím poctivo na preventivky.... a našiel mi kaz na dolnej stolicke tak hneď mi ho aj spravil....a hovoril, ze aj ďasná mi viac krvacaju, ale že inak super ze sme to podchytili ten kaz....a ze v ramci gravidity máme 2x narok na preventívku hradenu poistovnou...tak mi povedal ze mám prísť az ked sa narodí, keďže som mala vždy zdravy chrup, len ide o to, ze v gravidite asi fakt sa kazia....ja som mala naposledy kaz ked som mala asi 16 rokov....

nenuska25
19. jan 2017

Takže sup sup k zubárom krasavice 🙂

zuzacka16
19. jan 2017

@nenuska25 ja som tiež objednaná k zubárovi 3.2. a tiež doteraz som nemala problém so zubami, tak uvidím potom 😉

gabrielenka
19. jan 2017

@nenuska25 presne ja som tiež bola minulý týždeň a aj mi spravila kaz :( a mám prísť ešte aj v máji na druhú prehliadku..............a poviem vám tie zuby sa teraz asi fakt viac kazia lebo v nedelu som kusla a zacítila som že ma bolí osmička a to nebude sranda keď mi ju budú trhať v tehu veru :( 😢

zuzacka16
19. jan 2017

@gabrielenka jasné zuby v tehu sú viac kazové, to je normálne, lebo dieťatko berie všetky živiny, no nejaké vážne zásahy ti v tehu robiť nebudú, to keď tak až potom 😉

gabrielenka
19. jan 2017

@zuzacka16 ahoj tak volala som ohladom tej toxo ☹ ešte jeden výsledok nie je takže si mám volať zase na budúci týždeň v stredu................sa to ťahá ako hovado ☹ dúfam, že to bude dobré.

nenuska25
19. jan 2017

@zuzacka16 Haha mojej máme ťahali osmičku v 8. mesiaci 🙂-

zuzacka16
19. jan 2017

@nenuska25 fakt? no tak potom neviem 😨 ja si nedám keby čosi 😂😅

zuzacka16
19. jan 2017

@gabrielenka fakt? a to preboha kam zasielali tie výsledky keď to tak dlho trvá? och už to nejak zvládneš, ale uvidíš, bude to dobré, len sa robia dôležití 😅

ttami
19. jan 2017

Ja uz taku kontrolu u zubara mam za sebou,brrrrr a kazala dr.prist tak v 6 mesiaci,mne sa este teraz prepchavala 8 vpravo dole☹,zas ma bolelo ucho,usta otvorit bola katastrofa,ake tie 8 su riadne paskudy,nechapem naco sa vypchavaju,aj tak su s nimi len problemy a clovek si s nimi len vytrpi najprv pokial vyjdu a potom ked ich tahaju von a jasne ja co sa bojím m chodit do zubara ta mne sa vsetke 4 prerezali,aj to furt len po kuskoch😨😢
@gabrielenka prosim ta to kam posielali tvoje vysledky,ze tak dlho na nich cakas??ufff,drzim palce,aby boli na 1😉

gabrielenka
19. jan 2017

@ttami ja neviem ked som ráno volala povedala sestrička že zavolá do laboratória lebo neprišli všetky výsledky, tak som volala znova vraj to KFR budú robiť až začiatkom budúceho týždňa neviem z akého dôvodu?😠 ale vraj si mam zavolať o 10 a doktorka mi povie či jej nestačia výsledky čo sú .............tak som volala znova a doktorka povedala že potrebuje všetko tak si mám volať až v stredu☹ Trenčín čo ti poviem👏

kattky
19. jan 2017

@zuzacka16
@ttami
Ja som tam nikdy nebola, ale sestra bola v Lubochni s dcerou na liecenie, lebo na 4 roki dostala diabetes typu 1 tak si to tam v tej krajinke velmi chvalili len malu neter tam uhrizol ponik za ucho tak to bolo bolesti a potom iz len oco tam zachadza ked ide z ceska domov.

kattky
19. jan 2017

@ttami ja mam tiez vsetke 8 pretezane a v oktobri ked som otehotnela tak na zaciatku mesiaca som skoncila kvoli tomu na zubnej pohotovosti a brala antibiotika. Tiez som nemohla ani v noci spat.

ttami
19. jan 2017

@gabrielenka to nevadi,ze dlhsie to trva hlavny je vysledok a dufajme a drzime palce,aby bol na 1,aj ked to cakanie je najhorsie😢
@kattky aha ja som myslela,ze di tam bola,to nevadi dakedy bude aj to a uvidis ako tam je a segrinej dcere uz je lepsie??ma aj inzulinovu pumpu??ufff nezavidim,ze az tak ta to bolelo ,ze az atb si musela brat,ale teraz uz lepsie???uff ja uz sa "tesim"ked mi ich budu trhat,brrr,uz teraz mi je zle z toho☹neznasam bolest,ved uz aj porodu sa veeeelmi bojim,ale utesujem sa ze sa moze dat epiduralka tak to dajako zvladnem,sice este neviem,ci pojdem cisarskym abo prirodzene,lebo mam lavopravy skrat na ❤,tiez mi to teraz zistilizistili,ked som potrebovala predoperacne na odber vajicok a som mala zle ekg a je to vrodene😒

kattky
19. jan 2017

@ttami neboj vsetko dopadne oki aj porod zvladnes. Neter nema pumpu. Davaju to az vo vyssom veku a aj to nie kazdemu robi ta pumpa dobre. Tamarka je pichana 4x denne a berie aj nocny inzulin

ttami
19. jan 2017

@kattky ze pozdravujem menovkynu😉a jej by sa az az zisla ta pumpa,je to velmi dobra vec ,ziadne pichanie,zatial koho poznam sa nestazuje,ze ju ma😉a vdaka za povzbudive slova🌹,niekedy ma uz chyta panika,brrr

blondie257
19. jan 2017

Panika z porodu chyta aj mna 😨 uz teraz.....cisarsky to uz viem a pripravena ak by na to doslo...uvidime....len nech su tie nase miminka ok

nenuska25
19. jan 2017

@blondie257 esteze my prvorodicky neviem co nas caka, co? :D

kattky
19. jan 2017

@ttami to je dobre, ze je veeeelmi statocna a ze z toho pichania si nic nerobi. Uz si sama aj glikemiu mera. Netreba jej ani mamku, len nech ma mna a mojho priatela a vzdy sa len pyta ze kedy sa uz narodi babatko ze mi bude s nim pomahat 😍

ttami
19. jan 2017

@kattky zlata je😍
No veru este ze mi prvorodicky nevieme co nas caka😝
@blondie257 cisarsky bol aky??v pohode??si bola v celkovej narkoze ci spinalku si mala??

kattky
19. jan 2017

Chcem sa spytat. Neberiete niektora aspirin? Kvoli tomu, ze by mohlo byt babatko male? A zaostavat na vahe?