Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky no to hej euricka sa rychlo kotulaju,ale ja vzdy hovorim,ze radsej chodit po oslavach ako po pohreboch😒mi este tiez nic nemame pokupene,ale to este ma cas,a ani sa mi nechce chodit po obchodoch,naistejsie sa citim doma,akurat chodime na take dlhsie prechadzky,chlad mi robi dobre,som zvedava ako budem znasat teplo,inak slnko zboznujem🙄
My keby nemame doma bazen tak sa roztopim v lete .. rodila som v juli v tych najvacsich teplotach a tie poradne pred porodom spotena opuchnuta otras dufam ze teraz nebude take teplo
@slimstar @gabrielita3 no ved toho sa tiez obavam,ze ako to budem znasat,ked bude teplo,no uvidime co nas caka,aspon ze existuju ventilatory,klima,a s cim sa dievcata kremujute??mate neake speci mliela proti striam??lebo ja pouzivam tmavomodre mlieko nivea,tu znacku zboznujem
@ttami ja sa natieram z dm babylove mama vyživujúci olej 🙂
@ttami tak ja mam iba sadu bodikov a zavinovacku no a este ciapocku a capacky. Kocik az v jari niekedy. Postielku kupovat nebudem nakolko mam uplne celu tu v ktorej som ja bola. Je bez poskodenia akurat mi sestra matrac da, lebo ma uplne novy kupeny s kokosovym vlaknom. Tak mama namna ze naco zbytocne budem postielku kupovat ze ked sestrine deti spali v tej nasej ked boli u nas, tak aj moje moze v nej spinkat. Ja leto nemusim zase, lebo vzdy mi opuchali nohy a blbo som sa citila. Teraz ked este v lete mame rodit, tak si prajem, aby cely ten tyzden bolo chladno.
Ja mam vsetko kedze uz jedno dieta mam a rodila som nedavno nepredala som nic tak nemusim kupovat mam vela neutralnych veci .. tiez som pouzivala babylove z dm bol super no ja som strie nemala ale preventivne som si kremovala brucho ... a na povery neverim ja som u prvej kocik kupovala v 20 tt a veci priebezne
A to na babatka narodene v lete sa obliekaju vsetko dlhe veci ci ked uz je brutal horuco tak aj kratke?
@kattky ja som malej davala len body bez rukavov a plienku bolo 40 stupnov a aj tak bola spotena takze ja aj kratky rukav a tricka kratke nohavice ale dala som vtedy tenke ponozky
Fajne vam dievcata,že uz mate veci po detickach,nebudete musiet behat po obchodoch,a je aj dobre ked je po kom dedit😉u nas tiez neverime na povery,vlastne ani neviem o nijakej povere co sa tyka kocika😕a som niekde citala,ze s malym 👶v lete sa ma vyhybat klimatizovanym miestnostiam a ked to uz musi byt,tak dobre je dat tricko s dlhym rukavom a ciapocku
@gabrielita3 aha. Tak uvidime ake bude leto 🙂
Baby ktore ste v 16tt ako ja citite uz prve pohyby??
@vierkadominik1 ja este nie ... Ale som prvorodicka takze si budem musiet pockat...
Ja som druhorodicka a uz pomaly citim pri prvej som okolo 20 tt citila
@vierkadominik1 ja tiez este necitim. Tak ani neviem ake to ma byt. Citim iba creva asik. Neviem si ani predstavit aky je to pocit
Ja cakam uz 3 dietatko a to sa nam podarilo az po 11 rokov takze ties este necitim iba creva hmpravdu povediac neviem uz co to je babetko alebo cinnost criev.🙄
@vierkadominik1 ja som 17. a je to coraz intenzivnejsie. Najviac vystraja ked si lahnem a pred spankom ani nehovorim. Ale to ho budia asi moje hladove krce, lebo uz 3 dni som strasne hladna po polnoci.
@juliane126
@ttami super a to je tvoje prve alebo druhe tehotenstvo?
Ja este necitim nic,ale ja este mam cas ja som prvorodicka a tie citia pohyby az okolo 20 tyzdna a tiez som nato zvedava,ze ake to je😍ale musi to byt uzasny pocit,dufam,ze to budem vediet posudit,ze to su pohyby🙄
@vierkadominik1 druhe. Pri prvom si nepamätam, ze ktory tyzden
Cauteeee, tak som po poradni, budeme mať chalana!
@nenuska25 gratulujemmm
@kattky ja som chlapca porodila v juli 33tupnou bolo takze Body som mu obliekla a prikrila som ho plienkou uz v byte je unas chladnejsie vtedy bupacky.

@kattky ta ty sa mas,same zakusky torty,mnaaaam😉